Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Αν ζει μέχρι το 2060, ο σημερινός πρωθυπουργεύων θα είναι περίπου 85 ετών και θα έχει καταφέρει να τον σκ@τοψυχάνε εν ζωή περισσότεροι απ' όσοι το έκαναν για τον Επίτιμο.
Το λές και επιτυχία όλο αυτό.

Όπως επιτυχία είναι ένα πεπερασμένο κ@λοπαιδάκι να θέλει να δεσμεύσει τις επόμενες γενιές των ελλήνων μέχρι το 2060, με υποχρεωτικά πλεονάσματα πάνω από 2%, προκειμένου να τον αφήσουν στην καρέκλα του κανά δυό χρόνια ακόμα.
Το καλύτερο εδώ είναι ότι υπέγραψε πως αν υπάρξει πλεόνασμα πάνω απ' το προβλεπόμενο, δεν θα πηγαίνει στην ανάπτυξη της χώρας, στις υποδομές, στο κοινωνικό κράτος κλπ, παρά θα αποπληρώνονται τα χρέη προς τους τοκογλύφους συντομότερα, δηλαδή με αυξημένες δόσεις.

Δηλαδή ο "αριστερός"  υπέγραψε πως στην ουσία μέχρι το 2060 δεν θα υπάρξει καμία ανάκαμψη στην χώρα, αφού όλοι οι πόροι πλην εκείνων που θα αρκούν ίσα-ίσα για να φυτοζωεί η χώρα θα πηγαίνουν στις τσέπες των "εταίρων" νεοναζιστών τοκογλύφων.
Και πανηγυρίζει!!!
Και όσοι από 'μας δεν χειροκροτούν, στέκουν και τον κοιτάνε... Λαμπρά!!!

Ο ελληνικός λαός φορτώθηκε συντονισμένα από τους εταίρους απατεώνες και απ' τους εγχώριους προδότες τις ζημιές και τα χρέη όχι μόνον των ελληνικών αλλά και των ξένων τραπεζών, τις "φούσκες" που οι κυβερνήσεις άφησαν να γιγαντωθούν προκειμένου να παρασύρουν τους λαούς σε μιά συνεχή κατανάλωση  και μιά κούφια ευμάρεια.

Η ελληνική αριστερά, ή τέλος πάντων οι απατεώνες που αυτοαποκαλούνται αριστεροί, κάνουν το μείζον έγκλημα να νομιμοποιούν την νεοφιλελεύθερη αγυρτεία, προκαλώντας αίσθημα ματαιότητας και ηττοπάθειας στον λαό, πως τάχα αφού δεν μπόρεσαν κι αυτοί που είναι "αριστεροί", τότε δεν υπήρχε άλλη λύση.
Πρόκειται για χειρότερους προδότες απ΄ τους νεοφιλελεύθερους δεξιούς δωσίλογους, αφού αυτοί οι τελευταίοι δεν κρύβονται τουλάχιστον, έχουν την ειλικρίνεια να λένε ποιοί είναι και τί πρεσβεύουν, σε πλήρη αντιδιαστολή με τους pride "τραβεστί της αριστεράς" που κυβερνούν ερήμην οποιασδήποτε τσίπας και ηθικής.

Υπάρχει λύση; Υπάρχει.
Αλλά αυτός ο λαός δεν είναι άξιος να την διεκδικήσει.
Είναι άξιος μόνον γι αυτούς που τον κυβερνούν!..


Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Η εικόνα είναι απ' το  http://jodi.graphics


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]