Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πανουργία της ιστορίας και το συλλαλητήριο


Ο Ελληνισμός, σύσσωμος, βρέθηκε την Κυριακή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για να βροντοφωνάξει την άρνησή του να δεχθεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον σφετερισμό της Μακεδονίας. Σχεδόν κανείς στην κυβέρνηση και στις πολιτικές μηντιακές ελίτ δεν περίμενε ένα τόσο πάνδημο αίσθημα και μάλιστα για ένα συλλαλητήριο που οργανώνεται από μια σχεδόν άγνωστη επιτροπή! Πίστευαν πως, όπως συμβαίνει με τη σιγή και την κατάθλιψη του ελληνικού λαού απέναντι στη φτωχοποίησή του και το ξεπούλημα του τόπου, που συνεχίζουν και ολοκληρώνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ· ή τη σταδιακή μετατροπή της χώρας σε τουρκικό προτεκτοράτο, όπως φαίνεται από τις προκλήσεις των Τούρκων στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη και το ξεβράκωμα της ελληνικής κυβέρνησης με τους οκτώ Τούρκους φυγάδες· πίστευαν, λοιπόν, πως και στο Μακεδονικό θα υπήρχε μια ανάλογη εξέλιξη. Γι’ αυτό και αγνόησαν και τον ελληνικό λαό, ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πιστεύοντας πως ως εντολοδόχοι των Αμερικανών είχαν την επιτυχία στο τσεπάκι.

Πως ο ελληνικός λαός, ηττημένος, περιδεής, σε συλλογική κατάθλιψη, θα κατάπινε και αυτό το ζήτημα. Και έπεσαν έξω παταγωδώς. Αντίθετα, ακριβώς γιατί πάνω σε αυτό μπορούσε να εκφραστεί η συσσωρευμένη λαϊκή αγανάκτηση για τις ταπεινώσεις και τις ήττες που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια, πολύ πιο αβίαστα, και ακριβώς γιατί οι Σκοπιανοί όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσβάλει βάναυσα το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, γι’ αυτό και εκδηλώθηκε αυτή η πάνδημη και μαζική αντίδραση. Οι Γερμανοί μας μετέβαλαν σε οικονομικούς δούλους, οι Τούρκοι θέλουν να μας υποτάξουν και πάλι στον νεο-θωμανισμό, δεν θα ανεχτούμε λοιπόν και τις προκλήσεις των Σκοπίων, επειδή σήμερα επείγονται οι Αμερικανοί.

Κι όμως, όλοι αυτοί διαψεύσθηκαν παταγωδώς!
Η συμμετοχή έφτασε τις εκατοντάδες χιλιάδες κάθε ηλικίας, απ’ όλη την Ελλάδα.

Η μαζική παρουσία των Ελλήνων στο συλλαλητήριο ήταν και η απάντηση σε όσους οργανωμένα επιδίωξαν να το καπηλευτούν με τις προσχεδιασμένες τραμπούκικες επιθέσεις πέριξ και εντός της συγκέντρωσης. Όπως εκείνη που επιχείρησε ενάντια στο πανό του Άρδην, ομάδα 30-35 μασκοφόρων χρυσαυγιτών με καδρόνια και επικεφαλής τους τον Α. Γκλέτσο της Χ.Α. Φθιώτιδας, για να πάρουν την απάντηση που τους άξιζε, και να πεταχτούν έξω από το συλλαλητήριο από όλον τον κόσμο που ήταν παρών. Και δεν ήταν καθόλου τυχαία η οργανωμένη επίθεση των ναζιστών δολοφόνων εναντίον του Κινήματος Άρδην. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως εδώ και δεκαετίες δεν έχουμε επιτρέψει στους φασίστες να καπηλεύονται ανενόχλητοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Γιατί είδαν με τρόμο τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να κατεβαίνουν στο συλλαλητήριο στο οποίο αυτοί ήταν απλώς παρείσακτοι προβοκάτορες.

Το βίντεο που ο κόσμος κυνηγά τους Χρυσαυγίτες μέχρι την Αγγελάκη:



Μετά από αυτή την κινητοποίηση και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο εμείς ως ΑΡΔΗΝ, και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που τόσο πανηγυρικά εκφράστηκε στη Θεσσαλονίκη, παλεύουμε ώστε αυτή η κινητοποίηση να μεταβληθεί σε αφετηρία, επιτέλους, μιας ανάτασης του ελληνικού λαού και μιας απαρχής πατριωτικής επανεθνικοποίησης της πολιτικής και ιδεολογικής ζωής της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα. Με αφετηρία την κινητοποίηση για το Μακεδονικό, να βάλουμε στο τραπέζι όλα τα μεγάλα ζητήματα, τη Θράκη, την Κύπρο, τη μνημονιακή υποδούλωση.

Γι’ αυτό και έχει σημασία αυτή η κινητοποίηση να μην παραμείνει ένα εκτονωτικό πυροτέχνημα, ούτε να μεταβληθεί σε μια ακόμα απογοήτευση που θα ολοκληρώσει την εθνική κατάθλιψη και ανημπόρια. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το προηγούμενο του κινήματος των Αγανακτισμένων, με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα του 2015, που είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από τα αναμενόμενα. Αυτό έγινε γιατί σε αυτά κυριάρχησαν δημοκόποι, απατεώνες και πατριδοκάπηλοι, που έταζαν στους Έλληνες λαγούς με πετραχήλια, και μας προέκυψε ο Τσίπρας, ο Καμμένος, και ο Βασίλης Λεβέντης, για να μην αναφέρουμε τον Σώρρα και άλλους επώνυμους απατεώνες ή την δολοφονική οργάνωση του Μιχαλολιάκου!

Έτσι και σήμερα, αυτή η μεγαλειώδης κινητοποίηση δεν θα πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για το ξέπλυμα των Καμμένων, ούτε για την εμφάνιση κάποιας διασπαστικής «κίνησης» ενάντια στην ενότητα του Ελληνισμού, από οποιονδήποτε. Εξάλλου το σύνθημα των διαδηλωτών ήταν σαφές: «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα Μακεδονία». Και οι Κρητικοί απόγονοι των μακεδονομαχων ήταν παρόντες στο συλλαλητήριο, όπως και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες από όλη την Ελλάδα, για να υπενθυμίσουν σε όσους τυχόν απεργάζονται ανάλογα σενάρια, από την Κρήτη ως τη Μακεδονία και τη Θράκη, ότι η ενότητα του ελληνικού λαού είναι στέρεη και αδιαμφισβήτητη. Το συλλαλητήριο και οι κινητοποιήσεις είναι στοιχείο εθνικής ενότητας και πατριωτικής αναγέννησης, μιας αναγέννησης που ξεκινώντας από το «μακεδονικό», μπορεί και πρέπει να αγκαλιάσει το σύνολο της εθνικής μας ζωής. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΚΥΠΡΟΣ –ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΕΞΩ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

Κίνημα ΑΡΔΗΝ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]