Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Αριστεροί προοδευτικοί φεντεραλιστές”


Όπως υποστηρίζουν κάποιοι “θεωρητικοί” του Σύριζα (μέλη της πολιτικής γραμματείας ήτοι ανεπάγγελτοι), το κόμμα τους θα νικήσει και πάλι γιατί ο Σύριζα αγκάλιασε τα κινήματα, τις οργανώσεις, τους πάντες.

Κι αυτό όπως έχουν δει οι περισσότεροι Έλληνες έχει συμβεί καθώς το συνοθύλευμα της διακυβέρνησης Σύριζα- Ανελ κατάφερε να συνενώσει πολλούς και διαμετρικά αντίθετα χώρους, οι ίδιοι ινστρούκτορες της κακιάς ώρας υποστηρίζουν ότι, στο τέλος ο “αριστερός προοδευτικός φεντεραλισμός” θα επικρατήσει της ακροδεξιάς απειλής.

Τώρα τι σημαίνει ακριβώς αριστερός προοδευτικός φεντεραλισμός το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που το έγραψαν, εις εκ των οποίων μάλιστα προσλαμβάνει κόσμο σε ημικρατική επιχείρηση με έξοδα του ελληνικού κράτους.

Η κατασκευή, όμως, των εχθρών είναι ο στόχος και τον φεντεραλισμό θα τον βρουν στην πορεία πως θα το πλασάρουν στο πόπολο. Ακροδεξιοί όσοι διαδηλώνουν για την Μακεδονία, “φασίστες που βγήκαν από τις τρύπες' κατά την έκφραση του πρωθυπουργού κτλ. Όποιος τολμά να πει μια κουβέντα κατακεραυνώνεται σαν φασίστας. Και προσωπικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κυνηγούν μερικούς τρελούς ακροδεξιούς. Το ζήτημα είναι ότι, βλέπουν όλους του Έλληνες με τον ίδιο τρόπο.

Σε λίγο θα προστεθούν και οι Έλληνες που είχαν ή έχουν σχέσεις με Ρώσους, Ρωσίδες. Προσέξτε, οι κατά τα άλλα πολέμιοι του ρατσισμού θα προσθέτουν κάθε τρεις και λίγο και μια εθνικότητα η οποία τολμά να αντιπαρατεθεί με την πολιτική του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά. Τούτες τις ημέρες, όμως, χρειάζεται κι ένας απολογισμός για να ξεφύγουμε από τους αριστερούς προοδευτικούς φεντεραλιστές. Η Ελλάδα και η Κύπρος αυτές τις ημέρες του Ιούλιου δεχόταν ένα καίριο πλήγμα καθώς η χούντα κι εκείνο το πολιτικοστρατιωτικό σύστημα μαζί με επίορκους επέτρεψαν αρχικά το πραξικόπημα και κατόπιν την εισβολή και κατοχή της Κύπρου.

Ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα μετά τα επεισόδια της Κωνσταντινούπολης το 1955.Σε μια Ελλάδα που παραπαίει οικονομικά, ένας Τούρκος δικτάτορας απειλεί παίζοντας επικίνδυνα ψυχολογικά παιχνίδια και οι “αριστεροί προοδευτικοί φεντεραλιστές” συνεχίζουν να διχάζουν τον Ελληνικό λαό.

Δημήτρης Παφίλας
Πρώτο ΘέμαΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]