Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα βήματα του Χίτλερ ο Ερντογάν


Ξεχωριστές στολές για πραξικοπηματίες και “τρομοκράτες”

Το χρώμα της στολής που θα φορούν από δω και πέρα οι πραξικοπηματίες και τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων, κατά τη μεταφορά τους στα δικαστήρια, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως ανακοίνωσε, θα είναι καφέ. Ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας από τη Μαλάτια της Τουρκίας, είπε ότι οι πραξικοπηματίες του κινήματος Γκιουλέν θα φορούν ολόσωμη στολή, και οι τρομοκράτες των άλλων οργανώσεων παντελόνι και πουκάμισο, στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήδη ξεκίνησε τις εργασίες για να ετοιμαστούν οι στολές. Το ράψιμο ξεκίνησε ήδη και 50 χιλιάδες στολές ολόσωμες αναμένεται να σταλούν σύντομα για τους υπόπτους μέλη του κινήματος Γκιουλέν.

Η πρόταση για στολή προτάθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο έπειτα από το επεισόδιο με υπόπτους του γκιουλενικού κινήματος που πήγαν στο δικαστήριο με φανέλα που έγραφε “Hero”(‘Ηρωας) προκαλώντας αντιδράσεις στην Τουρκία.

Πηγή MIgnatiou


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]