Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να ξεκουμπιστούν οι επίορκοι Έλληνες Μουσουλμάνοι


Οι περιστάσεις είναι τόσο κρίσιμες όσο ποτέ άλλοτε. Φυσικά από το τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου και την τελευταία πνοή του Εμφυλίου το 1949

Υπό τη σκιά του ¨περίεργου” όσο και ηρωικού θανάτου του Γιώργου Μπαλταδώρου Βορειανατολικά της Σκύρου. Του πιλότου ενός από τα είκοσι πέντε Mirage 2000-5 που διαθέτει ο εναέριος στόλος της αμυντικής μας αεροπορίας. Και με την σοβαρή πιθανότητα μιας ενδεχομένης ανάφλεξης στο Αιγαίο

Οι περιστάσεις λοιπόν είναι τόσο σκληρές και τόσο καταλυτικές. Επομένως δύο πράγματα είναι απαραίτητα και τόσο επιθυμητά. Ένα αρραγές εσωτερικό μέτωπο. Ας αφήσουν τα κόλπα τα επικοινωνιακά. Όλα τα κόμματα και όλοι οι πολιτικοί

Το δεύτερο να περιοριστεί η ανοχή. Όπως, για παράδειγμα συμβαίνει με την περίπτωση των εβδομήντα μουσουλμάνων μαθητών λυκείου της Ξάνθης. Που τις προάλλες επισκέφτηκαν την Προύσα. Για τουριστικούς λόγους θα πείτε. Μπα η ιδέα σας

Η επίσκεψη έγινε για να ενημερωθούν για τις σπουδές που μπορούν να ακολουθήσουν εκεί. Και μάλιστα τους φιλοξένησε ο λεγόμενος αλυτρωτικός «Σύλλογος Αλληλεγγύης “Τούρκων” δυτικής Θράκης» (BTTDD) , ενώ τον συντονισμό είχε η παράνομη “Τουρκική” Ένωση Ξάνθης

Μάλιστα οι ίδιοι μουσουλμάνοι μαθητές έφτασαν στο σημείο μιας απίστευτης πρόκλησης. Να φωτογραφηθούν με φόντο την σημαία της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”

Δικαίωμά τους. Και στον Αλλάχ να προσκυνάνε. Και να σπουδάσουν σε όποιο Πανεπιστήμιο γουστάρουν. Και να φωτογραφίζονται με φόντο τη σημαία της τάχα μου “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”

Όμως εμείς τι κάνουμε; Ωραία παιδιά. Ωραία εσείς γονείς αυτών των παιδιών. Αφού τόσο πολύ γουστάρετε Ερντογάν και “Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”, τότε άριστα θα πράξετε να πάρετε τα πράγματά σας, να φορτώσετε τις αποσκευές σας και να εγκατασταθείτε σ αυτό το υπέροχο μέρος όπου λάμπει το αστέρι του ψευτοσουλτάνου και πρυτανεύουν οι αρχές της Δημοκρατίας και της Ισονομίας

Όσο για την περιουσία σας, να είστε σίγουρη. Δεν πρόκειται να δημευθεί όπως οι πρόγονοί σας έκαναν στους ¨γκιαούρηδες” της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Κύπρου. Αντιθέτως. Είναι δική σας. Να την πουλήσετε. Και τα ¨γρόσιᨔ να τα πάρετε μαζί σας

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, ούτε κατανοώ την ανεκτικότητα των ελληνικών αρχών. Να ανεχόμαστε μέσα στον κόρφο μας και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες στιγμές, την επώαση του μουσουλμανικού φιδιού. Και δεν εννοώ τους μουσουλμάνους η τους βουδιστές η όλους εκείνους που πιστεύουν στο δικό τους θεό. Αρκεί να εκτιμούν την πατρίδα που τους στεγάζει, τους ταΐζει, τους εκπαιδεύει και τους βρίσκει δουλειά. Όλοι αυτοί καλώς μένουν εδώ και καλώς απολαμβάνουν όλα τα ¨προνόμια” μιας ευρωπαϊκής, δημοκρατικής, περιοχής

Όμως όσοι πιστεύουν, ορκίζονται και επιθυμούν την αλυτρωτική λογική μιας “Ανεξάρτητης δυτικής Θράκης” (BTTDD)δεν έχουν καμιά δουλειά ανάμεσά μας. Ως Έλληνες πολίτες με βούλα και υπογραφή, διαπράττουν το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Να ξεκουμπιστούν. Να μετακινηθούν. Και στην αγκαλιά του Ερντογάν να προσγειωθούν. Αμάν πια. Όλα τα είχαμε εδώ στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα, οι εβδομήντα “πειραγμένοι” μαθητές με τους γονείς τους μας έλειπαν. Ουστ απ εδώ. Εκεί εκεί στην τουρκοφυλακή!

Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ΄΄ Για μια ακόμη φορά η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης γύρισε την πλάτη της στις προβοκατόρικες κινήσεις μελών της που επιδιώκουν να προκαλέσουν διαχρονικά προβλήματα στην ομαλή και ειρηνική διαβίωση της με τους Χριστιανούς συμπολίτες της.

    Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής, Σπάρτακος η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN), της οποίας ένας από τους έξι αντιπρόεδρος τους είναι ο Χαλίτ Χαμπίπογλου «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Τούρκων της Δ. Θράκης» (ABTTF) προσπάθησε να συλλέξει υπογραφές από ολόκληρη την Ευρώπη στο πλαίσιο της εκστρατείας “Minority SafePack”.
    Ιδιαίτερο εντυπωσιακό μάλιστα ήταν το γεγονός ότι, από την φερόμενη μειονότητα των «150.000 Τούρκων», από την φαντασιακή μειονότητα των δεκάδων χιλιάδων «Μακεδόνων» και όποιων άλλων ανακαλύπτει κάθε «συνεργάτης» ξένων υπηρεσιών, συγκεντρώθηκαν μόλις πέντε χιλιάδες υπογραφές, σε κείμενο μάλιστα που δεν είχε κανένα εξτρεμιστικό αίτημα.΄΄
    Περισσότερα εδώ https://kostasxan.blogspot.gr/2018/04/blog-post_716.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια αυτές "συνεργασίες" με ξένες υπηρεσίες,κάτι ΜΚΟ που ...φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και ...ανακαλύπτουν "μειονότητες","καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκεί όπου απορείς για τι είδους καταπάτηση μιλάνε αφού όποιος τα ακούει δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάνε αυτές οι ΜΚΟ στις περιοχές τους,κάτι πολύ...ευρωπαικές και ...επίσης διάσπαρτες ενώσεις ....από πού εκπορεύονται και ....ΤΙΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ? Επίσης αυτοί οι ...περισπούδαστοι επιστήμονες που ανακαλύπτουν...."μακεδονικες γλώσσες με πλούσια γκάμα σλαβικών"από ....ποια πανεπιστήμια και ποιους δασκάλους συμβουλεύονται για να λένε αυτές τις αθλιότητες, από ποιον και από τι νομιμοποιούνται να λένε γελοιότητες που προσβάλλουν κάθε έννοια Ιστορίας Γλώσσας και Επιστήμης?

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον αρθρογράφο!Μπήκα σε ένα μαγαζί στην Αγίου Μελετίου και ήταν μέσα μια πελάτισσα που δεν ήξερε Ελληνικά και την ρωτώ: Where are you from?, From Turkey, ήταν η απάντηση.Γεμίσαμε από λαθρομετανάστες μουσουλμάνους χωρίς έγγραφα και τώρα γεμίζουμε από Τούρκους, ώρα να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας από την εξουσία, να πάει στον διάολο και ακόμα παραπέρα μαζί με τον Παπανδρέου και τους επόμενους μνημονιακούς ξεπουληματίες που ξερογλείφονται την προσοδοφόρα καρέκλα και μόνο αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!

      Διαγραφή
  3. Μια πρόταση για τους φίλους Πομάκους, που λένε πως αισθάνονται Έλληνες.Ας αλλάξουν τα τούρκικα επώνυμα που έχουν με Ελληνικά.Εμείς οι χριστιανοί έχουμε εβραϊκά επώνυμα;Αυτό φυσικά ισχύει και για τους χιλιάδες Έλληνες -ογλου που κυκλοφορούν ανάμεσά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε τρελαθεί;
    Καταρχήν Κομουνιστική κυβέρνηση δεν έχουμε.
    Όποιος το υποστηρίζει καλά θα κάνει να αναρωτηθεί τι σχέση έχει σημερινή κυβέρνηση Συριζανέλ με της προτάσεις και της θέσεις του Κ.Κ.Ελλάδος'
    Οπως:
    Την θέση του Κ.Κ.Ε. για την μονομερή διαγραφή του δημόσιου χρέους,σαφώς όλα τα άλλα κόμματα δεν συμφωνούν και μάλιστα στην βουλή στήριξαν την επιλογή των μνημονίων.
    Το Κ.Κ.Ε.είναι υπέρ της Δημόσιας και δωρεάν παιδείας διαχρονικά.
    Τι πράτει ο ΣΥΡΙΖ(Α);
    Το Κ.Κ.Ε. στηρίζει επίσης την δημόσια και δωρεάν πρόσβαση του Ελληνικού Λαού στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους.
    Τί κάνει ο ΣΥΡΙΖ(Α);
    Το Κ.Κ.Ε.με εκλογικό κόστος αρνήθηκε κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖ(Α),και προειδοποίησε τον Ελληνικό Λαό για τον Οπορτουνισμό που εκπροσοπείται από αυτόν,αποκαλύπτοντας τον ρόλο του που δέν ήταν άλλος απο την εφαρμογή Δεξιάς πολιτικής με αριστερή ρητορική.
    Η ταύτιση του Κ.Κ.Ελλάδος με τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ατυχής πέρα για πέρα.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Τώρα εάν κάποιος δέν συμφωνεί είναι δικαίωμα του αλλά είναι τουλάχιστον άδικο να συγκρίνεται με αριστερό πρόσημο μία κυβέρνηση η οποία κυβερνά όπως δεν θα τόλμαγε ούτε η ίδια η Νέα Δημοκρατία.
    Η Φθηνή αντικομουνιστική προπαγάνδα με το ψευδές επιχείρημα πως η σημερινή κυβέρνηση είναι αριστερή δεν έχει καμία αξία παρά μόνο να προσθέτει πολιτική σύγχυση σε όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν την χαοτική διαφορά μεταξύ του Κ.Κ.Ελλάδος και του Σύριζ(α).
    Οσο αφορά το βασικό ζήτημα του άρθρου που είναι η μετανάστευση και η προσφυγιά, η διαφορά του Κ.Κ.Ελλάδος στην προσέγγιση αυτής της πραγματικότητας με τον Σύριζα βρίσκεται στην ουσία των αιτιών που την προκαλούν αυτή καθεαυτήν.
    Για το Κ.Κ.Ελλάδος βασική αιτία για την προσφυγιά είναι οι πόλεμοι που είναι όλοι τους ιμπεριαλιστικοί,απο την μια κερδίζουν τα τοπικά μονοπώλια,απο την άλλη το διεθνές στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα και στης χώρες υποδοχής όπως η πατρίδα μας περισσεύει η εργατική δύναμη βυθίζοντας τα μεροκάματα αφού πλεονάζον εργατικό δυναμικό περιμένει στην ουρά για ένα ξεροκόμματο.
    Το Οπορτουνιστικό Σύριζα αντίστοιχα συνεπέστατα στης Σοσιαλδημοκρατικές του αρχές υποστηρίζει την διαχείριση της φτώχειας και του μαρασμού στο σύνολο του πληθυσμού Ελλήνων και Αλλοδαπών διαθέτοντας Γή και ύδωρ με το ξεπούλημα των λιμανιών,των Αεροδρομίων,και του ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας.
    Συνεργάζεται με όλες της Μ.Κ.Ο. παραχωρώντας σε αυτές θεσμοθετημένες και κατοχυρωμένες από το σύνταγμα δικαιοδοσίες και αυτές εξυπηρετούν ανεξέλεκτα τα συμφέροντα των στρατηγικών όπως επενδυτών μειώνοντας το κόστος παραγωγής μετά φθηνά μεροκάματα των αλλοδαπών.
    Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω και την αβάντα της Φασιστικής Χρυσής Αυγής όπου ο Λαγός ανέλαβα κατά παραγγελία ώς σύγχρονος Πίγκερτων την εξαφάνιση του ΠΑΜΕ απο το Πέραμα μιάς και στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη το ΠΑΜΕ δέν επιτρέπει την μαύρη εργασία!!!!

    Π.Τ.


    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]