Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Eμφύλιος» Ερντογάν-Ιντζέ στην Τουρκία - Οι… απειλές στον δρόμο προς τις εκλογές


Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στην Τουρκία όσο οι ημέρες πλησιάζουν προς τις προεδρικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 24 Ιουνίου.

Αυτή τη φορά το γάντι σήκωσε ο Μουχαρέμ Ιντζέ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε ομιλία του προς τον Τούρκο πρόεδρος, αναφέροντας πως εκείνος δεν μπορεί να απευθύνει ομιλία χωρίς να έχει μπροστά του auto cue από το οποίο θα διαβάζει την ομιλία του. Δηλαδή, τον κατηγόρησε πως δεν μπορεί να απευθύνει ομιλία χωρίς υποβολέα.

«Θα σας πω αυτά που έχω μέσα μου. Μιλάω από καρδιάς. Υπάρχουν δύο τρόποι να μιλήσεις. Ο πρώτος κρατώντας μικρές σημειώσεις. Ρίχνεις ματιές σε αυτές και μιλάς όπως βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Και υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Υπάρχει ένα είδος οθόνης εδώ, άλλο μία εκεί. Εσείς το κοινό δεν μπορείτε να το δείτε. Υπάρχουν οι ομιλίες σε αυτή την οθόνη και ένας άνθρωπος που τις διαβάζει. Εσείς πιστεύετε ότι μιλάει από μόνος του. Όσοι λένε αυτά που είναι γραμμένα στην οθόνη δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά μας. Εκείνοι που μιλούν από καρδιάς μπορούν να λύσουν τα προβλήματα», τόνισε ο Ιντζέ προκαλώντας την επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους.

Η απάντηση Ερντογάν

Φυσικά και ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο να περάσει ασχολίαστο αφού έσπευσε να δώσει την δική του απάντηση στον αντίπαλό του και υποψήφιο, επίσης, για την προεδρία της χώρας.

«Ξέρω πώς να σου δώσω ένα μάθημα χωρίς την οθόνη. Εκεί, δεν ξέχασα την ομιλία μου. Ο ιμάμης που καθόταν δίπλα μου, βγήκε έξω για την βραδινή προσευχή. Επέστρεφε την ώρα της ομιλίας μου. Οι σωματοφύλακές μου τον σταμάτησαν, δεν τον άφησαν να επιστρέψει στη θέση του. Αυτό με ενόχλησε. Φώναξα τον υπεύθυνο ασφαλείας μου και του είπα να τον αφήσουν να πάει στη θέση του. Αυτός είναι ο σεβασμός μου στη θρησκεία κύριε Κεμάλ, κύριε Μουχαρέμ. Δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα, με το να μου επιτίθεσαι μέσω των μέσω κοινωνικής δικύωσης», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]