Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας σε Τουρκία... όταν, εάν και εφόσον


Το ραντεβού Τσίπρα- Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη (με τις αρχικές πληροφορίες να το τοποθετούν εντός του Ιανουαρίου) , θα γίνει εάν και εφόσον...

Αυτό προέκυψε από τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος περιέγραψε το δύσκολο κλίμα το οποίο επικρατεί λόγω της στάσης της Άγκυρας και πάλι μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας και ξεκαθάρισε:
"Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία θα γίνει όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες".
Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Ρήγας, έψεξε τη γείτονα χώρα τονίζοντας:
"η Τουρκία αυτή τη στιγμή έχει αυξήσει τη ρητορεία της και κακές υπηρεσίες προσφέρει στην περιοχή. Οι γείτονές μας εκτίθενται που δεν συμβαδίζουν με το Διεθνές Δίκαιο".
Επανέλαβε δε ότι
"εμείς είμαστε πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης. Υπερασπίζουμε όλα τα συμφέροντά μας με βάση το Διεθνές Δίκαιο και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανένας πίσω από αυτό. Όποιες διαφορές υπάρχουν πρέπει να λύνονται με άλλους τρόπους".




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]