Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Μεγάλη μετακίνηση αρμάτων μάχης από δυτικές επαρχίες στα σύνορα με Κουρδιστάν


Ενώ συνεχίζεται η άσκηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στο μεθοριακό σταθμό Χαμπούρ στην περιοχή της Σιλόπης της επαρχίας Σιρνάκ, σήμερα, στρατιωτικά φορτηγά μετέφεραν πολλά άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή των συνόρων, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η αυτοκινητοπομπή των στρατιωτικών φορτηγών μετέφερε μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης από τις δυτικές επαρχίες και αφού έκανε μια στάση στην πόλη Ντούζτσε συνέχισε προς την Άγκυρα, πέρασε από το βουνό Μπουλού και πριν διασχίσει τη στοά στο Μπουλού έγινε εξονυχιστική έρευνα και πέρασε με τη συνοδεία αστυνομικών αυτοκινήτων.

Μερικά από τα στρατιωτικά φορτηγά είχαν τα άρματα μάχης καλυμμένα, ενώ άλλα δεν είχαν κανένα κάλυμμα, σημειώνεται χαρακτηριστικά.


The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]