Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Οι ΗΠΑ σκότωσαν ήδη 200 Ρώσους


Αποκάλυψη του Μάικ Πομπέο

«Πριν από λίγες εβδομάδες, οι δυνάμεις μας διασταυρώθηκαν με αμερικανικές δυνάμεις. Περίπου 200 Ρώσοι έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε ο Μάικ Πομπέο.

Μία μεγάλη αποκάλυψη-παραδοχή επιφύλασσε η συνέντευξη του Μάικ Πομπέο ενώπιον της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του ως υπουργός Εξωτερικών, μετά την απομάκρυνση του Ρεξ Τίλερσον.

Ο πρώην διευθυντής της CIA, παραδέχθηκε ενώπιον της Επιτροπής ότι τουλάχιστον 200 Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε αμερικανική επίθεση που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο σε περιοχή της Συρίας, όταν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις χτύπησαν μονάδες του κυβερνητικού συριακού στρατού, μαζί με Ρώσους των ειδικών δυνάμεων.

ViaDiplomacy


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]