Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Γκιουλενιστών στην Ελλάδα


Μυστικό σχέδιο εγκατάστασης οπαδών του Τούρκου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στη χώρα μας απέτρεψαν οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Καθημερινής» οπαδοί του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ Ιμάμη Γκιουλέν, σκόπευαν να φτιάξουν στην Ελλάδα -κυρίως στην Αττική- υποδομές, όπου θα φιλοξενούνταν μέλη του κινήματός του που διαφεύγουν από την Τουρκία.

Τρεις Αμερικανοί υπήκοοι τουρκικής καταγωγής που πρωταγωνίστησαν στο σχέδιο και εμφανίζονταν ως στελέχη ΜΚΟ και επενδυτές στον κτηματομεσιτικό κλάδο, προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα, αλλά μετά από σήμα των κεντρικών υπηρεσιών Ασφαλείας εντοπίστηκαν φθάνοντας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποβλήθηκαν σε άτυπη ανάκριση , στη διάρκεια της οποίας παραδέχτηκαν ότι είναι γκιουλενιστές.

Η αστυνομία τους απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα και τους ανάγκασε να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, όμως πρέπει να σημειωθεί πως έλληνες μουσουλμάνοι γκιουλενιστές που είχαν φύγει από την Ελλάδα το τελευταίο εξάμηνο, έχουν επιστρέψει στις πρώην κατοικίες τους ή με την επιστροφή τους επέλεξαν να κατοικήσουν σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]