Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Κούρδοι διαψεύδουν τον Ερντογάν: Ο στρατός του απέχει 15 χιλιόμετρα από την Αφρίν


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του είπε πως η πόλη Αφρίν είναι περικυκλωμένη και ο στρατός του μπορεί να μπει στο κέντρο της ανά πάσα στιγμή

Η πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας διέψευσε σήμερα ότι οι τουρκικές δυνάμεις πολιορκούν την πόλη Αφρίν, το προπύργιό της στη βορειοδυτική Συρία, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βεβαίωνε ότι ο στρατός έχει περικυκλώσει το κέντρο της.

"Οι δυνάμεις του τουρκικού στρατού του Ερντογάν απέχουν 10 με 15 χιλιόμετρα", δήλωσε ο Νούρι Μαχμούντ, ο εκπρόσωπος των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

Τον Ιανουάριο η Άγκυρα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Κούρδων μαχητών στην περιοχή Αφρίν που περιλαμβάνει την ομώνυμη πόλη και πολλές κοινότητες γύρω της.

Νωρίτερα χθες ο Ερντογάν υποστήριξε ότι οι τουρκικές δυνάμεις μπορεί να εισέλθουν "ανά πάσα στιγμή" στην πόλη Αφρίν και ότι το κέντρο της είναι περικυκλωμένο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]