Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρυξέλλες: 3 Κούρδοι μαχαιρώθηκαν από οπαδούς του Ερντογάν


Μία γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις κούρδοι πολίτες μαχαιρώθηκαν από υποστηρικτές του AKP - το κόμμα του Τ. Erdogan - καθώς πήγαιναν προς το προξενείο της Τουρκίας. Όπως μεταδδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF oι δράστες έχουν καταφύγει στο προξενείο της Τουρκίας, όπου επικρατεί ένταση.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μία γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

To ANF αναφέρει πως τα τρία άτομα μετέβαιναν προς το Τουρκικό προξενείο προκειμένου να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα. Το κουρδικό πρακτορείο κάνει λόγο για "όχλο" υποστηρικτών του AKP, οι οποίοι επιτέθηκαν στους Κούρδους.

Σε βίντεο που ανέβασε πριν λίγα λεπτά στο YouTube, το ANF αποτυπώνει συγκέντρωση Κούρδων έξω από το τουρκικό προξενείο μετά την επίθεση.



Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών κι επικριτών της τουρκικής κυβέρνησης έξω από το προξενείο της Τουρκίας στο κέντρο των Βρυξελλών σήμερα, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Βελγίου.

Μια εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας επισήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Προς το παρόν το τουρκικό προξενείο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα επεισόδια.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]