Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας φιλόδοξος Τούρκος διπλωμάτης, έρχεται στο προξενείο της Θράκης


Αλλαγή φρουράς στο προξενείο Κομοτηνής όπως μας ενημερώνουν τα «Τουρκικά Νέα», καθώς στη θέση του Αλή Ριζά Ακιντζί του οποίου η θητεία λήγει, έρχεται ο έμπειρος σε θέματα Μέσης Ανατολής, Βαλκανίων και Ευρώπης, διπλωμάτης του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Μουράτ Ομέρογλου.

Ο Ακιντζί υπήρξε ένας σοβαρός διπλωμάτης, ενημερώνει η μειονοτική «Birlik» το ρεπορτάζ της οποία μετέφρασαν και παρουσιάζουν τα «Τουρκικά Νέα», ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ στην διάρκεια της θητείας του στο προξενείο στην Κομοτηνή, άσκησε εργασίες στο πλαίσιο των νόμων και των διεθνών συμβάσεων.

Ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί έστησε καλές σχέσεις με τους ομογενείς που ζουν στην περιοχή, ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσκλήσεις, στάθηκε δίπλα τους και πέτυχε σημαντικά πράγματα, τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Δυτική Θράκη, γράφει η εφημερίδα. Τελευταία με αφορμή τον εορτασμό της 29/10, θα συναντηθεί με τους ομογενείς στην δεξίωση που θα παραθέσει και εκεί θα κάνει και την αποχαιρετιστήρια ομιλία του.
Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου εισήλθε στο ΥΠΕΞ το 1998. Μέρη όπου υπηρέτησε: Μπισκέκ του Κιργιζιστάν, Νέα Υόρκη-ΗΠΑ, στην πρεσβεία στο Βερολίνο-Γερμανία, στην πρεσβεία στην Ινδία. Ακολούθως υπηρέτησε στις Διευθύνεις Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και τελευταία εργαζόταν στην Διεύθυνση Ναυτιλίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]