Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κεντροαριστερά και Μολότοφ


Του Άγη Βερούτη

Από τη μια πλευρά φαίνεται ότι ο κ. Πρωθυπουργός επιχειρεί να αυτοανακηρυχθεί ο ηγέτης της κεντροαριστεράς με τη "Γέφυρα" και τις εμφανίσεις του με δεύτερης σειράς στελέχη της περιόδου ΓΑΠ, και από την άλλη κάνει άνοιγμα προς τις πλέον αντιδραστικές πλευρές της αριστεράς, ανθρώπους που το ιδεολογικό στίγμα τους μοιάζει (από τις δημοσιεύσεις τους περί θυμάτων της 17Ν) να πλησιάζει στο απώτερο άκρο της αριστεράς, διαχρονικά εξωκοινοβουλευτικής και προσφάτως επίδοξης ευρωβουλευτικής!

Μετά, με τις πρόσφατες προτάσεις νόμου για την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα μοιάζει να καθησυχάζει τους τρομοκράτες ότι θα μπορούν να κάνουν επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς τύπου "βόμβες Μολότοφ", τους αρχηγούς εγκληματικών οργανώσεων ότι θα πέσουν στα μαλακά, τους διαρρήκτες ότι δεν θα μπορεί να τους συλλάβει η αστυνομία επ’ αυτοφώρω αν δεν καταθέσει πρώτα μήνυση το θύμα τους και τους βιαστές ότι θα μπορούν να ρίξουν τη μισή ευθύνη στο θύμα τους.

Με όλα αυτά προετοιμάζεται η ρεβάνς ενάντια στον ελληνικό λαό για μετά τις εκλογές, με την "ατιμώρητη δια Νέου Ποινικού Κώδικα" καλπάζουσα ανομία που θα υποστούν όσοι δεν τήρησαν τη διαχρονική υποχρέωση που είχαν αναλάβει απέναντι στον λαοπρόβλητο και ταλαντούχο κ. Τσίπρα, ψηφίζοντας και φέρνοντας ένα κόμμα του 3% να κυβερνήσει.


Το ΦραγκεΣταλινικό συνοθύλευμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν, με άνοιγμα στην κεντροαριστερά που θα νομιμοποιήσει την πρώτη φουρνιά των δευτεροκλασάτων του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν νωρίς θαλπωρή στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα διεμβολίζουν την εξωκοινοβουλευτική αριστερά των εμπρηστικών μηχανισμών τύπου "βομβών Μολότοφ", μόνο ανατριχίλα μπορεί να δημιουργήσει σε οποιονδήποτε φυσιολογικό Έλληνα εργάτη, άστο ή μικροαστό που τόσο λοιδωρεί η αριστερά.

Οι κεντροαριστεροί φίλοι μου, μού λένε ότι έχουν λάβει υποσχέσεις πως μετά την ήττα του στις εκλογές, ο ταλαντούχος κ. Τσίπρας θα ξεφορτωθεί τους παλιούς του συντρόφους του 3% και θα φτιάξει μαζί τους κάτι το πιο κομιλφό, πιο σοσιαλδημοκρατικό, πιο ιδεολογικά συμπαγές.

Πιστεύω ότι είχαν όντως εμπιστευτεί τον άνθρωπο ο οποίος εκκαθάρισε πολιτικά όποιον τον εμπιστεύτηκε, αλλά τους διαψεύδει το άνοιγμα προς την άκρα αριστερά των εμπρηστικών μηχανισμών "Μολότοφ" που καίνε αστυνομικούς και τραπεζικούς υπαλλήλους, των διαρρήξεων, των βιασμών (αυτό πού κολλάει άραγε;), το αίτημα συγγνώμης από θύματα της τρομοκρατίας προς τους θύτες τους (μπας κι’είχε δίκιο ο Μπογδάνος;) και την ακροδεξιά των εγκληματικών οργανώσεων.

Ωραία κεντροαριστερά ρε παιδιά!

Άλλωστε όπως μαρτυρά και η "Προοδευτική Συμμαχία", βρίσκονται ένα "λεκτικό ατόπημα" μακριά από τον πολιτικό ΦραγκεΣτάλιν.
Συγγνώμη, Φρανκενστάιν ήθελα να πω!

Αυτό που δεν θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο για τους φίλους κεντροαριστερούς, που στηρίζουν το εγχείρημα του διεμβολισμού του μεσαίου χώρου από τον ταλαντούχο κ. Τσίπρα, είναι με ποια σειρά θα γίνουν οι πολιτικές εκκαθαρίσεις της επόμενης ημέρας στο νέο κόμμα που ψήνουν μαζί με τον ταλαντούχο κ. Τσίπρα.

Ούτε που μπορώ να φανταστώ(!)

Capital


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]