Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα εναπομείναντα παιδιά της χώρας «απαγορεύεται» να βλέπουν πως ζουν άλλοι λαοί!…


Ο «νοήμων» υπουργός Παιδείας θυμίζει με τις αποφάσεις του την Αλβανία του Ενβέρ Χότζα και του Ραμίζ Αλία

Ο Τσίπρας σπρώχνει τους πάντες σε Ισότητα και Δικαιοσύνη … φτώχειας και εξαθλίωσης

Έπραξε άριστα ο «νοήμων» υπουργός Παιδείας κος Γαβρόγλου που απαγόρευσε τις σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό. Τα εναπομείναντα παιδιά της χώρας (που γερνάει επικίνδυνα λόγω δημογραφικού) δεν είναι ανάγκη να βλέπουν πως ζούνε άλλοι λαοί. Δεν είναι ανάγκη να αισθάνονται Ευρωπαίοι πολίτες τρίτης κατηγορίας. Δεν είναι απαραίτητο να επιστρέφουν με συγκριτικές εικόνες για το πώς ζουν τα άλλα παιδιά στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Αγγλία και σε άλλα κράτη της Γηραιάς Ηπείρου.

Βέβαια, ο αριστερός κος Γαβρόγλου ( που ενημέρωσε δουλικά τον Ερντογάν για την αλλαγή διαδικασίας εκλογής του Μουφτή στη Θράκη) αποδεικνύει μέρα με την ημέρα ότι επιθυμεί μια Αριστερή Παιδεία, ενδεχομένως όπως θα την ήθελε παλαιότερα ο Ενβέρ Χότζα ή ο Ραμίζ Αλία στην Αλβανία. Και εκείνη την περίοδο, από ό,τι θυμάμαι, τα παιδιά και οι οικογένειες του εργατικού κόμματος, μπορούσαν να πάνε μια εβδομάδα το χρόνο διακοπές σε κάποια κρατική «παραθεριστική» πολυκατοικία στους Αγίους Σαράντα και αυτό εθεωρείτο πολιτική της «αυτάρκειας!».

Σιγά σιγά, επί Τσίπρα, σχηματοποιείται ένα «ψηφιδωτό» κράτους με χρώματα της αρεσκείας και της αισθητικής του Ιωσήφ Στάλιν, του Φιντέλ Κάστρο, του Ούγκο Τσάβες και του Νικολάς Μαδούρο. Ένα οικονομικό γκούλακ κάπου στη Σοβιετία. Το μνημόνιο δεν άλλαξε μόνο την οικονομία και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, σταδιακά διαφοροποιεί και υποβαθμίζει όλες τις πτυχές της ζωής μας. Της παιδείας, της αισθητικής και της κοινωνικής συμπεριφοράς. Η εικόνα στους δρόμους αρχίζει να θυμίζει Βαλκάνια πίσω στο χρόνο. Εκτός από τις ουρές στα συσσίτια και τις λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία, πολλά κατσουφιασμένα πρόσωπα, εθνική μελαγχολία στην καθημερινότητα παρά της αισιόδοξες κορώνες ενός πρωθυπουργού που ζει στον κόσμο του.

Πέφτει η κατανάλωση και μαζί η ποιότητα στα ρούχα, στο φαγητό, στη διασκέδαση, στις παροχές όλων των υπηρεσιών. Άνευ χρημάτων πρέπει να είσαι «ικανοποιημένος» και με λιγότερο φαγητό και με χειρότερη ποιότητα σε όλα τα πράγματα. Μην περιμένεις σπουδαία μόρφωση ή περίθαλψη. Ίσα ίσα τα απαραίτητα.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Τσίπρας οδήγησε τη σκέψη και τις συνήθειες των Ελλήνων στη πλήρη Αλβανοποίηση ή Βουλγαροποίηση. Έγινε καθημερινή και επίμονη πλύση εγκεφάλου για να δεχθεί ένα μέρος του κόσμου ότι τα γενόσημα, οι λίστες για χημειοθεραπεία, η ουρά έξω από τα χειρουργεία, οι κενές οργανικές θέσεις στα σχολεία είναι κάτι το σύνηθες, κάτι που πρέπει να είναι μέσα στη ζωή μας.

Θεωρείται λογικό πλέον από το Αριστερό Υπουργείο Παιδείας να καταργούνται οι εκπαιδευτικές εκδρομές των ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων στο εξωτερικό, για να μην αισθάνονται άσχημα τα παιδιά που δεν μπορούν να μετάσχουν οικονομικά σε αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ο «ρατσισμός» των διαφορετικών … πορτοφολιών. Ένας φτωχός, όλοι φτωχοί. Ο Πατερούλης Τσίπρας (υπάκουος ως Φιλιπινέζα υπηρέτρια στους ξένους) σπρώχνει τους πάντες σε Ισότητα και Δικαιοσύνη … φτώχειας και εξαθλίωσης. Γι΄ αυτό δεν χρειάζεται να υπάρχει η Αριστεία, ο Έλληνας σημαιοφόρος, η απαραίτητη πρωινή προσευχή, η έπαρση της σημαίας και οι παρελάσεις.

Η πολιτική Τσίπρα είναι ο μηδενισμός κάθε εθνικού και πατριωτικού στοιχείου. Θέλει μια κοινωνία που να αποτελείται από άθεους, απάτριδες – διεθνιστές, υπάκουους, ξεζουμισμένους φορολογούμενους, χωρίς αποταμίευση, με απόλυτη εξάρτηση από το κράτος και τα … fake «μερίσματά» του.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, κατά την ταπεινή άποψή μου, θα περάσει στην ιστορία -το λιγότερο- ως ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης μετά τη λήξη του Εμφυλίου. Εκτός αν η μοίρα μας επιφυλάσσει να τον «απολαύσουμε» και στον «εκσυγχρονισμό» της Λωζάνης, δηλαδή στην παράδοση νήσων και βραχονησίδων στην Τουρκία. Θα προηγηθεί βέβαια η αναγνώριση των Σκοπίων. Και επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, φαίνεται ότι για αυτό το λόγο τον κρατάνε στο Μαξίμου, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί. Για να τελειώσουν αυτή τη χρονίζουσα ιστορία, την οποία μπλοκάρισε με το ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι ο Κώστας Καραμανλής.

Ξεκίνησα σήμερα, αυτό το σημείωμα, με την απαγόρευση των εκδρομών στο Εξωτερικό, γιατί το 2018 αναμένεται πολλά πράγματα να επιδεινωθούν ( και να απαγορευτούν) στο προτεκτοράτο. Δεν το λένε, αλλά εκτιμώ ότι αυτό το μήνα θα ακούσουμε να περιορίζονται έτι περισσότερο τα εργατικά δικαιώματα.

Ο έχων αγωνία για την παράταση της παραμονής του στο Μαξίμου Αλέξης, θα επιχειρήσει να αλλάξει και να δυσχεράνει τη διαδικασία απόφασης για απεργία στα εργατικά σωματεία. Ο περίφημος πρώην «καταληψίας» πρωθυπουργός που καλούσε όλους τους πολίτες, όλων των κλάδων και επαγγελμάτων να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν κατά του μνημονίου, τώρα θέλει να τους έχει κλεισμένους στα σπίτια! Πετσοκόβει καθημερινά τα δικαιώματα των πολιτών, διαλύει τους θεσμούς και γκρεμίζει τους αρμούς της Δημοκρατίας.

Είμαι σίγουρος, ότι θα προχωρήσει σε ένα πλήθος «Απριλιανών» απαγορεύσεων. Δεν μπορεί να προβεί στην υπερφορολόγηση που του ζητάνε και ταυτόχρονα στις εθνικές παραχωρήσεις χωρίς να βάλει σε «γύψο» τα περισσότερα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην οργίζεται και να μην μισεί τους Ιαβέρηδες, τους Κοτζαμπάσηδες και τους Υπηρέτες των Ξένων.

Ήδη σε όλη την Ελλάδα η πλειοψηφία των πολιτών αναρωτιέται έως που θα φτάσει αυτή η «κόλαση»;

Έως πότε θα βασανίζεται ο λαός και θα ακούει ψέματα και ηλιθιότητες περί Αυγουστιάτικων αποδράσεων και περί εξόδου σε οικονομικούς παραδείσους; Από την αρχή που μας εισήγαγε ο ολετήρας Παπανδρέου στο μνημόνιο ακούμε όλους τους πρωθυπουργούς να βγαίνουν πότε στις αγορές, πότε να υλοποιούν success story και πότε να δραπετεύουν. Στα μεσοδιαστήματα όμως που και που εξομολογούνται ότι δεν παίρνουν αυτοί τις αποφάσεις αλλά κάποιοι τεχνοκράτες πίσω από τους τοίχους των Βρυξελλών.

Δυστυχώς ο Τσίπρας μέχρι στιγμής ήταν το καλύτερο πιόνι τους. Οδήγησε τους Έλληνες πολίτες σε τριτοκοσμική διαβίωση και την Ελλάδα στα πρόθυρα εθνικών υποχωρήσεων και αλλαγής συνόρων.

CrashOnLine


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]