Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σόρος εξηγεί γιατί επενδύει μισό δισ. δολάρια στο “προσφυγικό”



Σε συνέχεια από το άρθρο “Ποιοι και γιατί προωθούν τις μεταναστευτικές ροές”, δημοσιεύουμε σήμερα το κείμενο ενός αμφιλεγόμενου άρθρου του Τζορτζ Σόρος στην εφημερίδα "Wall Street Journal" και το αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη.

Το άρθρο προέρχεται από τον ίδιο εκείνο μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος δημιούργησε το ίδρυμα Open Society, μοχλό οργανωμένων “εξεγέρσεων” μέσω κοινωνικών δικτύων, και σημερινό χρηματοδότη της καλά σχεδιασμένης (όπως αποδεικνύεται από σχετική έκθεση του ιδρύματος) “προσφυγικής κρίσης”.

Λίγοι ίσως θα γνωρίζουν, ότι στα νιάτα του, και παρά την εβραϊκή του καταγωγή, ο Σόρος είχε συνεργαστεί με τους Γερμανούς Ναζί, καταδίδοντας φτωχούς Εβραίους, οι οποίοι στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία που θίγει το άρθρο, η αναφορά του Σόρος στη συνεργασία του με αρμόδιους αξιωματούχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η εμμονή του με την ιδέα ενός “κινητού πορτοφολιού” των προσφύγων, όπως αποκαλεί τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και η επιθυμία του να δοθούν στους μετανάστες οι κατάλληλες ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες, σίγουρα δεν πρόκειται να αφήσουν αδιάφορο τον πληροφορημένο αναγνώστη...

Πηγή πρωτότυπου άρθρου στα αγγλικάWall Street Journal
ΑπόδοσηΑς Μιλήσουμε Επιτέλους!

Οι λόγοι για τους οποίους επενδύω
500 εκατομμύρια δολάρια στους μετανάστες

Ο κόσμος έχει γίνει ανάστατος από ένα κύμα αναγκαστικής μετανάστευσης. Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι είναι σε κίνηση. Εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους, αναζητώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο εξωτερικό. Κάποιοι από αυτούς δραπετεύουν από έναν εμφύλιο πόλεμο ή ένα καταπιεστικό καθεστώς. Άλλοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν λόγω ακραίας φτώχειας, έχοντας απέναντί τους το δέλεαρ της δυνατότητας μιας οικονομικής εξέλιξης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Η συλλογική αποτυχία μας, λόγω αδυναμίας να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές πολιτικές για την διαχείριση της αυξημένης ροής, συνέβαλε σημαντικά στην ανθρώπινη δυστυχία και πολιτική αστάθεια, τόσο στις χώρες τις οποίες εγκαταλείπουν αυτοί οι άνθρωποι, όσο και στις χώρες που τους φιλοξενούν, ηθελημένα ή όχι. Οι μετανάστες αναγκάζονται συχνά να ζουν μια ζωή αδράνειας και απόγνωσης, ενώ οι χώρες υποδοχής αδυνατούν να αποκομίσουν το αποδεδειγμένο όφελος, το οποίο θα μπορούσε να φέρει η επιτυχημένη ενσωμάτωση αυτών των μεταναστών.

Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κρίσης, με τη δημιουργία και τη διατήρηση επαρκών φυσικών και κοινωνικών υποδομών για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Αλλά και η εκμετάλλευση της δύναμης του ιδιωτικού τομέα είναι επίσης κρίσιμης σημασίας.

Αναγνωρίζοντας αυτό το γεγονός, η κυβέρνηση Ομπάμα ξεκίνησε πρόσφατα ένα “Κάλεσμα για δράση”, όπως το αποκάλεσε, ζητώντας από αμερικανικές εταιρείες να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που φέρνει η αναγκαστική μετανάστευση. Σήμερα, ηγετικά πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα θα συναντηθούν στα Ηνωμένα Έθνη, έτοιμα να προβούν σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, με σκοπό να συνεισφέρουν στην επίλυση του προβλήματος.

Από την πλευρά μου, έχω αποφασίσει να διαθέσω 500 εκατομμύρια δολάρια για επενδύσεις, οι οποίες αφορούν ειδικά στις ανάγκες των μεταναστών, των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής. Θα επενδύσω σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθιερωμένες εταιρείες, πρωτοβουλίες που θα επηρεάσουν τις κοινωνικές δομές και επιχειρήσεις, οι οποίες θα ιδρύονται από μετανάστες και πρόσφυγες. Παρά το γεγονός ότι το κύριο μέλημά μου είναι να βοηθήσω τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που φτάνουν στην Ευρώπη, δεν θα πάψω να αναζητώ συγχρόνως χρήσιμες ιδέες για επενδύσεις, που θα ωφελήσουν τους μετανάστες σε όλο τον κόσμο.

Η δέσμευσή μου για επενδύσεις σε μετοχές αποτελεί ένα συμπλήρωμα στις φιλανθρωπικές εισφορές τις οποίες έχουν κάνει τα ιδρύματά μου, για την αντιμετώπιση της αναγκαστικής μετανάστευσης, ενός προβλήματος για την λύση του οποίου ήδη εργαζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο επί δεκαετίες, και στο οποίο έχουμε αφιερώσει σημαντικούς οικονομικούς πόρους.

Θα επιδιώξουμε να γίνουν επενδύσεις σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και η αναδυόμενη ψηφιακή τεχνολογία, η οποία φαίνεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, ως μέσο που θα δώσει λύσεις στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι ξεριζωμένοι πληθυσμοί. Οι πρόοδοι στον τομέα αυτό μπορούν να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους να αποκτήσουν πιο αποτελεσματική πρόσβαση στις κρατικές δομές: τις νομικές, οικονομικές και υγειονομικές υπηρεσίες. Κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις ήδη επενδύουν δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη αυτών των υπηρεσιών, για κοινότητες μη μεταναστών.

Αυτός είναι και ο λόγος που το χρήμα κινείται τώρα αστραπιαία από το ένα “κινητό πορτοφόλι” στο άλλο. Οι οδηγοί βρίσκουν πελάτες χρησιμοποιώντας απλά ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ένας γιατρός στη Βόρεια Αμερική έχει την δυνατότητα να κοιτάξει έναν ασθενή στην Αφρική σε πραγματικό χρόνο. Η προσαρμογή και η επέκταση αυτών των καινοτομιών για την εξυπηρέτηση των μεταναστών θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι επενδύσεις που θα κάνουμε θα είναι ιδιοκτησία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού μου. Σκοπός τους είναι να είναι επιτυχείς, διότι θέλω να δείξω πώς το ιδιωτικό κεφάλαιο μπορεί να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο στην στήριξη των μεταναστών, ενώ τυχόν κέρδη θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων των ιδρυμάτων “Open Society”, συμπεριλαμβανομένων κάποιων προγραμμάτων, τα οποία δημιουργήθηκαν προς όφελος των μεταναστών και των προσφύγων.

Ως έμπειροι “πρωταθλητές” της κοινωνίας των πολιτών, σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στο να εξασφαλίσουμε, ότι οι επενδύσεις μας θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία θα ωφελήσουν πραγματικά τους μετανάστες και τις κοινότητες υποδοχής.

Θα συνεργαστούμε στενά με οργανισμούς όπως το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης, προκειμένου να καθιερώσουμε τις αρχές, οι οποίες θα καθοδηγήσουν τις επενδύσεις μας. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε, για το δημόσιο καλό, τις καινοτομίες εκείνες που μόνο ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να προσφέρει.

Τέλος, ελπίζω η δέσμευσή μου αυτή να εμπνεύσει και άλλους επενδυτές να συνεχίσουν την ίδια αποστολή.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. https://www.youtube.com/watch?v=JjhK5k_CiR8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ,
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
    ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ! ! !
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ;;;;;;;;;;

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ………………………
    ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ………………………….
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ………………………….
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ! ! !
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ………………..

    ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ! ! ! ! ! !
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ........................
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ……………..
    ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ! ! !

    ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΛΑ , ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ...................
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ( ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ )
    ΚΑΙ ΟΧΙ ( ΜΟΝΟ ) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ! !
    ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ !
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 – 2
    πχ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ
    ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …………………………..
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ

    ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ;;;;;;
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ……………………………
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΔΟΧΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΜΙΛΙΑ ΑΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
    ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ……
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ …………….
    ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΛΙΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΩΣ ;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ;;;;;;;;;;;;;
    ΥΣ.
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ………………
    ΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΤΣ !!!
    ΥΣ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ;;;;;;;;;;;;
    ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;;;;;;;;;;;;;;

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο Στρατηγός Μιλτιάδης 490 πχ
    ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ
    https://1.bp.blogspot.com/-9weIFz8vMRg/VtlRB64J-7I/AAAAAAAFS9c/_nMGKXKmhU0/s640/deite-ti-elege-49439493%2B1.jpg
    ‘ Εάν τους νικήσουμε, αυτοί έχουν
    Πατρίδα να επιστρέψουν.
    Εάν μας νικήσουν, εμείς δεν έχουμε
    Πού άλλού να πάμε . . . ’
    ====================
    Στρατηγός Μιλτιάδης 490 πχ
    απευθηνόμενος προς στους Αθηναίους
    πρίν την μάχη του Μαραθώνα
    http://anekshghta.blogspot.gr/2016/03/blog-post_11.html
    ====================
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ :
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα γράφεις Σπάρτακε, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
      Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες πχ οι κάτοικοι στο Ωραιόκαστρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου άρχισαν να αντιδρούν.

      Διαγραφή
  3. ====================
    BINTEO
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    ………………………………………………..
    ( ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ )
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015
    Διάλεξη του Αναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation
    κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα
    «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ»,
    η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.
    ===============================

    Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ! ! !

    ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ BLOOMBERG ΚΑΙ FT
    Ο σεΐχης του Κατάρ σώζει την Deutsche Bank; Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μελετά η τράπεζα
    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/deutscheb708.jpg?itok=PEt3Ler-
    7|10|2016
    http://www.iefimerida.gr/news/293234/o-seihis-toy-katar-sozei-tin-deutsche-bank-ayxisi-metohikoy-kefalaioy-meleta-i-trapeza
    ===============================

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ .
    ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ …………………
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ……………..
    ΒΙΝΤΕΟ

    Ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει ποτέ, σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης…

    https://www.youtube.com/watch?v=JFgXBQd7_7o

    Δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτ 2016

    ==================================
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ,
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ! ! !

    ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ………..
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ …………..

    ===============================

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩ
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ
    *************
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν. Ακόμα και στη χώρα του υπάρχει φτώχεια και δυστυχία. Ενώ για αυτούς δεν κουνάει το δαχτυλάκι του, ρίχνει πολύ χρήμα αποκλειστικά και μόνο στην ενίσχυση της προς Ευρώπη μετανάστευσης. Αυτό λέει πολλά. Οτι δεν είναι φιλάνθρωπος όπως πλασάρετεαι αλλά καταχθόνιος με σατανικά σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]