Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επιστήμη του παραλόγου


Έχετε δει τον Κοτζιά με το καπέλο, που μοιάζει με τον Μπος Χογκ από τους Ντιουκς; Είναι υπουργός Εξωτερικών!

Θεμέλιος λίθος του κατεδαφισμένου οικοδομήματος της σύγχρονης Αριστεράς είναι το παράλογο. Ανευ αυτού δεν θα ήταν εφικτό να μισθοδοτούνται άτομα τα οποία κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι ακατάλληλα για οποιαδήποτε εργασία. Ούτως ή άλλως, εκ φύσεως είναι σχιζοφρενική η ύπαρξη σύγχρονης Αριστεράς στη χώρα μας, μια και το να θεωρείς ότι στην Αθήνα πρόκειται να λειτουργήσει το πείραμα που απέτυχε στη Μόσχα, στην Αβάνα, στα Τίρανα, στο Βουκουρέστι, στην Πιονγιάνγκ είναι πέρα για πέρα εξωλογικό.

Ωστόσο, το πείραμα έχει λειτουργήσει σε άλλο επίπεδο από εκείνο που θα ανέμεναν οι «επιστήμονες». Τα ινδικά χοιρίδια, τα πειραματόζωα, οι ψηφοφόροι που πληρώνουν το μάρμαρο δηλαδή, συμφωνούν με τη διεξαγωγή του, έχοντας μάλιστα δοκιμάσει για τα καλά το νυστέρι των τρελών επιστημόνων! Και, παρά το γεγονός ότι ματώνουν και ξαναματώνουν, επιμένουν στη συνέχιση της διεξαγωγής του πειράματος, μη τυχόν και επιβεβαιωθούν οι ξαμολημένοι από τις κομματικές... κλινικές, που ζητούν κι άλλους πόρους, κι άλλες θυσίες, κι άλλα πειραματόζωα.

Τα παραπάνω συνδέονται άμεσα με τη δήλωση που έκανε ο παράξενος άνθρωπος με το καπέλο, τον οποίο διόρισε υπουργό Εξωτερικών ο Τσίπρας. Ο κ. Κοτζιάς δήλωσε το εξής μη λογικό για την υπόθεση των Σκοπίων: «Δεν μπορεί η ισχυρή Ελλάδα με τη μακραίωνη Ιστορία της να φοβάται να κάνει έναν συμβιβασμό με ένα μικρό κράτος που δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητά του και να φοβάται να επιδείξει ευθύνη στην περιοχή».

Αυτοί οι φοβεροί ζογκλέρ των εντυπώσεων κάνουν πιο παράξενα πράγματα κι από την ίδια τη φύση τους. Πουλάνε σαπάκια για ντελικατέσεν και σε κράζουν κι από πάνω αν δεν ψωνίσεις. Κάποιος να πει σ τον Κοτζιά ότι οι μικρές χώρες που δεν έχουν βρει ακόμα την ταυτότητά τους κάνουν συμβιβασμούς με τις ισχυρές και όχι το αντίθετο. Επίσης, οι Ελληνες δεν «φοβούνται» τον συμβιβασμό, απλώς δεν τον θέλουν, τον απορρίπτουν ως ασύμφορο για το έθνος. Ξέρει τι σημαίνει εθνικά ασύμφορο ο κ. Κοτζιάς;

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το εσκεμμένο "βλήμα" του παραλογισμού, χτύπησε πάλι: "Δεν είναι πατριωτισμός να αρνείσαι στην άλλα πλευρά να είναι κι αυτή περήφανη για τη δικιά της ιστορία".
    Μα ακριβώς αυτό θέλουμε κι εμείς οι Έλληνες για τους Σκοπιανούς, εσκεμμένο προδοτικό βλήμα: να είναι περήφανοι για την Ιστορία τους, όχι για τη δική μας!
    Είπε κι άλλα αυτός μεγάλος ανθέλληνας: "το Μακεδονία είναι μεταφυσική έννοια"! Όταν αύριο οι Σκοπιανοί διεκδικήσουν μακεδονικά εδάφη μας, τι θα πει το προδοτικό αυτό υποκείμενο; Τα εδάφη μας είναι μεταφυσική έννοια;!!
    Μεταφυσική θα είναι η υπόσταση σου Κοτζιά τρία λεπτά μετά τη φυσική σου υπόσταση. Τόσο κρατάει ο άνθρωπος χωρίς αέρα στους πνεύμονές του.

    Δεν υπάρχουν Έλληνες ψυχίατροι να εκπονήσουν το ψυχογράφημα αυτού του ανθρώπου και να τον καταγγείλουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι στερείται λογικής -παρ' όλο που όλος αυτός ο "στημένος παραλογισμός" είναι δόλιο τέχνασμα για να παραδοθεί το όνομα Μακεδονία;
    Όταν ως Υπουργός μιας υποτίθεται "σοβαρής" χώρας καταδέχεσαι αυτά που λες να στερούνται λογικής και Ιστορικής αλήθειας, έστω και για λόγους συγκάλυψης της προδοσίας, τελικά είσαι τόσο ανισόρροπος ως άνθρωπος, όσο τα όρια της τρέλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά από την όλη εικόνα του υπουργού εξωτερικών βλέπω έναν άνθρωπο που προσπαθεί εμονικώς είτε εκουσίως είτε ακουσίως είτε και τα δύο να φέρει σε πέρας μια αποστολή!
      Είναι σε διατεταγμένη αποστολή!Και πιστεύω ότι αυτήν έχει να κάνει με την γενικότερη αποστολή που αφορά κατάργηση εθνών-κρατών και μετατροπή τους σε "περιφέρειες","οικονομικές ζώνες""γεωγραφικές περιφέρειες"κ.λ.π
      Δηλαδή ισοπέδωση,μαζοποίηση!Αυτή η εμονή του και οι απαράδεκτες δηλώσεις και χειρισμοί του συμπίπτουν και με τα ιδεολογικά συμπλέγματα περί ...σοσιαλιστικής ή μεγάλης Μακεδονίας από εποχής Τίτο που ποτέ δεν ξεπέρασαν και όσο έχουν πολιτικό χρόνο θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν αυτά τα "βίτσια" τα οποία συμπίπτουν με τη λογική των παγκοσμιοποιητών και διεθνιστών!
      Δείχνει πανικό διότι ο λαός σηκώθηκε από τους καναπέδες και πήγε στα συλλαλητήρια γι αυτό και τον απαξίωσε μετά με αυτά που είπε και δεν είδε τα συλλαλητήρια ως διαπραγματευτικό όπλο,κομματισμό διότι πρέπει να επιβιώσει το κόμμα και με τους 53!και με τους πασοκογενείς!,ιδεολογισμό και σοβιετισμό που τους καθιστά στην πραγματικότητα ομήρους και γιατί αλλιώς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ύπαρξη,σύγχυση γιατί από τη μια έχει όλα αυτά και από την άλλη δεν ξέρει τώρα πώς να το διαχειριστεί διότι με το έτσι θέλω και με στόχο να διασπάσει τη ΝΔ(δεν ανήκω στη ΝΔ)άνοιξε το θέμα, έκοβε και έραβε μόνος του και με κάποιους με την πεποίθηση ότι ο λαός είναι "ετερόκλητος όχλος"και δεν θα κάνει τίποτα και άρα είναι ευκαιρία να ικανοποιήσουμε και την σοβιετική ιδεολογία και τους απογόνους του Ζαχαριάδη!δίχως κόστος!Την πάτησαν!Βλέπω επίσης έναν υπουργό που ολοένα πλησιάζει στον πάτο,στη θλίψη,στον ξεπεσμό,στο απόλυτο μηδέν διότι η αλαζονεία,ο κομπασμός,οι παράφρονες και ανοήμονες δηλώσεις , η ύβρις προς έναν λαό και οι κλοουνίστικες μεταμφιέσεις και κινήσεις,οι φθηνές απομιμήσεις μεγιστάνων της πολιτικής με καπέλα και χαριεντισμούς δεν προσυπογράφουν τίποτα άλλο εκτός από την πολιτική του αυτοκαταστροφή.Με θλίβει πραγματικά....

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]