Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκθεση Ζωγραφικής του Αθανασίου - Μιλτιάδη Κόκκινου

Ονομάζεται η Νίκη της Ορθοδοξίας ο πίνακας αυτός και με το σήμα της νίκης δείχνει την επερχόμενη αναλαμπή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.  Η αναλαμπή αυτή θα ξεκινήσει από την στιγμή εκείνη που εμείς ως λαός και ως έθνος θα θελήσουμε να επιστρέψουμε στις πηγές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που κατά κάποιο τρόπο εγκαταλείψαμε…

Στην αίθουσα Gattopardo του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής «ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ» - «Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» του Αθανασίου Μιλτιάδη Κόκκινου στην αίθουσα Gattopardo του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, επί της οδού Πατησίων 47, στην Αθήνα.

Ο ζωγράφος μέσα από την έκθεση σου αυτή θέλει να περάσει διάφορα μηνύματα όπως για παράδειγμα για την αναλαμπή του Ελληνισμού παρ’ όλη την φαινομενική παρακμή του.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 12 Απριλίου 2018 και θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 17:00.

Ο κ. Αθανάσιος-Μιλτιάδης Κόκκινος είναι δικηγόρος Αθηνών σε όλες τις βαθμίδες καθώς και διδάκτωρ του Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τελειώσει την Νομική Αθηνών και έχει δύο μεταπτυχιακά. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική και την ποίηση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]