Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Εργαστήρι ισλαμισμού


Χωρίς κοράνι χάος και κόλαση, λέει ο αρχιμουφτής

«Δαιμονισμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε!». Το κοράνι σώζει, βλάσφημοι και εσείς δεν μελετάτε τας γραφάς… Διότι «Όπου δεν υπάρχει το κοράνι υπάρχει το σκοτάδι», διατείνεται ο Τούρκος αρχιμουφτής Αλί Εμπάς.

Και εξακολουθεί…. «Μια καρδία στην οποία δε εισέρχεται ο λόγο του κορανίου είναι μια σκοτεινή καρδιά. Ένα σπίτι χωρίς τα κοράνι είναι ένα σπίτι υπό κατάρρευση», είπε. «Αλλά και τα παιδιά που δεν μελετούν το κοράνι είναι δίπλα στον σατανά και στους δαιμονισμένους…», είπε ο ανόητος φανατικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν ισλαμικές προσευχές όταν είναι επτά ετών… «Πρώτα μαθαίνουν στα παιδιά τα περί θρησκείας αργά. Έτσι δημιουργούν τις ταυτότητές τους, σχηματίζουν τον χαρακτήρα τους και γίνονται καλοί μουσουλμάνοι», κατέληξε.

Είναι φανερό πως η Τουρκία του Ερντογάν καθίσταται εργοστάσιο παραγωγής φανατικών ισλαμιστών… Το μέλλον δεν διαγράφεται φωτεινό.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]