Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πατρίδα σε κίνδυνο


Ο βιασμός της νεαρής κοπέλας από συμμορία προσφύγων εντός των εγκαταστάσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ήταν ένα φρικτό έγκλημα, το άγγελμα του οποίου προκάλεσε θλίψη και οργή στους Ελληνες πολίτες.

Το πανεπιστημιακό άσυλο αποτρέπει μόνο την είσοδο της Αστυνομίας, αλλά όχι των βιαστών εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και έτσι υπό μία έννοια διευκολύνει τους πάσης φύσεως εγκληματίες στη δράση τους.

Ευτυχώς, η Αστυνομία, όπως συνήθως, έπραξε το καθήκον της και συνέλαβε τον Αλγερινό και τους Σύρους που ασέλγησαν στο κορμί της Ελληνίδας. Είναι αυτονόητο ότι οι Αρχές ασφαλείας της πατρίδας ανταποκρίνονται με αυτοθυσία και αξιοζήλευτα ποσοστά επιτυχίας στην τέλεση των καθηκόντων τους. Ομως ακόμα κι αυτές δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά στους Ελληνες, όταν ο αριθμός των λαθρομεταναστών και των προσφύγων ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο.

Τώρα η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο απ' όπου δεν θα μπορεί να υπάρξει επιστροφή. Οι μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται και οι «ορέξεις» σημαντικού τμήματος από τους παράνομα εισελθόντες έχουν αρχίσει να φαίνονται ξεκάθαρα. Οσοι είναι ομότροποι και όμοιοι με τους βιαστές της νεαρής Ελληνίδας δεν έχουν καμία διάθεση να ενσωματωθούν, να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία και να «εξευρωπαϊστούν». Το μόνο που θέλουν είναι να κυριαρχήσουν, να επιβάλουν με τη βία τη θέλησή τους στους άλλους και να αρπάξουν όσο περισσότερα μπορούν.

Η Ιστορία έχει αποδείξει με κάθε δυνατό τρόπο το μη αφομοιώσιμο τέτοιου είδους πληθυσμών στις δυτικές κοινωνίες. Ισλάμ και κράτος δικαίου, όπως το ορίζουμε στον δυτικό πολιτισμό, είναι έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους. Ακόμα και όταν η Δύση θέλει να συνυπάρξει με τους ισλαμιστές, δεν θέλουν εκείνοι!

Επίσης, όποτε αυτοί διαπράττουν εγκλήματα, όπως ο βιασμός, δεν νιώθουν τύψεις επειδή στο δικό τους αξιακό σύστημα η γυναίκα δεν επιτρέπεται να αντιμετωπιστεί ισότιμα με τον άνδρα - παρά μόνο ως σκεύος εξυπηρέτησης των αναγκών του.

Ο εποικισμός της Ελλάδας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς πρέπει να σταματήσει προτού χαθεί οριστικά ο έλεγχος!

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]