Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραβιάσεις από κατασκοπευτικά αεροσκάφη στο Αιγαίο


Με 18 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου CN-235 και άλλες 2 από μαχητικά ξεκίνησαν την εβδομάδα οι Τούρκοι, εμφανίζοντας σαφώς τις προθέσεις τους να επιμείνουν στην προκλητική τακτική τους, την ίδια στιγμή που οι ρητορική του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ολοένα και εντείνεται.

Συνολικά 20 φορές παραβιάστηκε ο ελληνικός εναέριος χώρος τη Δευτέρα, από δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη και 2 μαχητικά, τα οποία πέταξαν σε σχηματισμό στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Εκτός των παραβιάσεων, καταγράφηκαν και 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]