Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση Τουρκίας κατά Ελληνικής Δικαιοσύνης


"Τα ελληνικά δικαστήρια προστατεύουν τρομοκράτες"

Με υπαινιγμούς ότι τα ελληνικά δικαστήρια ενδίδουν σε πολιτικές πιέσεις, πιθανώς της ελληνικής κυβέρνησης, αντέδρασε η Άγκυρα στην απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να μην εκδώσει Κούρδο που κατηγορείται για τρομοκρατία.

Σύμφωνα με το skai.gr η τουρκική κυβέρνηση, δια του αρμόδιου υπουργού Εξωτερικών, αναφέρει την απόφαση σαν άλλο ένα παράδειγμα πως τα ελληνικά δικαστήρια προστατεύουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναλυτικά:
«Η άρνηση του αιτήματος μας για έκδοση προκαλεί μεγάλη απογοήτευση.
Η απόφαση που είναι άλλο ένα παράδειγμα πως τα ελληνικά δικαστήρια προστατεύουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
Αυτό δεν αρμόζει στις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας όπως και στην καλή γειτονία.
Από εδώ και πέρα προσμένουμε από την ελληνική δικαιοσύνη να πάρει αποφάσεις μακριά από πολιτικές πιέσεις, να αρμόζουν στο δίκαιο και να είναι δίκαιες», καταλήγει η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, απορρίφθηκε από το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών το τουρκικό αίτημα για έκδοση του πρώτου εκ των εννέα Τούρκων κουρδικής καταγωγής οι οποίοι είχαν συλληφθεί για τρομοκρατία στην Καλλιθέα και στον Νέο Κόσμο, λίγο πριν από την επίσκεψη του τούρκου προέδρου Erdogan στην χώρα μας.



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δηλαδη η Ελληνικη Δικαιοσυνη πρεπει να κανει τα χατηρια των Τουρκων!

    Στο τελος θα χαρακτηριζουν τους Ελληνες δικαστες ως "γκιουλενιστες"!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]