Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Φίλης και το βόλεμα των Τούρκων


Η συνταγή της οθωμανικής επέκτασης: Γιαβάς γιαβάς, σελτζούκ ταμάμ, κεμπάπ μοσχάρ, καπούτ γιουνάν, γομάρ ντουβάρ και μπιραλάχ

Ο Νίκος Φίλης είναι ο πρώην διευθυντής μιας εφημερίδας («Αυγή») που πουλάει λιγότερα φύλλα κι από τα φύλλα ενός ταψιού με τυρόπιτες σε συνοικιακό αναψυκτήριο. Κατόρθωσε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές σπουδές του, να γίνει υπουργός Παιδείας και να αποφασίζει -μεταξύ άλλων- και για τα πανεπιστήμια.Αυτός ο κολοσσός της δημοσιογραφίας έχει κατορθώσει και κάτι άλλο: να αποπεμφθεί από τον Τσίπρα, παρόλο που και οι δύο έχουν ταυτόσημες απόψεις για την κοινωνία, την Ορθοδοξία, τον θεσμό της οικογένειας, τα εθνικά ζητήματα και τα ελληνοτουρκικά. Ο τρέντι Αλέξης πρέπει να είχε τόσο πολύ αγανακτήσει με τον σύντροφό του, ώστε πριν από την αποπομπή τού είχε ρίξει άγριο δούλεμα… βαθμολογώντας, ενάμιση μήνα πριν από την απόλυση, τη δουλειά του Φίλη στο υπουργείο με 20!

Ο αριστούχος απεδείχθη κουμπούρας, διότι έχασε το υπουργείο και στην τελετή παραλαβής - παράδοσης στο υπουργείο Παιδείας (Νοέμβριος 2016), φουρκισμένος, ενίοτε βουρκωμένος και απίθανα πικαρισμένος, επιτέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στον Σκάι (γιατί άραγε; Δεν του άρεσε το Survivor;) και στον Αλέξη Τσίπρα, που τον απάλλαξε των καθηκόντων του. Στην ιστορία θα μείνει η φράση του Φίλη «Ξαφνικά το 20 που μου είχε βάλει ο πρωθυπουργός μετατράπηκε σε μόλις ενάμιση μήνα σε μη προβιβάσιμο βαθμό […] και όσο αυτά δεν εξηγούνται πειστικά η πρόταση για αλλαγή του σχολικού περιβάλλοντος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ακόμη κι αν πρόκειται για κοτζάμ υπουργείο».

Τώρα ο Φίλης δεν πολυγουστάρει τα ΜΜΕ να παίζουν πρώτο τραπέζι πίστα την ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους. Χθες είπε στον Σκάι (έπαψε να αντιπαθεί τον σταθμό άραγε;): «Βοηθά την Τουρκία να καθιστούμε ως κεντρικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης την υπόθεση της ταλαιπωρίας των στελεχών του Στρατού».

Κάποιος να πει στον εν πολλαίς αποτυχίαις περιπεσόντα βουλευτή ότι την Τουρκία δεν τη βοηθάει να αναδεικνύεις ειδήσεις με τις αθλιότητές της, αλλά να αρνείσαι γενοκτονίες που έχει διαπράξει, όπως αυτή των Ποντίων. Ο Νίκος Φίλης είναι αρνητής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Αυτό βολεύει την Τουρκία.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Περιμένει κανείς "πολιτική λογική" από τους ημιαγράμματους που το μόνο που έμαθαν καλά είναι ένα-δυο τσιτάτα του Μάρξ; Και πάνω σε αυτά έχτισαν όλη την αθλιότητα τους. Με αυτήν την αθλιότητα, που δεν πιστεύει σε αρχές και αξίες πέρα από το χρήμα (τη δήθεν οικονομική ισότητα, το δήθεν δίκιο του εργάτη!) υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού.
    Και με αυτήν την αθλιότητα κυβερνάνε ακόμα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στον Κόσμο από τότε που έγραψε (κατ'εντολήν όσων γνώριζαν τα αποτελέσματα που θα έχει στην ανθρωπότητα η θεωρία του) τα τσιτάτα του ο γερμανοεβραίος Μαρξ.
    Πιο οπισθοδρομικοί και αναχρονιστικοί άνθρωποι από αυτούς δεν υπάρχουν. Έχουν μείνει στο πρώτο μισό του περασμένου αιώνα. Και από αυτή τη χρονική θέση και άποψη, που σήμερα την περιφέρουν ως "μαϊμού" στα πανηγύρια του Κόσμου, κατακρεουργούν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εχουν το θρασος τα αγραμματα ελληνοφωνα ρεμαλια να λενε οτι ειναι προοδευτικοι !

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]