Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρήσιμοι ηλίθιοι και πρακτοράντζες κάνουν υπερωρίες


Τρομερά πράγματα πάντως βλέπουν τα ματάκια μας από χτές, σε σχέση με την γνωστή πλέον αθλιότητα Βαρθολομαίου να «ευλογήσει» τα τουρκικά όπλα για την εισβολή στο Αφρίν!

Τι μπούρδες ατελείωτες από διάφορους ξερόλες ότι δήθεν δεν γνωρίζουμε:
Τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του «μεγάλου πατριάρχη μας» (φτάνει που τα ξέρουν όλα αυτοί)...
Τι εμετικές αηδίες για τον «πατριάρχη του Γένους» που υποφέρει, λέει, κάτω από τη βαρβαρική τούρκικη μπότα...
Τι γελοίες βλακείες ότι αν δεν έστελνε την επιστολή στον Ερντογάν, κινδύνευε η ζωή του και ίσως ξηλωνόταν το πατριαρχείο...
Τι άθλιες επίσης αναρτήσεις κειμένων από διάφορες πρακτοράντζες (μάλλον θα έχει έρθει κάνα… χαρτάκι από το Λάνγκλεϋ) που φτάσανε να τον παραλληλίσουνε μέχρι και με τον Γρηγόριο Ε΄!

Λοιπόν, επειδή είναι προφανές ότι κάποιοι μας περνάνε για τελείως χαχόλους, το ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά (το έχουμε πει και γράψει επανειλημμένα, αλλά προφανώς επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως):
Κανείς δεν απειλεί έναν άνθρωπο που είναι βασικός μοχλός των σχεδίων και κινήσεων της παγκόσμιας Νέας Τάξης και που έχει πρωτοστατήσει στη μετατροπή του πάνσεπτου θεσμού του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου σε νεοεποχίτικο οικουμενιστικό κέντρο, προστατευμένο από τα διεθνή αφεντικά.

Ως εκ τούτου, αν κάτι μπορεί κάπως να τον απειλήσει, είναι μόνο κάποια ανεξέλεγκτη αυτοκρατορικής τρέλας έξαρση του μεγαλομανούς φασίστα Ερντογάν, σχετική ίσως και με την επιδείνωση των αμερικανο-τουρκικών σχέσεων.

Αν έτσι όμως εννοούν ότι κινδυνεύει ο «πατριάρχης του γένους», να το δεχτώ υποθετικά, αλλά να διασαφηνίσουμε επομένως ότι η πρεμούρα είναι να σωθεί όχι «ο θεματοφύλακας του Γένους και της Ορθοδοξίας»(!!!!!), αλλά ένα πολύτιμο (για τα αφεντικά) βασικό πιόνι της ΝΤΠ παγκοσμίως και εκ των βασικών παραγόντων στον δρόμο για την οργουελική διαπλανητική ισοπέδωση της Πανθρησκείας.

Να αφήσουνε λοιπόν μερικοί τις γελοιότητες, γιατί δεν μασάμε άπαντες σανό σ’αυτόν τον τόπο!
Όσο για τον παραλληλισμό αυτού του «βδελύγματος της ερημώσεως» με τον σπουδαίο άγιο κι εθνομάρτυρά μας Γρηγόριο Ε΄, είναι πολύ απλά ένα εξόφθαλμο δείγμα βλασφημίας που έχει ξεφύγει πολύ πέρα κι από τα όρια της διαστροφής…

Νεκτάριος Δαπέργολας
Διδάκτωρ Ιστορίας



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Παρόμοια επιστολή έστειλε και ο Αρμένιος Πατριάρχης και ο Ασσυροχαλδαίος Πατριάρχης και ο Αρχιραββίνος Κ/Πόλεως. Τελευταίος, μετά από δύο ημέρες έστειλε ο Βαρθολομαίος. Κανένας από τους παραπάνω λαούς δεν έβρισε με τέτοιο άθλιο τρόπο την κεφαλή της θρησκεία του όπως οι μικρονοοικοί ελλαδίτες. Είτε από εμπάθεια, είτε από ανοησία, είτε από αργυρώνηση, υπονομεύουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, προς τέρψην εχθρών και "φίλων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμβλύνοος Ξεκούτις29 Ιανουαρίου 2018 στις 1:35 μ.μ.

      Άθλιος είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεπουλάει την Ορθοδοξία αυτός ο πλανεμένος Οικουμενιστής αιρεσιάρχης! Ή μήπως αγνοείς τη δράση και τα έργα του; Ξεστραβώσου πρώτα κι ύστερα μίλα για υπονομευτές! Είσαι τραγικά άσχετος και δεν έχεις καμία δικαιολογία (εκτός κι αν είσαι βαλτός). Οπότε για το ποιος είναι εμπαθής ή αργυρώνητος, το συζητάμε...

      Διαγραφή
    2. Εσύ τώρα τι από τα δύο είσαι; Πρακτοράντζα ή απλώς χρήσιμος ηλίθιος;

      Διαγραφή
    3. Το ότι ορισμένοι θεωρούν ως αυταπόδεικτη αλήθεια τις αερολογίες τους περί "αιρεσιάρχη" και "οικουμενιστή" και όποιον δεν αποδέχεται τις αρλούμπες τους τον στολίζουν με τα κοσμητικά επίθετα που αράδιασαν οι συνσχολιαστές, καταλαβαίνει κάποιος την ποιότητα των αντιπατριαρχικών.

      Διαγραφή
    4. Εγά πάντως αδερφέ δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την ποιότητα των πατριαρχικών που σχολιάζουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα. Έχουν κάτι να κρύψουν ή έχουν κάτι που ντρέπονται; Και, προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πιστεύω ότι οι ευχές του Βαρθολομαίου "απέδωσαν" 480 νεκρούς κούρδους άμαχους πολίτες. Παρ' όλα αυτά αναρωτιέμαι γιατί ο ίδιος δεν διέψευσε την τουρκική εφημερίδα. Μια απλή διάψευση θα ήταν. Δεν θα ήταν κάποια επίσημη δήλωση κατά του Ερντογάν!

      Διαγραφή
  2. Αδ. Νεκτάριε, θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο-σχόλιό σας.
    Μας εκφράσατε όλους που από χθές βλέπαμε το άτιμο παιχνίδι για την υπεράσπιση του Πατριάρχου, και την επιστολή που έστειλε προηγουμένος. Τι να πρωτοσιχαθείς;
    Και όλα αυτά σε ένα πατριωτικό ιστολόγιο, που μάχεται καημένο και αυτό. Μόνο που ο πατριωτισμός εδώ στην Ελλάδα ταυτίζεται, ισοδυναμεί, προϋποθέτει, ισούται με αμερικανοπληξία, αμερικανοφιλία, φραγκοφιλία, πείτε το όπως θέλετε. Για αυτούς η σωτηρία και το φώς έρχονατι (μόνο) από την Εσπερία. Δίχως την Εσπερία η Ελλάδα δεν υπάρχει.
    Το κείμενό σας όμως ευκρινές, σαφές, λέει ό,τι πρέπει να πει.
    Και όλα αυτά μάλιστα εγκαίρως.
    Ειλικρινά συγχαρητήρια.
    Ο Θεός να σας έχει καλά.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο σας!
    Εξαιρετική τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε τώρε εσείς λύσσα μερικών να βγάλουν τον Βαρθολομαίο ήρωα. Διαβάστε και το κείμενο (που κλείνει με την απειλή "σας βλέπουμε") και τα σχόλια από κάτω. Απίστευτα πράγματα!

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/blog-post_505.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Αγχίνοος ο.π. βλέπω ότι κάνει θραύση κι εκεί μέσα. Γιατί δεν χρησιμοποιεί το όνομά του όμως άραγε, αλλά ψευδώνυμα; Κοιτάξτε όμως και μία από τις απαντήσεις στα σχόλια. Μήπως σας θυμίζει κάτι από τα σχόλια παραπάνω;

    Savvas Kalenteridis29 Ιανουαρίου 2018 - 9:05 π.μ.

    Προς όλους τους σχολιαστές:
    Στον τουρκικό τύπο έχει γραφτεί ότι ανάλογη επιστολή έστειλε πρώτος ο πατριάρχης των Αρμενίων.
    Ακολούθησε ο αρχιραβίνος των Εβραίων της Πόλης.
    Μετά ο πατριάρχης των Ασσυροχαλδαίων.
    Τελευταίος και μετά από δυο μέρες καθυστέρηση έστειλε ο Βαρθολομαίος, προφανώς δεχόμενος πιέσεις.
    Μίλησα με Αρμενίους και με Ασσυρίους.
    Κανένας λαός δεν εξύβρισε με τέτοιο άθλιο, αναιδή και βλαβερό για τα εθνικά του συμφέροντα τρόπο τον πατριάρχη του, όπως οι μικροελλαδίτες.
    Κρίμα για τον Ελληνισμό.
    Έχουμε να πάθουμε πολλά ακόμα για να μάθουμε και να παιδευθούμε.
    Ένας λαός οπαδικής νοοτροπίας, που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και τον καθοδηγούν εκείνοι που απεργάζονται την ιστορική πορεία του Ελληνισμού.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάγια και καθιερωμένη πρακτική των όσων δεν έχουν αντεπιχειρήματα για να αντικρούσουν την αλήθεια: Βρίζουν και προσπαθούν να απαξιώσουν αυτόν που λέει την αλήθεια, στην προσπάθειά τους να συσκοτίσουν, να προκαλέσουν σύγχυση και τελικά να ξεχαστεί η αλήθεια. Οι γκαιμπελίσκοι είναι διαχρονικό είδος που ευδοκιμεί παντού.

      Διαγραφή
  6. Ρε τι σημαινει δεχτηκε πιεσεις? Το εκανε ή δεν το εκανε??? Αν πιεζοταν τοσο πολυ ας εθετε εαυτον εν διωγμω και να ερθει στο Αγιον ορος απο το να αποτελέι ενα εξαρτημα του ΥΠΕΞ της Τουρκιας. Ας μας παρατησει και ο Καλεντεριδης με τις φιλοαμερικανικες εξυπναδες του και ολοι οσοι συνοδοιπορουν. Που σπουδασε ο γιος του και με τι λεφτα ξερετε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]