Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αδιαθεσία ή επικοινωνιακό θρησκευτικό σόου του Ερντογάν;


Αδιαθεσία ένιωσε ο Ερντογάν στο τζαμί που πήγε να προσευχηθεί: Του δόθηκαν πρώτες βοήθειες

Αδιαθεσία αισθάνθηκε το πρωί ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του προσευχής του μπαϊραμιού στο τζαμί Μιμάρ Σινάν με αποτέλεσμα να παρέμβουν αμέσως να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετά ο Ταγίπ Ερντογάν βγήκε από το τζαμί περπατώντας και δήλωσε πως είχε πέσει η πίεσή του λόγω χαμηλού ζαχάρου και πως συνήλθε γρήγορα.

“Σήμερα ειδικά περάσαμε μια κατάσταση χαμηλής πίεσης λόγω ζαχάρου. Ευτυχώς σύντομα επανήλθε. Τώρα είμαι σε καλή κατάσταση. Και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας στις 15.00 στο Συνεδριακό Κέντρο στον Κεράτιο με μια τελετή για το μπαϊράμι που θα κάνουμε για τη βάση του κόμματός μας”, ανέφερε ο οποίος για ένα μήνα έκανε νηστεία λόγω ραμαζιανιού. Κατά τη νηστεία απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και νερού από την ανατολή του ήλιου μέχρι και την δύση του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος στη δήλωσή του έξω από το τζαμί έκανε επίσης αναφορά στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Στη συνέχεια αναχώρησε για το σπίτι του στο Σκούταρι στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον αδελφό του Μουσταφά όπου και χαιρέτισε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Ένας πολίτης δήλωσε στο πρακτορείο Ντογάν: “Έκανε χειραψία και μετά κάθισε. Είδα τον οδηγό του να μπαίνει μέσα. Ήταν αρκετά φυσιολογικά. Μετά είδα ότι τον πήραν κάτω για 15-20 λεπτά. Και τώρα είναι αρκετά καλά. Καθόταν, δεν είχε πρόβλημα”.
Άλλος πολίτης φέρεται να είπε: “Ο Πρόεδρος ήρθε να άκουσε τη συζήτηση. Μετά ξάπλωσε αργά κάτω. Μετά η πρώτη παρέμβαση έγινε εδώ. Μετά τον έβγαλαν έξω”

Ένας άλλος πολίτης που βρισκόταν πίσω ακριβώς από Ερντογάν είπε: Κάναμε προσευχή πίσω του. Ξαφνικά αδιαθέτησε. Όλοι σηκώθηκαν, προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Τον έβγαλαν έξω με φορείο. Για 5-10 λεπτά του έδωσαν πρώτες βοήθειες. Η προσευχή δεν είχε ακόμη αρχίσει”.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]