Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικός όχλος επιτέθηκε σε νορβηγό δημοσιογράφο επειδή τον πέρασε για... Ολλανδό!


Σε Νορβηγό δημοσιογράφο εν ώρα εργασίας επιτέθηκαν οπαδοί του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ νομίζοντας ότι είναι Ολλανδός. Ο Νορβηγός δημοσιογράφος φυγαδεύτηκε από Τούρκους συναδέλφους του.

Το επεισόδιο έγινε ενώ ο Νορβηγός δημοσιογράφος μαζί με άλλους Τούρκους δημοσιογράφους κάλυπταν μια καθιστική διαμαρτυρία συνδικαλιστών. Ομάδα υποστηρικτών του ΑΚΡ κατευθύνθηκε προς τον Νορβηγό δημοσιογράφο απειλώντας: “Δουλεύετε για τους Ολλανδούς εσείς. Θα δείτε”.
Ο όχλος επιτέθηκε επίσης σε δύο γυναίκες δημοσιογράφους που προσπάθησαν να αποτρέψουν το λιντσάρισμα.
Στην προσπάθειά τους να τον λιντσάρουν παρενέβησαν Τούρκοι δημοσιογράφοι και τον φυγάδευσαν.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ο Νορβηγός δημοσιογράφος ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά του φοβούμενος τις δυσάρεστες συνέπειες.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ετσι εκαναν και το 55 στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ μεσα σε 10 ωρες εκαψαν λεηλατισαν 4.000 μαγαζια και σπιτια ελληνων βιασαν σκοτωσαν ,ακομη και τους ταφους των πατριαρχων τους ξηλωσαν σαν λυσσασμενες υαινες ,τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι τα εζησε μια φιλη της μητερας μου που ετυχε να επισκεφθει συγγενεις της ,και απο θαυμα γλυτωσε .Και τωρα τα ιδια περιμενουν να κανουν ,μπορει να βρισκομαστε στον 21 αιωνα αλλα αυτα τα σκυλια ειτε φορουνε φεσια ειτε γραβατες παραμενουν φονιαδες γεννοκτονοι βαρβαροι απολιτιστοι το καρκινωμα του πλανητη . ρενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]