Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οικογενειακώς όμηροι του Κοτζιά


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εκδότριας της Athens Review of Books, όπως και τα έσοδα από το Πρακτορείο Διανομής Τύπου «Άργος», δεσμεύτηκαν από τις 24 Ιουλίου 2017 εκ μέρους του Υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά με χειριστή της εκτέλεσης τον διαβόητο δικηγόρο Ι.Κ. Μαντζουράνη.

Επίσης δεσμεύτηκε ο τραπεζικός λογαριασμός του διευθυντή του περιοδικού Μανώλη Βασιλάκη. Έκτοτε εξακολουθούν να υφίστανται οι κατασχέσεις «εις χείρας τρίτων» (τραπεζών και πρακτορείου διανομής). Ακόμη και ο τραπεζικός λογαριασμός της κόρης της εκδότριας και του διευθυντή του περιοδικού Δήμητρας Βασιλάκη είναι δεσμευμένος καθώς φερόταν ως συνδικαιούχος ο πατέρας της.

Το γεγονός ότι ο Κοτζιάς δεν εισέπραξε τα «λύτρα» ύψους 24.750 ευρώ φανερώνει τον εκβιαστικό χαρακτήρα αυτών των κατασχέσεων. Αποδεικνύει δηλαδή ότι ο μοναδικός του σκοπός είναι να κρατά όμηρο την Athens Review of Books.

Σημειώνεται ότι οι δικαστές που εξέδωσαν τις υπέρ Κοτζιά σκανδαλώδεις αποφάσεις δίνουν λόγο οι ίδιοι για κακοδικία στις 9 Οκτωβρίου 2018 ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου. Φυσικά τόσο αυτοί όσο και ο Ν. Κοτζιάς γνωρίζουν πολύ καλά τις ειδικότερες συνθήκες υπό τις οποίες εκδόθηκαν οι εν λόγω αποφάσεις.


Αύριο το πρωί, διά του νομικού συμβούλου της Athens Review of Books κ. Τάσου Αβραντίνη, η Δήμητρα Βασιλάκη καταθέτει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αποδέσμευσή της από τον νομικοφανή βρόχο του εκβιασμού εις βάρος της Athens Review ofBooks, ενόψει –πλην άλλων‒ και της προφανούς καταχρηστικότητας των ενεργειών Κοτζιά εναντίον τόσο του περιοδικού όσο και όλων μας οικογενειακώς. Ασφαλώς πρόκειται για μια ακόμη δοκιμασία μας, όπως βέβαια και για δοκιμασία τού υπό τον κ. Βασίλειο Πέππα μηχανισμού των ελληνικών δικαστηρίων, ο οποίος χρησιμοποιείται από τον αντίδικό μας.


The Athens Review of Books


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]