Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκάλα φωτομοντέλο απειλεί την Ελλάδα με... οθωμανικά χαστούκια


Η Μερβέ Ακκανάτ η οποία είναι το νέο σούπερ φωτομοντέλο που εξελέγη πρώτη στην περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε πως είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία.

Η Μερβέ Ακκανάτ ανέφερε πως είναι χαρούμενη που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey και είπε: Είμαι πολύ χαρούμενη που απέναντι σε μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκλεκτά ονόματα της Τουρκίας, εξελέγην βασίλισσα. Είμαι περήφανη που θα εκπροσωπήσω την Τουρκία στον διαγωνισμό Top Model Of World. Το επόμενο διάστημα σίγουρα δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ με την ηθοποιία ή να γίνω παρουσιάστρια. Θα συνεχίσω μόνο την καριέρα μου σαν μοντέλο.

Η Ακκανάτ είπε: Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην Εβδομάδα Μόδας Αθηνών που θα γίνει στις 30 Μαρτίου. Αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Διότι εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε Κλάδο Ελαίας στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε Οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει¨

Sondika
Τουρκικά Νέα




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]