Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Αθήνα κλιμάκιο του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης για τους «8»


Αντιπροσωπεία του τουρκικού Υπουργείου Δικαιοσύνης έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, σε μια στιγμή που κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών δεδομένου πως εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Ασύλου για την τύχη των αξιωματικών που η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί πως συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Yφυπουργός Δικαιοσύνης Μπιλάλ Ουτσάρ, ενώ σημειώνεται ότι την τουρκική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε στο Αεροδρόμιο ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχης Φυτράκης.

Όπως ενημερώνει επισήμως το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι θα είναι μεταξύ ομάδας εργασίας του Υπουργείου με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δημ. Παπασπύρου «για ζητήματα αρμοδιότητας του ΥΔΔΑΔ».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]