Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δολάρια και κάλπες


Η ομιλία του Ομπάμα και η δημοκρατία τύπου Σόρος

Αν ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί τις «αυθόρμητες» διαδηλώσεις κατά Τραμπ εντός ΗΠΑ προτού καν ορκιστεί πρόεδρος, τότε εμείς στην περιοχή δεν πρέπει να έχουμε παράπονο! Και ο Πούτιν, ο οποίος υπέστη την ανάμειξη αμερικανικών ΜΚΟ στην πολιτική ζωή της Ρωσίας, και οι ηγέτες, που πλήρωσαν την Αραβική Ανοιξη, και οι Σέρβοι, που ανατράπηκαν από «ελληνική» ΜΚΟ, και ο Καραμανλής, ο οποίος είδε ξαφνικά την Αθήνα να καίγεται το 2008, δεν πρέπει να φωνάζουν.

Είχαν το προνόμιο, ειδικά ο δικός μας, που ηγείτο χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ, να είναι οι πρώτοι που υπέστησαν τις νέες «δημοκρατικές» μεθόδους. Από τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μέσω NSA έως τις υποκινούμενες «εξεγέρσεις» σε δρόμους - πλατείες. Οσον αφορά τον Πούτιν, μάλιστα, και την αγανάκτηση που κατέλαβε κάποιους επειδή αναμείχθηκε στις εκλογές των ΗΠΑ, καλό είναι να διαβάσουν το βιβλίο του Γερμανού δημοσιογράφου Χιούπερτ Ζάιπελ «Η εξουσία, εκ των έσω». Εκεί θα ανακαλύψουν ότι η σημαντικότερη «ανθρωπιστική οργάνωση» της Ρωσίας Μιμοριάλ χρηματοδοτείται από τον Σόρος. Οτι, σύμφωνα με ομολογία Νούλαντ, κονδύλια 2,7 δισ. ευρώ της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ανάπτυξης USAID κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς ρωσικών ΜΚΟ που οργάνωναν διαδηλώσεις.

Ότι στην Τιφλίδα το κίνημα Κμάρα (Αρκετά!) χρηματοδοτείτο από τον Σόρος. Γιατί τα αναφέρω αυτά, μέρα που είναι; Πρώτον, διότι αν και συμπαθώ τον πρόεδρο Ομπάμα, εντούτοις έρχεται να μιλήσει κάτω από τον Παρθενώνα για τη δημοκρατία. Για ποια δημοκρατία, όμως; Τη δημοκρατία τύπου Σόρος; Τη δημοκρατία που χρηματοδοτεί μη κυβερνητικές οργανώσεις για να ανατρέπουν εκλεγμένες κυβερνήσεις όταν δεν κάνουν τα γούστα του State Department;

Τη δημοκρατία που ρίχνει δολάρια -αντί ψηφοδελτίων- στις κάλπες; Πώς να ακτινοβολεί στα μάτια μας αυτή η δημοκρατία, όταν βασίζει την κυριαρχία της στον φόβο; Πώς να τη θαυμάζουμε όταν γνωρίζουμε ότι το σχέδιό της ήταν νέα Γιάλτα με παγκόσμιο πόλεμο; Εμείς μεγαλώσαμε θαυμάζοντας την Αμερική ως την ηθική δύναμη που ηγείτο του δυτικού κόσμου δημιουργώντας.

Όχι την Αμερική που κυριαρχεί καταστρέφοντας. Και αν -δεύτερον- ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ (την πτώση του οποίου προφητεύουν ήδη από τον Μάικλ Μουρ έως τα γεράκια της Ουάσινγκτον) υπονομεύεται εξαρχής από τη διαπλοκή Σόρος μέσα στις ΗΠΑ επειδή θέλει Γιάλτα χωρίς πόλεμο, τι καλό να περιμένουμε από τις ΗΠΑ για τη δημοκρατία στον υπόλοιπο κόσμο, πρόεδρε Ομπάμα;

Ετσι, η Αμερική θα πάψει σύντομα να είναι ο σταθεροποιητής του πλανήτη. Θα πρέπει να μετρά τις πληγές της Ανοικτής Κοινωνίας Σόρος.

Μανώλης Κοττάκης
Πηγή "Δημοκρατία"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]