Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μια θεσούλα για τη Μυρσίνη


Η ανεργία μπορεί να καλπάζει, αλλά ο Τσίπρας βρήκε δουλειά στην -κατά δήλωσή της- ανεπάγγελτη κόρη του Μάνου Λοΐζου

Είναι καλό που υπάρχει η δημοσιογραφία και ακόμα καλύτερο που υπάρχουν δημοσιογράφοι που φαντάζουν φιλικοί στους συνεντευξιαζόμενους! Ως γνωστόν, και τα άδεια όπλα σκοτώνουν και οι μεγαλύτερες αλήθειες (που αργότερα χαρακτηρίζονται «πατάτες») αποκαλύπτονται σε φαινομενικά φίλια ΜΜΕ.

Αν είσαι πρόσωπο με μια κάποια δημοσιότητα, να προσέχεις μια φορά όσα λες στους «εχθρικούς» δημοσιογράφους και χίλιες μία όσα ξεφουρνίζεις στους «φιλικούς». Η Μυρσίνη Λοΐζου έχει ακόμα μία ιδιότητα πέραν εκείνης που θέλει τους δολοφονημένους από τη 17Ν να σηκωθούν από τον τάφο για να της ζητήσουν συγγνώμη: είναι εκείνη της θυγατρός του πατρός.

Αυτό είναι προσόν διακομματικό. Μετράει πολύ σε αριστερά και δεξιά κόμματα. Ως κόρη του πατρός, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στο koutipandoras.gr, όπου είχε πει και τα ακόλουθα κωμικοτραγικά: Ερώτηση:

Εχετε κερδίσει ποτέ χρήματα από το έργο του πατέρα σας;
Απάντηση Μυρσίνης Λοΐζου:
Εχω βγάλει λεφτά για να ζω, ευτυχώς ή δυστυχώς. Δυστυχώς, γιατί μου έγινε κακό στη δική μου ζωή. Λόγω του ότι έπαιρνα μια ζωή δικαιώματα και ζούσα, δεν έκανα ποτέ κάτι δικό μου, το οποίο μου έλειψε πάρα πολύ. Χίλιες φορές να μην τα είχα τα δικαιώματα και να μην ήμουν μία ανεπάγγελτη.


Ερώτηση: Αλήθεια το λέτε;
Απάντηση Μυρσίνης Λοΐζου:
Βέβαια. Εκανα πράγματα... Είχα ανοίξει ένα εστιατόριο μαζί με κάποιους φίλους. Ηταν μια αποτυχία, δεν πήγε καλά και ίσως το ξανακάνω κάποια στιγμή. Τώρα μου αρέσει πάρα πολύ να βγάζω φωτογραφίες, στις οποίες αρκετοί βρίσκουν μια καλλιτεχνικότητα και μου έχουν βάλει στο μυαλό να κάνω μια έκθεση κάποια στιγμή.

Συνελόντι ειπείν: ο Τσίπρας στο πρόσωπό της τιμά όσους καταναλώνουν πατρικό εισόδημα και κάποια στιγμή κάτι πήγαν να κάνουν αλλά δεν πέτυχε και κάποια στιγμή κάτι μπορεί να ξανακάνουν αν ξεβαρεθούν.

Αυτή η συνομοταξία ανθρώπων υπάρχει και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Μπορούμε όμως να προτιμήσουμε τους άλλους: όλους τους καλούς Ελληνες και Ελληνίδες που δουλεύουν τίμια για να ζήσουν την οικογένειά τους και αγωνίζονται για μια καλύτερη πατρίδα.

Παναγιώτης Λιάκος
ΔημοκρατίαΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]