Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με όπλο τους την συνωμοσιολογία...

Με συνωμοσιολογία θέλει η κυβέρνηση να ξεπεράσει το Σκοπιανό
Ποτέ οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ενοχλήθηκαν από την αμετροεπή προπαγάνδα, συνοδευόμενη από πακτωλό τουρκικών λιρών, του Τουρκικού Προξενείου

Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης της προβαλλόμενης αιτίας, ότι Ρώσοι διπλωμάτες ενήργησαν και εντός της Ελλάδας, για ματαίωση της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, όπως ακριβώς έπραξαν και -δημοσίως- διπλωμάτες της Δύσης για τον αντίθετο λόγο, της ένταξής τους δηλαδή στην Συμμαχία.

Είναι επίσης προφανές, ότι η δραστηριότητα των δυτικών διπλωματών δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως επέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, αφενός επειδή πρόκειται περί συμμάχων, αφετέρου επειδή κινήθηκαν στην ίδια γραμμή με αυτήν της κυβέρνησης, οπότε η ανάμιξή τους στα εσωτερικά της Ελλάδας θεωρείται από την Αριστερά, φυσιολογική.

Άρα, η παρούσα κυβέρνηση, δεν είναι κατά της εν γένει αναμίξεως των ξένων στα εσωτερικά μας, αλλά εξαρτάται από το αν υποβοηθείται το έργο της, ή εμποδίζεται. Το κυβερνητικό κόμμα, προ ολίγων ετών μόνον, κραύγαζε στους δρόμους διαδηλώνοντας με το σύνθημα "Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών", και έφτανε έως την αμερικανική Πρεσβεία για να διαμαρτυρηθεί για την ανάμιξη των ΗΠΑ στην ελληνική πολιτική.

Επίσης, ποτέ οι ελληνικές κυβερνήσεις, εν τω συνόλω τους, αλλά και η σημερινή, δεν ενοχλήθηκαν από την αμετροεπή προπαγάνδα, συνοδευόμενη από πακτωλό τουρκικών λιρών, του Τουρκικού Προξενείου [επειδή προφανώς το αγνοούν στο ΥΠΕΞ, όπως και τόσα άλλα, αν ψάξουν το Πρακτικό της ίδρυσης του τουρκικού Προξενείου στην Θράκη, θα δουν ότι ο Τούρκος Πρόξενος, δεν μπορεί να κυκλοφορεί πέραν των 25 χλμ. από την έδρα του, παρά μόνον συνοδευόμενος υπό εκπροσώπων των ελληνικών Αρχών, κατόπιν αδείας τους].

Γι’ αυτό και προξενεί απορία η επιλεκτική ευαισθησία των ορκισμένων κυβερνητικών κατά των Αμερικανών, αλλά και με δηλώσεις υπέρ των Ρώσων, όπως αυτή του πρωθυπουργού στην Αγία Πετρούπολη, όπου παρόντος του Πούτιν, έστειλε μήνυμα στην Δύση, ότι είμαστε ναυτικός λαός, και ξέρουμε να βρίσκουμε και άλλα λιμάνια. Η μόνη εξήγηση για την μεταστροφή αυτή, είναι να συνέβη κάτι ανάλογο με τον φανατικό διώκτη των χριστιανών Σαούλ, που μια αιφνίδια λάμψη τον μετέτρεψε αυθωρεί σε Παύλο, και Απόστολο του λόγου του Χριστού.

Για να σοβαρευθούμε κάποτε σ’ αυτόν τόπο, μια χώρα αδύναμη σαν την Ελλάδα, όχι λόγω των σημερινών Μνημονίων, αλλά λόγω της διεφθαρμένης πολιτικής ζωής στο μεγαλύτερο διάστημα ύπαρξης του νεοελληνικού κράτους, δίνει το δικαίωμα εξάρτησης, όχι μόνον από κυβερνήσεις, αλλά και από μυστήριους φορείς, εγχώριους ή αλλοδαπούς. Το ζητούμενο επομένως, είναι, η ανάδειξη πολιτικών με ικανότητες, αδιάφθορους και Έλληνες επειδή το θέλουν και όχι επειδή έτυχε να γεννηθούν σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, ώστε να διοικείται η χώρα από καταξιωμένους πολιτικούς, ελαχιστοποιώντας κατά το δυνατόν την εξάρτηση.

Εχθές ο Καλλισθένης, με δυο γραμμές, προσδιόρισε το θέμα ως εξής: «Όλη η ιστορία είχε δύο στόχους. Αφενός, την ημέρα έναρξης της Συνόδου του ΝΑΤΟ έδειξε η κυβέρνηση πόσο "πρόθυμη" είναι, αφετέρου θέλει να κατηγορήσει τους Έλληνες πατριώτες ότι κατευθύνονται από Ρώσους», δυσφημώντας τις κινητοποιήσεις κατά της επαίσχυντης συμφωνίας [Και ο Καμμένος κατευθύνεται από Ρώσους; Και ο Μίκης Θεοδωράκης;]

Λέγεται, ότι αφορμή για την δημιουργηθείσα κατάσταση ήταν μια δήλωση του Ρώσου ΥΠΕΞ, Σ. Λαβρόφ προς τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Ν.Κοτζιά, κατά την τελευταία συνάντησή τους, ότι η Μόσχα θα αποτρέψει με κάθε τρόπο την συμφωνία Τσίπρα-Σκοπίων για την εκχώρηση του ονόματος "Μακεδονία". Με αποτέλεσμα, οι Τσίπρας-Κοτζιάς ενθαρρυμένοι από την στήριξη που τους παρείχαν δυτικές Πρεσβείες στην Αθήνα προχώρησαν στις απελάσεις των δύο Ρώσων συμβούλων πολιτικών θεμάτων πιστεύοντας ότι απενεργοποιούν τα "βασικά εργαλεία" της ρωσικής πολιτικής στην Αθήνα και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητας του Μαξίμου να προστατεύσει την συμφωνία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας.

Ο Μακεδών
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]