Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έπιασε και δουλειά σε τουρκική εταιρία πρώην πρόεδρος της Γερμανίας!


Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ (παραιτήθηκε το 2012) έπιασε δουλειά σε τουρκική εταιρία ονόματι Yargıcı η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο στη Γερμανία, με το ακροαριστερό Die Linke να δηλώνει, ότι θα προτείνει την ψήφιση νόμου που θα εισαγάγει κανονιστικές ρυθμίσεις στο εισόδημα των πρώην προέδρων!

Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος άσκησε κριτική στον πρώην πρόεδρο για τα ότι εργάζεται πλέον για την τουρκική εταιρία, ζητώντας το εισόδημά του να μειώνει αντίστοιχα τη σύνταξη που λαμβάνει ως πρώην πρόεδρος, δηλαδή να μειώνονται τα χρήματα που λαμβάνει από τους Γερμανούς φορολογουμένους, που ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 236.000 ευρώ ετησίως.

Ο επικεφαλής της Yargıcı, Έρικ Σάαπ, ενημέρωσε ότι ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει νομικά την εταιρία από το 2016 που εισήλθε στη γερμανική αγορά, ενώ ήταν και ένα από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στη χώρα.

Με κριτική διάθεση αν και με όχι τόσο μεγάλη σφοδρότητα ήταν και η θέση των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), με τον αντιπρόεδρο να δηλώνει στο περιοδικό Bild am Sonntag, ότι οι Ομοσπονδιακοί Πρόεδροι θα πρέπει να αποδέχονται μόνο διορισμό σε τιμητικές θέσεις κα όχι να εργάζονται για τον ιδιωτικό τομέα, από τη στιγμή που τους εξασφαλίζεται μισθός εφ’ όρου ζωής.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]