Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ρουβίκωνας δεν φεύγει από την Φιλοσοφική


Χίλιες φορές να μας βγάλουν από τη Φιλοσοφική, χίλιες φορές θα ξαναμπούμε

Και χίλιες φορές να μας βγάλουν από τη Φιλοσοφική χίλιες φορές θα ξαναμπούμε, υποστηρίζει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε τεράστια υπομονή και επιμονή».

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook σχετικά με το χώρο που έχει καταλάβει ο Ρουβίκωνας στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης αναφέρει ότι ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου επικοινωνούσε «προσωπικά με καθηγητές που του έχουν υποχρέωση, για να κινητοποιούσαν φοιτητές για σήμερα (κυρίως μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς)», λέγοντας όμως τελικά δεν υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.

Προχωρώντας με πιο έντονο ύφος, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα... προτείνει στις πρυτανικές αρχές «σοβαρευτούν και να σταματήσουν να δημιουργούν τεχνητή ένταση», σημειώνοντας μάλιστα ότι τα «πανεπιστήμια έχουν τεράστια προβλήματα όπως και η κοινωνία», ενώ υποστηρίζει πως «κανείς δεν νοιάζεται αν εμείς έχουμε πάρει...10 τετραγωνικά στον 5ο όροφο μιας σχολής».


Καταλήγοντας τονίζει ότι «ούτως η άλλως και χίλιες φορές να μας βγάλουν από το στέκι χίλιες φορές θα ξαναμπούμε Έχουμε τεράστια υπομονή και επιμονή» και επισημαίνει ότι «στόχος σας είναι να φτάσετε την κατάσταση στα άκρα για να σηκωθεί κάποιο δικό μας χέρι. Αμ δε..Εμείς δεν είμαστε σαν τους μπράβους που φέρατε την πρώτη μέρα. Ούτε Καλαμπόκας είμαστε...».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Γαβρόγλου τα τελευταία 24ωρα επικοινωνούσε προσωπικά με καθηγητές που του έχουν υποχρέωση, για να κινητοποιούσαν φοιτητές για σήμερα( κυρίως μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς). Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι αρχές του πανεπιστημίου και οι συριζαίοι,(είπαμε πρώτη φορά..αριστερά) οι φοιτητές που συμμετείχαν στην "διαμαρτυρία"σήμερα ήταν ελάχιστοι.Και είναι λογικό. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Φιλοσοφικής σχολής έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν απο το να γίνονται"ουρά"της Καραμολέγκου (που παίρνει γραμμή κατευθείαν απο την Πειραιώς) και της δεξιάς παρέας της σε γραφικές"κινητοποιήσεις". Θα πρότεινα στις πρυτανικές αρχές να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να δημιουργούν τεχνητή ένταση.Τα πανεπιστήμια έχουν τεράστια προβλήματα όπως και η κοινωνία.Κανείς δεν νοιάζεται αν εμείς έχουμε πάρει...10 τετραγωνικά στον 5ο όροφο μιάς σχολής.Ο κόσμος κοιτάει αν θα έχει να φάει αν θα έχει δουλειά και αν θα μάθει το παιδί του 5 γράμματα.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Ούτως η άλλως και χίλιες φορές να μας βγάλουν απο το στέκι χίλιες φορές θα ξαναμπούμε.Έχουμε τεράστια υπομονή και επιμονή.
ΥΓ. Στόχος σας είναι να φτάσετε την κατάσταση στα άκρα για να σηκωθεί κάποιο δικό μας χέρι.Αμ δε..Εμείς δεν είμαστε σαν τους μπράβους που φέρατε την πρώτη μέρα.Ούτε Καλαμπόκας είμαστε...»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να ρωτήσω τον Ρουβίκωνα αν διαβάζουν την ανάρτηση: γιατί πρέπει να καταλαμβάνεται 10 τετραγωνικά στα Πανεπιστήμια, αλλού δεν μπορείτε να πάτε πχ στην βουλή (εκεί δεν τολμάτε); αφήστε ήσυχους τους φοιτητές και τα Πανεπιστήμια, να λειτουργήσουν επιτέλους σωστά.Εσείς είστε φοιτητές για να καταλαμβάνεται Πανεπιστημιακό χώρο και με ποιο δικαίωμα;
    Όσο για τον υπουργό, είναι απαράδεκτο να βάζει μπροστά τους φοιτητές στην δική του ανικανότητα.
    Σε ποιο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο γίνονται όλα αυτά; σπάτε εσείς και πληρώνουμε εμείς οι "πλούσιοι", δεν ντρέπεστε λίγο να στέλνετε τον λογαριασμό σε εμάς που δήθεν νοιάζεστε αν θα έχουμε να φάμε; οι λεφτάδες στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό, τα δικά μας παιδιά παραμένουν εδώ και εσείς τους καταδικάζετε να χάνουν τις εξεταστικές με αυτά που κάνετε.
    Ντροπή και αίσχος για όλα τα κόμματα κυρίως του συριζα-κκε-πασοκ (ή όπως λέγεται τώρα για να μην πληρώσει τα δανεικά του)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]