Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοινοβουλευτικοί και δουλοπάροικοι


Τα πράγματα έχουν ως εξής: οι πολίτες ειλωτεύουν για να χρυσοπληρώνουν την πολιτική τάξη, η οποία δεν μπορεί να αποσπάσει νίκη ούτε από τα Σκόπια. Οι Ελληνες είναι υποχρεωμένοι να γίνονται ενοικιαστές στα σπίτια τους λόγω ΕΝΦΙΑ, να αποχαιρετούν παιδιά και συγγενείς που ξενιτεύονται λόγω ανεργίας, να χάνουν τη δουλειά τους, τη ζωή τους, την ησυχία τους λόγω της μνημονιακής θύελλας και ταυτόχρονα να πληρώνουν αδρά ένα νομοθετικό σώμα (και τους συνδεδεμένους χρυσοκάνθαρους) που ντύνουν με την τήβεννο της νομιμότητας κάθε αθλιότητά τους!

Τα αδικήματα των υπουργών παραγράφονται εύκολα, οι πρωθυπουργοί, νυν και πρώην, είναι εκτός και άνω και υπεράνω του νόμου και τώρα και τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να τσαλαπατούν κάθε έννοια δικαίου επειδή έχουμε... κρίση!

Τα προαναφερθέντα δεν αποτελούν αυθαίρετες διαπιστώσεις κάποιων που κάνουν κακόπιστη κριτική στο σύστημα. Είναι η ελεύθερη απόδοση όσων επικαλέστηκαν οι ελεγκτές της επιτροπής «πόθεν έσχες» της Βουλής που διαπίστωσαν ατασθαλίες στα οικονομικά βιβλία των κομμάτων για το έτος 2015, αλλά αποφάσισαν να μην επιβάλουν διοικητικές κυρώσεις, διότι υπήρχαν «αντικειμενικές δυσκολίες των κομμάτων/συνασπισμών κομμάτων στην ορθή τήρηση των υποχρεώσεων που έθετε σε αυτά ο νόμος».

Είναι μια απόφαση-ντροπή, ένα πρώτης τάξεως αίσχος που γελοιοποιεί το πολίτευμα και θέτει τους πολίτες σε δεύτερη μοίρα έναντι των κομμάτων. Πλήρης η αντιστροφή: αντί τα κόμματα να υπηρετούν το έθνος και τους Ελληνες, οι πολίτες οφείλουν να κόψουν τον λαιμό τους για να πάνε την είσπραξη στο κράτος, που θα τη μοιράσει στην τρόικα και τους κομματάρχες.

Αφού, λοιπόν, βρέθηκαν «τρύπες» στα λογιστικά βιβλία των κομμάτων και τους δίδεται άφεση αμαρτιών λόγω κρίσης, γιατί να μη γίνει το ίδιο για τους φορολογουμένους; Γιατί πάνω στους φτωχούς και τους ανέργους πέφτει βαρύς ο πέλεκυς των προστίμων της Εφορίας, ενώ τα κόμματα νομιμοποιούνται να παραβιάζουν τον νόμο;

Καθώς φαίνεται, στην Ελλάδα διαμορφώνονται δύο τάξεις: οι κοινοβουλευτικοί και οι δουλοπάροικοι...

Δημοκρατία 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]