Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σουλτάνε μου, στας διαταγάς σας


Η υποτέλεια χτυπάει κόκκινο. Ο Αλέξης ο «τουρκοφάγος» φαίνεται ότι έθεσε σε εφαρμογή την υπόσχεση που έδωσε στον σουλτάνο για την έκδοση των οχτώ τούρκων αξιωματικών.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί η αναστολή χορήγησης ασύλου σε έναν εκ των τούρκων αξιωματικών.

Συγκεκριμένα, το Θ΄ Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα του ελληνικού Δημοσίου για χορήγηση προσωρινής διαταγής και αναστέλλει προσωρινά τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με την απόφαση το αίτημα γίνεται δεκτό για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αλλά και για το συμφέρον του ίδιου του αξιωματικού.

«Η παρούσα εκδίδεται υπό τον όρο η διοίκηση να απέχει από κάθε ενέργεια σκοπούσα στην εξαναγκασμένη αναχώρηση του Τούρκου υπηκόου από τη χώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση.

Η αίτηση ακύρωσης θα συζητηθεί στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ ο αξιωματικός οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές

Προφανώς θα ήθελαν να πουν ότι το αίτημα γίνεται δεκτό για να μην πληγούν τα συμφέροντα του τουρκικού δημοσίου συμφέροντος, καθώς δεν αντιλαμβανόμαστε πως πλήττονται τα δικά μας συμφέροντα αν δοθεί άσυλο σε έναν τούρκο αξιωματικό ο οποίος κινδυνεύει με αγχόνη αν... ο μη γένοιτο πέσει στα χέρια του Ταγίπ.

Δυστυχώς η υπόθεση έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις ανάλογες με αυτές της υπόθεσης Οτσαλάν.
Πριν από λίγες μέρες είχαμε αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σενάριο που ακούει στο όνομα «Project Οτσαλάν» .

Όπως αναφέραμε:
Τι θα γινόταν για παράδειγμα αν η Αθήνα δεν τους έδιωχνε η ίδια για την Άγκυρα αλλά δεν τους έδινε και άσυλο για να μείνουν στη χώρα μας;
Μήπως από μόνοι τους θα εξαναγκάζονταν σε φυγή σε μια τρίτη χώρα;
Και μήπως τότε θα άνοιγε ο δρόμος στις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν και στους «Γκρίζους Λύκους» του να σπεύσουν και να… απαγάγουν τους 8 αξιωματικούς;
Σας θυμίζει κάτι το σενάριο αυτό;
Σας θυμίζει λίγο από Ναϊρόμπι της Κένυας και την επιχείρηση των Τούρκων πρακτόρων και την απαγωγή του Οτσαλάν που δεν έγινε σε ελληνικό έδαφος;

Έτσι η Αθήνα θα εμφανίζεται ως απόλυτα πιστή στην απόφαση του Αρείου Πάγου για μη απέλασή τους και ταυτόχρονα δεν θα έχει δώσει άσυλο για να μην πάει κόντρα στον Σουλτάνο.

Ελπίζουμε να διαψευστούμε και να μην κλέψει ο Αλέξης τη... δόξα του Σημίτη.

Αν και πολύ αμφιβάλλουμε...

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]