Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ρώσοι βομβάρδισαν τους Τούρκους στη Συρία...


Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες τούρκοι στρατιώτες
Το δραματικό τηλεφώνημα Πούτιν σε Ερντογάν

Το τηλέφωνο αναγκάστηκε να σηκώσει ο Βλάντιμιρ Πούτιν και να εκφράσει το συλλυπητήριά του για ένα ρωσικό λάθος.

Όπως έγινε γνωστό από τον τουρκικό στρατό ρωσικά αεροπλάνα έβαλαν στο στόχαστρο Τούρκους στρατιώτες στο Αλ Μπαμπ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις στρατιώτες και να τραυματιστούν 11 με την κατάσταση ενός να είναι βαριά.
Σύμφωνα με τη ρωσική πλευρά στόχος των βομβαρδισμών ήταν θέσεις τρομοκρατών στην Αλ Μπαμπ η οποία το τελευταίο διάστημα σφυροκοπείται.

Υπενθυμίζεται πως η σχέση ανάμεσα στην Άγκυρα και τη Μόσχα έφτασε στο ναδίρ των τελευταίων δεκαετιών το φθινόπωρο του 2014, όταν τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος πάνω από τα τουρκο-συριακά σύνορα.

Ρωσία και Τουρκία είναι πλέον σύμμαχοι στη Συρία, καθώς μετά από μήνες ο Ερντογάν απολογήθηκε για το περιστατικό στον Πούτιν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου στη γείτονα χώρα.

Πηγή CeashOnLine


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]