Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε παράλληλο σύμπαν ζει ο Τόσκας!


Δηλώσεις που σοκάρουν και αποτελούν την κορυφή της fake πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
«Δεν υπάρχει κλίμα ανασφάλειας - Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ»

Δηλώσεις εκτός… τόπου έκανε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο κ. Τόσκας υποστήριξε πως «ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» αποδίδοντας τα περί ανομίας σε «φθηνά κολπάκια των συνδικαλιστών και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ».

«Γίνονται παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ανομίας σε περιοχές που δεν θα τολμούσε κανείς, τα άλλα έχουν να κάνουν με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ» σημείωσε.

Ο Νίκος Τόσκας δήλωσε ότι τα Εξάρχεια είναι «διαχρονικό πρόβλημα», που δεν έλυσε ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση. «Δεν υπάρχει κλίμα ανασφάλειας, υπάρχουν προβλήματα… Το να δημιουργούμε κλίμα ανασφάλειας πέρα από τις πραγματικές του διαστάσεις δεν είναι σωστό» επέμεινε.

«Δεν μπορούμε να έχουμε τόσο μεγάλες επιτυχίες και ταυτόχρονα να δείχνουμε ανοχή… Ανοχή είναι η επιτυχία του Σαββάτου (σύλληψη 29χρονου) η σύλληψη Ρούπα;» διερωτήθηκε ο υπουργός.

«Δεν ανήκουμε στις χώρες που κόβουν χέρια και πόδια σε κάποιους που κάνουν κάποιο έγκλημα» σχολίασε δηκτικά ο Νίκος Τόσκας.

«Το κλίμα της ανησυχίας το βλέπουν μερικά κανάλια, αλλά δεν το βλέπει ο πρόεδρος της Γαλλίας που έκανε βόλτα στην Ερμού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει αλλού» παρατήρησε μάλιστα.

Ο κ. Τόσκας ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει αστυνομικό τμήμα ανά κάθε 10 χιλιόμετρα σε όλη την επαρχία». Αν δούμε ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν… Τα πολλά αστυνομικά τμήματα χωρίς στελέχωση δεν έχουν αξία, συμπλήρωσε, ξεχνώντας να αναφερθεί στο εάν έχει ποτέ συζητήσει με κάποιον πολίτη (και όχι κομματόσκυλο) από τις περιοχές (κρίσιμες σε θέματα εθνικής ασφάλειας) που ο ίδιος κλείνει αστυνομικούς σταθμούς.

Αν, όμως, όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Τόσκας αληθεύουν, τότε και αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών, δεν μένει τίποτε άλλο από το να διατάξει ο ίδιος την κατάργηση προστασίας υψηλών πολιτικών προσώπων, του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, όλων των υπουργών, βουλευτών, επιχειρηματιών, εκδοτών, δημοσιογράφων κ.α. Οι αστυνομικοί που απασχολούνται στην φρούρηση όλων αυτών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, είναι περίπου 15.000 και θα μπορούν να επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους καθήκοντα που είναι η τήρηση του νόμου και η προστασία των πολιτών και ο κύριος Τόσκας και το υπόλοιπο κυβερνητικό παρεάκι του θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφύλακτοι και ασφαλείς στην Ερμού ή όπου οι ίδιοι επιθυμούν...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΙΔΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ -ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ- ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Το κλίμα της ανησυχίας το βλέπουν μερικά κανάλια, αλλά δεν το βλέπει ο πρόεδρος της Γαλλίας που έκανε βόλτα στην Ερμού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει αλλού» παρατήρησε μάλιστα.

    Εσείς δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους της Ελλάδας γιατί στο εξωτερικό δεν σας ξέρουν. Οι ξένοι πολιτικοί δεν σας μοιάζουν και κυκλοφορούν άνετα στα κράτη τους, ακόμα και η Μέρκελ.
    Αυτό δείχνει την απαξίωση των πολιτών προς το πρόσωπο σας για να μην γράψω τίποτα χειρότερο και παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ Ή ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
    ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ (5-5.9) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ.
    Ο ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΣΚΑΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ;
    ΛΟΓΩ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΉΤΑΝ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 22 ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συριζάνθρωποι δε ζουν απλώς σε παράλληλο σύμπαν. Ζουν στο σύμπαν της ψευτιας, της διαστρεβλωσης, της απάτης. Οι λατρεμένες ως φετιχ καρεκλίτσες τους ανέδειξαν όλη την ψυχοπαθολογία του ψυχισμού τους. Όμως το θύμα είναι πάντα ο Ελληνικός λαός. Αυτοί καθισμένοι στις καρεκλίτσες τους πάρα πολύ καλά περνάνε και το δούλεμα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι τους ανηκουν στην ιδια Ελληνοφωνη κ(Υ)νοβουλευτικη νεοταξικη συμμορια .
    Δεν υπαρχουν δεξιοι - αριστεροι και λοιπα εκτρωματα . Αυτες οι σιωνιστικες αμπελοφιλοσοφιες ηταν και ειναι για τους σκατοκεφαλους ψηφοφορους τους .
    Η Πατρις θα λευτερωθει ΜΟΝΟΝ πεταχτουν ΟΛΟΙ τους εξω απο το καφενειο τους στο συνταγμα και δικαστουν για εσχατη προδοσια οι συμμοριτες πολιτικοι που διαλυσαν την Πατριδα μας και προσπαθουν να εξαφανισουν και το Εθνος των Ελληνων .
    Τωρα κατι @@ οπως ο καθε τοσκας , οση αξια εχει το κλασιμο μιας γαιδαρας εχει και ο λογος τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]