Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντωνία Δήμου: Γεωπολιτικές εξελίξεις, Ελλάδα και Μέση Ανατολή (video)


Παρουσιάζουμε μια ιδιαίτερης βαρύτητας συνέντευξη της Αντωνίας Δήμου στον Ηλία Παπανικολάου στην χθεσινή (4/6/2018) εκπομπή Leaders του Startv όπου έγινε μια εφ'όλης της ύλης συζήτηση για σημαντικά διεθνή θέματα της επικαιρότητας με έμφαση στο Σκοπιανό, την Ελλάδα, την Τουρκία και τις ΗΠΑ, το Παλαιστινιακό και τη Μέση Ανατολή.

Η κυρία Αντωνία Δήμου είναι μέλος στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Άμυνας και Ασφάλειας (ISDA), στο Κέντρο για την Ανάπτυξη της Μέσης Ανατολής (CMED), UCLA, καθώς και στο Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας (UoJ).

Η εκπομπή LEADERS προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 από το web tv του STAR http://www.star.gr/webtv και τηλεοπτικά στο δορυφορικό πρόγραμμα του σταθμού κάθε Τρίτη στις 15.45




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]