Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας ψεκάζουν! 'Ολες οι αποδείξεις...


Τι ενώνει τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου και το ΚΚΕ; 
Ο σοσιαλισμός και το διαζύγιο από την πραγματικότητα

H ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να έχει τα μάτια της ορθάνοιχτα, τα αυτιά τεντωμένα και τις χειροπέδες ορθάνοιχτες, έτοιμες να μαγκώσουν τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών που έχουν ψεκάσει την Αθήνα με ύπουλα παραισθησιογόνα. Δεν εξηγείται αλλιώς το τουιτάρισμα του Γιωργάκη «Πάμε τώρα Καστελόριζο, Αλέξη, να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!» (δείτε το, φαρδύ πλατύ, στην εικόνα που κοσμεί το παρόν).

Εκεί όπου είχε λουφάξει κάπου ανάμεσα στο πουθενά, στην εξωκοινοβουλευτική σοσιαλδημοκρατία, στις χαϊχλίδογλου διακοπές με έξοδα του ελληνικού λαού και στα λημέρια όπου συχνάζει του κόσμου το περίγελο, ξετσούμισε και θύμισε στους Ελληνες (λες και το είχαν ξεχάσει) το τιτανοτεράστιο χουνέρι του διαγγέλματος στο Καστελόριζο! Σαν να περηφανεύεται γι' αυτό... Φυσιολογικός άνθρωπος δύσκολα θα μπορούσε να προβεί σε τέτοια «γκάφα» (για να το διατυπώσουμε κόσμια) δίχως να έχει καταναλώσει επικίνδυνες τροφές (π.χ. παραισθησιογόνα μανιτάρια) ή χωρίς να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών άγνωστων στο ευρύ κοινό.

Το τουιτάρισμα του Τζέφρι είναι τρανή απόδειξη ότι μας ψεκάζουν όλους και πως μερικοί είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους άλλους.

Και τώρα, η επιστημονική ομάδα της στήλης κομίζει και δεύτερο πειστήριο ύπουλων ψεκασμών σε βάρος της κοινωνίας από μηχανισμούς, ομάδες και σέκτες που κινούνται στο ημίφως, τυφλωμένες από το πυρ του αφιονιού, το οποίο πρώτες κατανάλωσαν οι ίδιες.
Ο λόγος για τους φανατικούς οπαδούς μιας θρησκείας δίχως θεό, που έχει αποδειχθεί ότι ήταν και απάτη ήδη από το 1989.

Στη φωτό νο 2 βλέπουμε την αφίσα για το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», το οποίο έχει συναρπάσει φίλους και μέλη του ΚΚΕ τόσο με τον τίτλο όσο και με το περιεχόμενό του. Πάντως, ο τίτλος είναι αντίστοιχος με το «τι κι αν το ΚΚΕ απέλυσε τους υπαλλήλους και πούλησε τη συχνότητα του 902 σε οφσόρ, εμείς θα μεταδίδουμε πρόγραμμα»... Τι πίνουν κι αυτοί και δεν μας δίνουν;

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]