Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλές από το τουρκικό προξενείο


Η αστυνομία εντόπισε την πηγή των απειλητικών μηνυμάτων: Οι ΙΡ ανήκουν στο τουρκικό προξενείο

Η αστυνομία του Βελγίου μετά από 1,5 έτος ερευνών, εντόπισε πως οι μέσω διαδικτύου απειλές προέρχονταν από IΡ που ανήκουν στο τουρκικό προξενείο.

Η εφημερίδα Het Laatste Nieuws που είναι η εφημερίδα με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στο Βέλγιο, τον Σεπτέμβριο του 2016 έγραψε πως απειλές οι οποίες στάλθηκαν μέσω τουίτερ σε πρώην εργαζόμενο της εφημερίδας Ζαμάν, στάλθηκαν από ηλεκτρονικές διευθύνσεις που ανήκουν στο τουρκικό προξενείο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα, η αστυνομία άρχισε έρευνα σχετικά με τις απειλές που στάλθηκαν από τον λογαριασμό Selim Guzel (@SelimGuzel_FC), έρευνα που κράτησε 1,5 χρόνο.

Η Τουρκία που βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση σκάνδαλο, όταν ο δημοσιογράφος Τζερόεν Μποσάερτ ρώτησε ¨Γνωρίζετε κάποιον ονόματι Σελίμ Γκιουζέλ¨, απάντησε πως ¨Όχι. Δεν γνωρίζουμε κάποιον τέτοιον σε εμάς και δεν έχει εργαστεί κάποιος τέτοιος σε εμάς¨.

Η εφημερίδα όμως που ακολούθησε τον λογαριασμό εκείνο που έκλεισε και τις απειλές, έφτασε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Εντόπισε πως ο λογαριασμός Σελίμ Γκιουζέλ στις 27/6/2016 έγραψε: ¨Μετείχαμε σε συνέδριο που έγινε στην Βοσνία για την ισλαμοφοβία. Ήμασταν μαζί με τον Βολκάν Κοτζαγκιούλ από το υπουργείο Ε.Ε. Το θέμα είναι πολυδιάστατο, θα γράψω¨.
Έγινε αντιληπτό πως το εν λόγω άτομο ενίοτε βρισκόταν με Τούρκους υπουργούς και διπλωμάτες.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε σχετικά με αυτές τις πληροφορίες το τουρκικό προξενείο, η απάντηση που πήρε ήταν πως ¨Αυτό είναι μια δουλειά που θα μάθει η αστυνομία¨.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε σχετικά με τις απαντήσεις του προξενείου και τα μηνύματα μέσω τουίτερ την αστυνομία και εκείνοι του επιβεβαίωσαν πως η IP της διεύθυνσης από όπου στάλθηκαν οι απειλές, ανήκουν στο τουρκικό προξενείο των Βρυξελλών...

Σχόλιο ιστολογίου: Ευτυχώς, στην Ελλάδα, δεν συμβαίνουν αυτά. Υπάρχουν αρκετοί χρήσιμοι ηλίθιοι που κάνουν τη δουλειά του τουρκικού προξενείου (της Κομοτηνής) στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προς συμμόρφωση, σε όσους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης και των Δωδεκανήσων, δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν "φιλάνε τα χέρια" των "εκλεκτών" της Τουρκίας στην Ελλάδα... Και φυσικά, τέτοιου είδους "δραστηριότητες" προς εφημερίδες και δημοσιογράφους δεν έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα, όπου φαίνεται πως οι εφημερίδες, αλλά και οι τοπικοί πολιτευτές, στηρίζουν στο έπακρο την Τουρκική Δημοκρατία...
Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]