Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δέκα αλήθειες που καίνε, για τους λαθρομετανάστες…


Το πρόβλημα με τις «ροές» λαθρομεταναστών στα Ελληνικά νησιά επιδεινώνεται συνεχώς!
Βρίσκεται στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων με τους εταίρους. Και επίκεινται κάποιες αλλαγές, γιατί όλοι φοβούνται πια τα χειρότερα. Και πολύ άμεσα.
Πολύ περισσότερο, που η αποτυχία της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα έχει αυξήσει ήδη τις ροές από «απέναντι» κι έχει επιδεινώσει τους κινδύνους.
Είναι ώρα λοιπόν, να ειπωθούν μερικές αλήθειες.

* Πρώτον, η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε (μεταξύ πολλών άλλων) και το νόμο για τη χορήγηση ασύλου. Η νέα ρύθμιση προβλέπει δυνατότητα του «ενδιαφερομένου» να επαναφέρει την αίτηση του τέσσερις φορές (αν του την αρνηθούν τις τρείς προηγούμενες).
Με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι χρονοβόρα και να μην μπορεί να τελειώσει ποτέ. Το επέβαλαν οι «αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ, που αποδεικνύεται ήδη όργανα των «διακινητών».
(Το ψιλο-κατήγγειλε αυτό και ο ίδιος ο Μουζάλας πια! Και γι’ αυτό οι ΣΥΡΙΖΑίοι θέλουν να τον φάνε. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να τον διώξουν, γιατί έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι, θέλουν να τον διώξουν γιατί λέει και καμιάν αλήθεια πότε – πότε. Αλλά μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Μουζάλας είναι «υπ’ ατμόν» εδώ κι ένα χρόνο περίπου - και η κατάσταση στον τομέα του βρίσκεται εκτός ελέγχου…).
Τώρα λοιπόν, οι Ευρωπαίοι επιμένουν και πιέζουν να αλλάξει ξανά ο νόμος περί ασύλου, ώστε να μπορεί να τελεσιδικούν οι υποθέσεις γρήγορα. Και να ξέρουμε ποιοι δικαιούνται άσυλο και ποιοι όχι.
Ώστε όσοι δικαιούνται άσυλο να επαν-εγκαθίστανται (relocate) σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Κι όσοι δεν δικαιούνται άσυλο, να επιστρέφουν («επανα-προωθούνται») στην Τουρκία.
Πρώτο λοιπόν «αγκάθι», ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συγκρουστεί με τους δικούς του – αλληλέγγυους ΜΚΟ κλπ.

* Δεύτερον, όσοι έρχονται από «απέναντι», δεν έχουν επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα πάνω τους (διαβατήρια κλπ.) Για την ακρίβεια, τα καταστρέφουν πριν έλθουν ή μόλις πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος.
Κατά τις μαρτυρίες των Ελλήνων Λιμενικών το κάνουν μπροστά τους!
Τέτοιο θράσος.
Αυτό και μόνο πρέπει να είναι επαρκές «τεκμήριο δόλου» και να τους αρνούνται κάθε δικαίωμα ασύλου.

* Τρίτον, άσυλο δικαιούνται μόνο όσοι προέρχονται από χώρες που έχουν αναγνωριστεί ως «εμπόλεμες ζώνες» (war zones) ή ως «διαλυμένα κράτη» (failed states). Όχι γενικώς από περιοχές που έχουν πολεμικές επιχειρήσεις.
(Ή όταν υπάρχει τυραννικό καθεστώς και κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους ως «αντιφρονούντων» - dissidents. Αλλά αυτό αφορά επωνύμους που μπορούν να αποδείξουν ότι διώκονται πολιτικά. Όχι μαζικό φαινόμενο προσφύγων…).
Έτσι μέχρι πρόσφατα πρόσφυγες θεωρούνταν μόνο από τη Συρία, το Κεντρικό Ιράκ, και τη Λιβύη (Παλαιότερα και από τη Σομαλία).
Τώρα πια και από κάποιες περιοχές της Υεμένης.
Αλλά οι συντριπτικά περισσότεροι που μας έρχονται από την Τουρκία, είναι από χώρες όπως: Το Μαρόκο, η Τυνησία, η Αλγερία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές. Ακόμα και από χώρες τις Λατινικής Αμερικής…
Όλοι αυτοί ΔΕΝ θεωρούνται πρόσφυγες – δεν παίρνουν «στάτους πρόσφυγα» κατά τη διεθνή νομοθεσία. Είναι πια «παράτυποι μετανάστες».
Ή κατά το κοινώς λεγόμενο «λαθρομετανάστες».
Και οι λαθρομετανάστες πρέπει να επαναπατρίζονται στις χώρες προέλευσής τους!
Ώστε να πάρουν το «μήνυμα» και όσοι βρίσκονται ακόμα εκεί, να σταματήσουν να έρχονται. Όταν γίνει μαζικός επαναπατρισμός λαθρομεταναστών – θα σταματήσουν και οι «ροές»…

* Τέταρτον: κάθε λαθρομετανάστης πληρώνει ένα σεβαστό ποσό στους «διακινητές» για να φτάσει στον προορισμό του –τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης: Η «ταρίφα» φτάνει 12-16 χιλιάδες δολάρια (από χώρες όπως το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν) μέχρι 8 χιλιάδες δολάρια (από χώρες όπως το Μαρόκο και η Τυνησία. Αυτά τα ποσά όμως, είναι ιλιγγιώδη σε αυτές τις κοινωνίες.
Αντιστοιχούν στο 50πλάσια ή και υπερ100πλάσιο στις δυτικές κοινωνίες!
Τόσο λεφτά κανείς τους δεν έχει εκεί!
Αν είχαν τόσα λεφτά στις χώρες τους, θα ήταν τοπικοί «Κροίσοι»!
Δεν θα είχαν καμία ανάγκη να μπουν σε τέτοιες περιπέτειες.
Που τα βρίσκουν, λοιπόν;
Απλούστατα κάνουν λαθρεμπόριο πάσης φύσεως: από ναρκωτικά ως όπλα ή «αγορασμένες» γυναίκες (και παιδιά - τα οποία μετά τα αφήνουν ως «ασυνόδευτα», όταν δεν καταλήγουν σε φριχτό «εμπόριο οργάνων»)…

* Πέμπτον: Ένα τεράστιο κύκλωμα διακινητών έχει δημιουργηθεί, που τους δίνει την «πραμάτεια», τους καθοδηγεί λεπτομερώς από πού θα περάσουν, που θα τα δώσουν, ποιους «συνδέσμους» θα συναντήσουν στη διαδρομή, που θα απευθυνθούν αν κάτι «στραβώσει» στο δρόμο, πόσα θα κρατήσουν οι ίδιοι για τις ανάγκες τους, που θα παραδώσουν τα υπόλοιπα, που θα καταλήξουν και τι θα κάνουν εκεί μέχρι να «ξεχρεώσουν».
Έτσι εξηγούνται τα ακριβά κινητά που έχουν μαζί τους, το γεγονός πως όπου φτάσουν, ξέρουν με ποιους θα επικοινωνήσουν, ο στρατός των «αλληλέγγυων» που τους περιμένει και τους στηρίζει και τους «ξεσηκώνει» αν χρειαστεί, και τους «συνδικαλίζει» και τους βάζει μπροστά να πιέζουν…
Δεν είναι συμπεριφορά αυτή απελπισμένων ανθρώπων που τρέχουν να σωθούν. Είναι συμπεριφορά οργανωμένων, προστατευόμενων και καθοδηγούμενων.
Ο τζίρος όλης αυτής της «επιχείρησης» έφτασε τα δεκάδες δισεκατομμύρια τα τελευταία δέκα χρόνια!
Μόνο στην Τουρκία – το «μερίδιο» των Τούρκων διακινητών - υπολογίζεται πάνω από 4 δισεκατομμύρια το 2015 ως τις αρχές του 2016 – τη χρονιά της μεγάλης «άοπλης εισβολής» προς την Ευρώπη.
Οι ρυθμοί έπεσαν αργότερα, αλλά τα ποσά εξακολουθούν να είναι ιλιγγιώδη.

* Έκτον, αληθινές οικογένειες, δεν υπάρχουν μεταξύ των λαθρομεταναστών!
Είναι αδύνατο να σηκωθεί ένας 20χρονος με τη δεκαοκτάχρονη γυναίκα του με το δίχρονο παιδί τους να έλθουν από το Αφγανιστάν… με τα πόδια.
Δεν θα φτάσουν ποτέ (τα μωρά δεν πρόκειται να αντέξουν τέτοιες κακουχίες).
Κι είναι αδύνατο να κάνουν και… πρόσθετα παιδιά στο δρόμο!
Όποιος έχει ζήσει αληθινή προσφυγιά τα ξέρει αυτά…
Οι ευρωπαϊκές αρχές έχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαπιστώνουν από προέρχεται καθένας.
Ακούγοντάς τον να μιλάει τη γλώσσα του, ξέρουν όχι μόνο ότι πατρίδα του είναι το Πακιστάν (κι όχι το Ιράκ που ισχυρίζεται), αλλά και από ποια συγκεκριμένη περιοχή της χώρας προέρχεται.
Μπορούν λοιπόν, κατά τις συνεντεύξεις στα hot spots να διαπιστώσουν πως κάποιοι που εμφανίζονται ως «οικογένεια» προέρχονται από εντελώς διαφορετικές περιοχές και μιλάνε εντελώς διαφορετικές γλώσσες.
Ο «πατέρας» μιλάει Παστούν από το Πακιστάν, η μητέρα Ιρακινή διάλεκτο της Αραβικής και τα παιδάκια Συριακή διάλεκτο.
Άρα ΔΕΝ είναι οικογένεια. Άρα «κόβονται».
Αγοράζουν στο δρόμο ακόμα και… «οικογένειες» για να το παίξουν «πρόσφυγες». Αλλά τους πιάνουν οι ευρωπαϊκές αρχές στα hot spots.
Κι εκείνοι κάνουν δεύτερη και τρίτη έφεση, υπό τον «καθοδήγηση» των αλληλέγγυων και των ΜΚΟ που ελέγχουν τα hot spots.
Και η υπόθεσή μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον…
Αυτό το αίσχος δημιούργησε και διευκόλυνε η νομοθετική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό τον υποχρεώνουν να αλλάξει τώρα.
Αλλά οι αλληλέγγυοι και οι ΜΚΟ αντιδρούν λυσσαλέα.
Και οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τους συμπαραστέκονται…
Είναι «πολλά τα λεφτά», βλέπετε…

* Έβδομο, πρέπει να πάψουμε να παίζουμε με τις λέξεις. Δεν μπορούμε να μιλάμε για «προσφυγικό», όταν ο Πόλεμος κατά του ΙΣΙΣ στο Κεντρικό Ιράκ και τη Συρία έχει λήξει – και οι αληθινοί πρόσφυγες επιστρέφουν πια στα σπίτια τους.
Εκτός αν το παίζουν «πρόσφυγες» εκείνοι που τα είχαν καλά με το ΙΣΙΣ και φοβούνται να γυρίσουν πίσω, γιατί είχαν ταυτιστεί με τους τζιχαντιστές.
Αλλά τους ηττημένους του ΙΣΙΣ δεν τους θέλουμε να τους φέρουμε στην Ευρώπη ως… «πρόσφυγες»! Έλεος πια…
Έτσι σήμερα πλέον ξέρουμε πως από αυτούς που μας ήλθαν τα δύο τελευταία χρόνια, το 18-20% ήταν αληθινοί πρόσφυγες και οι υπόλοιποι ήταν λαθρομετανάστες.
Αυτά τα νούμερα παραδέχεται πια και ο ταλαίπωρος Μουζάλας.
Επομένως, ΔΕΝ μιλάμε για «προσφυγικό»…
Μιλάμε πια, κυρίως για λαθρο- μεταναστευτικό!
Να εξηγούμαστε. Και να συνεννοούμαστε…

* Όγδοο: Και η Ευρώπη έχει μπερδέψει τους αριθμούς…
Μόνο του 2015-16 πέρασαν στις χώρες της Ένωσης (κυρίως από Ελλάδα και το «Βαλκανικό διάδρομο») περί το 1,5 εκατομμύριο άτομα!
Επισήμως οι Ευρωπαϊκές αρχές παραδέχονται ότι 160 χιλιάδες από αυτούς δικαιούνται ασύλου. Ερώτηση: και οι υπόλοιποι;
Μισό λεπτό, δεν είναι ένας και δύο…
Είναι πάνω από 1,3 εκατομμύρια άτομα που πέρασαν και εγκαταστάθηκαν αλλά δεν δικαιούνται ασύλου, όπως μας λένε.
Θα μας πει κανείς, τι θα γίνει με όλους αυτούς;
Κι ακόμα, από τις 160 χιλιάδες πρόσφυγες που δικαιούνται ασύλου έχουν «τακτοποιηθεί» μέχρι στιγμής καμιά 35αρια χιλιάδες!
Και υπάρχει ανοικτό θέμα «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» – να υποδεχθούν πρόσφυγες κι όσες χώρες-μέλη δεν τους δέχθηκαν ακόμα.
Μεταξύ των οποίων οι χώρες του Βίζεγκραντ, βεβαίως, αλλά και η Γαλλία (του Σοσιαλιστή Ολάντ προηγουμένως - και του «ευρωπαϊστή» Μακρόν σήμερα) που μας λέει πολλά, αλλά τη δική της «ποσόστωση» ΔΕΝ την έχει πιάσει ακόμα.
Μιλάμε πάντα για τους 125 χιλιάδες πραγματικούς πρόσφυγες που πήραν δικαιωματικά άσυλο και δεν τους δέχεται ακόμα κανείς…
Παιδιά με τους υπόλοιπους - που είναι δεκαπλάσιοι - τι θα γίνει;
Αυτοί που πέρασαν σε ευρωπαϊκές χώρες, δεν πήραν άσυλο, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, πού βρίσκονται; Και τι θα απογίνουν;
Πότε θα μας μιλήσει κάποιος γι’ αυτό;

* Ένατο: Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι «διαδικαστικό».
Δεν είναι γραφειοκρατικό (μόνο). Δεν είναι νομικό (απλώς)…
Είναι πρωτίστως Πολιτικό!
Θα αποφασίσουν Οι Ευρωπαίοι να επαναπατρίσουν τους λαθρομετανάστες; Θα τους επιστρέψουν στις χώρες προέλευσής τους; Ή όχι;
Γιατί, αν τους επαναπατρίσουν, τελειώνουν οι «ροές» αμέσως! Κανείς άλλος δεν θα πληρώσει χρήματα εκεί, ούτε θα μπει στην περιπέτεια να έλθει εδώ, για να τον ξαναστείλουν τελικά πίσω…
Κι αν δεν τους επαναπατρίσουν, τότε δεν θα σταματήσουν οι ροές. Θα διογκώνονται συνεχώς…
Κι ούτε θα βρουν τρόπο να τους «μοιράσουν» ανάμεσα στα κράτη-μέλη.
Απλώς θα διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Κι όταν μιλάμε για «επαναπατρισμό» των λαθρομεταναστών, δεν εννοούμε, αναγκαστικά, μέσω Τουρκίας.
Μπορούν, αντί να παρακαλάνε την Τουρκία να τους δεχθεί, να τους στέλνουν κατευθείαν πίσω στις χώρες τους.
Η Ευρώπη δίνει κάθε χρόνο σημαντική βοήθεια σε κάθε μία από τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών.
Κι έχει τα μέσα να τις «πείσει» να τους δεχθούν πίσω.
Κι αν συμβεί αυτό λύνονται και όλα τα άλλα, σχεδόν αυτομάτως…

* Δέκατο – και τελευταίο: Για να μπορέσει η Ευρώπη να επαναπατρίσει όσους παράνομα της ήλθαν, πρέπει να συγκρουστεί, στο εσωτερικό της, με τα ποικιλώνυμα λόμπι των «διακινητών»:
ΜΚΟ, διεθνείς οργανώσεις «αλληλέγγυων», κυκλώματα που μονοπωλούν στρεβλή ενημέρωση στον Τύπο και στα Social Media, ομάδες πίεσης που οργιάζουν στο Ευρωκοινοβούλιο και σε τοπικά κοινοβούλια.
Αυτή τη σύγκρουση πρέπει να την αποτολμήσει
Γιατί έτσι θα λύσει το πρόβλημα οριστικά…
Αλλιώς, το πρόβλημα αυτό θα τη διαλύσει!
Ή θα το λύσει – ή θα τη διαλύσει…
Τόσο απλά.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Ένα από τα καλύτερα άρθρα για τους "λαθρό"...και γραμμένο από το AntiNews!
  Άραγε θα "τα πάρουμε ποτέ στο κρανίο" εμείς οι Έλληνες για τους απόλυτους καταστροφείς της Ελλάδος, τον Τσίπρα και την Συριζοπαρέα του; Και βέβαια ακολουθεί στη σειρά καταστροφέων όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα και οι διαδοχικοί "Προέδροι" μας.
  Μερικές φορές νομίζω ότι ζω έναν εφιάλτη. Ξέρεις τι θα πει ν'αφήνουν τα παιδιά σου χωρίς πατρίδα και χωρίς μέλλον και συ Έλληνα να τους κοιτάς αποσβολωμένος, αντί να έχεις στήσει ήδη λαϊκά δικαστήρια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτα που διαβασα ειναι γνωστα σε ολους τους ελευθερους σκεπτομενους Ελληνοψυχους .
  Η αληθεια ειναι οτι η εβροπη διακινει προς τα πρωην Ευρωπαικα ΕΛΕΥΘΕΡΑ κρατη τα λαθροπιθηκια βαση σχεδιου .
  Εαν θελουμε να σωθει η Πατριδα μας απο την μαστιγα των λαθροπιθηκων πρεπει να φυλακισουμε ΟΛΟΥΣ τους κ(Υ)νοβουλευτικους ελληνοφωνους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ που εκαναν την Ελλαδα μας κωλοχανειο υπακουοντας σε εντολες των νεοταξικων δαιμονισμενων αφεντικων τους .
  Ολοι οσοι ηλθαν παρανομα απο την εποχη του δεξιου γκαβου αλητη σαμαρα μεχρι σημερα πρεπει να διωχθουν παντος κοστου .
  Εαν οχι ....ας σκαψουμε τον ταφο μας , η , ας κρυφτουμε σε ξενη γη .
  Ολα τα αλλα ειναι νεοταξικες τριχες και κουβεντες ριψασπιδων .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά οι μαοϊκοί ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ της νουδου ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

  Σε ηλήθιους νομίζουν πως απευθύνονται; Πραγματικά ώρες ώρες μου φαίνεται πως αυτή η χώρα ΔΕΝ μπορεί να σωθεί διότι ΔΕΝ θέλει! Και δεν αναφέρομαι στην κομμουνιστική νομενκλατούρα που κυβερνά από το 1974 αλλά στους Ελληνες πολίτες που δεν ενδιαφέρονται ούτε να διαβάζουν για να μάθουν αλλά ακόμα και εάν αυτό το κάνουν ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

  Με ποιο δικαίωμα κοροϊδεύουν οι πολιτικάντηδες δημοσιολαλούντες τους πολλούς πάρα πολλούς αγράμματους και αμόρφωτους συνανθρώπους μας ΕΛΛΗΝΕΣ;
  ΠΑΜΕ για άλλα . Πρόσφυγες η όχι …ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΡΝΑ!
  ΑΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

  ΑΘΛΙΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ολοι όσοι συνεχίζουν να το παίζουν δεξιοί ενώ είναι πιο αριστεροί και από τους αριστερούς!
  Διαβάστε τι λέει ο “δεξιός” σύμβουλος , επι παντοδυναμίας του τροτσκιστή κομμουνιστή Ανδρέα Παπανδρέου .
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ “ΔΕΞΙΟΙ” ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΕΛΕΥΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΡΕ ΔΟΥΡΕΙΕ ΙΠΠΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ …ΑΝΤΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!!

  “Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

  Συνεργασία Κομισιόν και εταίρων για την ένταξη των προσφύγων στην αγορά εργασίας

  Δημήτρης Αβραμόπουλος: "Η μετανάστευση αποτελεί έναν από τους παράγοντες που θα καθορίσουν τον 21ο αιώνα, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
  Η ένταξη όλων των μεταναστών, και όχι μόνο των προσφύγων, έχει καίρια σημασία για τη συνοχή των κοινωνιών μας."

  "Ο ρεαλισμός θα πρέπει να υπερισχύει κατά την προσαρμογή των νομικών πλαισίων, ούτως ώστε να ενθαρρύνονται οι εργοδότες να προσλαμβάνουν πρόσφυγες".

  Εσύ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, που υπερασπίζεσαι την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχεις αντιληφθεί πως στην αγορά εργασίας, θα προτιμώνται οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
  Αντιλαμβάνεσαι πως θα μείνεις ΑΝΕΡΓΟΣ κι εσύ και τα παιδιά σου, γιατί θα προτιμώνται οι ΛΑΘΡΟ;;;
  Έχεις αντιληφθεί πως Η ΥΓΕΙΑ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ;;;
  Έχεις αντιληφθεί, πως ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που ψήφισες, σερνόμενος πίσω από κομματικά μαντριά, ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ;;;
  ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ;;;

  Καλλιόπη Σουφλή”
  http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_174.html

  Υ.Γ.
  ΟΙ νεοδημοκράτες δεν έχουν ακούσει τίποτα για το σχέδιο Καλλέργη;

  ΚΑΙ Εχουν ΚΑΙ ξέρουν!
  ΑΛΛΑ νομίζουν ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΙΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Κ@ΡΑΜΑΛΑΚΕΣ!!!
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

  ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΤΑΕΙ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!
  Οι δήθεν δεξιοί για τα εθνικά θρησκευτικά θέματα και οι αριστεροί για ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!!
  ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  ΟΛΟΙ ΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
  ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ!!!
  Ε ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
  ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,
  ΕΙΝΑΙ η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ @@@@@@@@ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ;

  ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ,ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!
  ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ …
  ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. “Για να μπορέσει η Ευρώπη να επαναπατρίσει όσους παράνομα της ήλθαν, πρέπει να συγκρουστεί, στο εσωτερικό της, με τα ποικιλώνυμα λόμπι των «διακινητών»:
  ΜΚΟ, διεθνείς οργανώσεις «αλληλέγγυων…”


  Ο Τζιανλούκα Μπουονάνο
  (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ)

  κατά του Αβραμόπουλου για την λαθρομετανάστευση

  https://www.youtube.com/watch?v=OA6cCJ1mIig

  ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ , ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ!

  Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!
  Οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες και σπερμολόγοι , επειδή αποκοιμίζουν τους Ελληνες μέσω των σταλινικών ΜΜΕ νομίζουν πως μπορούν να δουλεύουν και τους ξένους!
  Δυστυχώς δεν εξευτελίζουν τον εαυτό τους, οι ελληνόφωνοι που πληρώνονται από το αίμα μας ΑΛΛΑ
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

  Από εδώ και πέρα για τους αφιλότιμους πολιτικάντηδες που εξευτελίζουν την Ιερή Ελλάδα μας και την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών το μόνο που μας απομένει είναι να τους κάνουμε να αισθανθούν πως …ψιχαλίζει ακόμα και μέσα σε κλειστούς χώρους!  ΕΛΛΑΔΑ 10.12.2017
  Η Κρήτη υποδέχτηκε 262 πρόσφυγες από τη Λέσβο

  http://www.kathimerini.gr/938603/article/epikairothta/ellada/h-krhth-ypodexthke-262-prosfyges-apo-th-lesvo


  Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΚΑΙ…


  ΑΝΘΡΑΚΕΣ Η «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ»… 254 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ!
  21/12/2017


  Οι ανωτέρω, αρχικά μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και από εκεί στο hot spot της Μόριας, για να… καλύψουν τις θέσεις όσων έφυγαν με την «αποσυμφόρηση».

  https://ethnikismos.net/2017/12/21/%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-254-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85/  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]