Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάεφ: Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes


Προεκλογική εκστρατεία ξεκίνησε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζοράν Ζάεφ, για την προώθηση του «ναι» στο δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Ζάεφ, ο οποίος βρέθηκε στη Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι με βάση τη συμφωνία που επετεύχθη για το όνομα της ΠΓΔΜ, «η μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες προστατεύονται και ενισχύονται» ενώ πρόσθεσε ότι «η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes».

«Η μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες προστατεύονται και ενισχύονται. Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes. Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι η μακεδονική και θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα θα χρησιμοποιείται ελεύθερα οπουδήποτε, σε #OHE, #NATO, #EE, σε όλους τους επίσημους θεσμούς και εκδηλώσεις», έγραψε ο Ζάεφ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]