Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατασχέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα στην Κρυσταλλοπηγή

Παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες των κυβερνήσεων, είναι γνωστό σε όλους πως η εγκληματικότητα στην μνημονιακή Ελλάδα αυξάνεται αλματωδώς και σε αρκετές περιπτώσεις τα κλοπιμαία μεταφέρονται εκτός της χώρας, με αποτέλεσμα η ευθύνη αλλά και η προσοχή των τελωνειακών υπαλλήλων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Έτσι, στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής και μέσα στα πλαίσια των συστηματικών ελέγχων που διεξάγονται από τους τελωνειακούς υπαλλήλους (για την καταστολή του λαθρεμπορίου) σε όλες τις εισόδους – εξόδους της Ελλάδας, βρέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα που μεταφέρονταν στην Αλβανία. Σκοπός της μεταφοράς αυτής ήταν η διάλυση, η μετατροπή τους σε ανταλλακτικά και η περαιτέρω διοχέτευσή τους στην αγορά της Αλβανίας αλλά και της Ελλάδας!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις τελωνειακές αρχές και ιδιαίτερα στους υπαλλήλους του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής για την συνειδητή αποτελεσματική εργασία και επιτυχία τους και είμαστε βέβαιοι πως θα ενταθούν οι προσπάθειες των τελωνειακών αρχών, για τη διασφάλιση των εθνικών και κοινοτικών δημοσιονομικών συμφερόντων, της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των πολιτών, αλλά κυρίως και για την αποστολή ενός σαφούς μηνύματος προς όλους τους «ενδιαφερόμενους»: «Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» στο οποίο μπορούν να κινούνται ανεξέλεγκτα διάφορα εγχώρια και εξωχώρια εγκληματικά στοιχεία.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]