Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Μαχητές του ΙΚ κρύβονται σε στρατόπεδο προσφύγων εν γνώσει των ΗΠΑ


Μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» και της «Τζεμπάτ Αλ Νούσρα» κρύβονται στο στρατόπεδο προσφύγων Ελ- Ρουκμπάν στα σύνορα με την Ιορδανία, χρησιμοποιώντας του πρόσφυγες ως ανθρώπινη ασπίδα και μάλιστα εν γνώσει των Αμερικανών στρατιωτικών, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα είπε επίσης ότι στο εν λόγω στρατόπεδο στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση ούτε οι συριακές αρχές, ούτε οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ, κρύβονται μερικές εκατοντάδες μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» και άλλων οργανώσεων, διατηρώντας τον βαρύ εξοπλισμό τους, ενώ χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα.

Για όλα αυτά είπε η Ζαχάροβα, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γίνονται δυστυχώς εν γνώσει των Αμερικανών στρατιωτικών που ελέγχουν την μήκους 55 χιλιομέτρων ζώνη γύρω από την παράνομη βάση τους στο Ετ- Τανφ επί συριακού εδάφους.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]