Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Τζορτζ Σόρος και η θεωρία του χάους

Γιατί τα ΜΜΕ αγνόησαν τα χιλιάδες e-mails του

Της Caroline B. Glick

Πολλά αμερικανικά ΜΜΕ αγνόησαν τα χιλιάδες e-mails του ιδρύματος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος από το δίκτυο ακτιβιστών χάκερ DCLeaks. Το Ίδρυμα Open Society Foundation (ΟSF) του Σόρος υπήρξε το όχημα μέσω του οποίου ο δισεκατομμυριούχος διέθεσε πακτωλό δολαρίων τις δύο τελευταίες δεκαετίες σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν ο Σόρος έδωσε 30 δισ. δολάρια σε ομάδες που εργάζονταν για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, καθιστάμενος ο βασικός της χρηματοδότης. Έτσι τα ΜΜΕ που στηρίζουν την Χίλαρι έθαψαν την υπόθεση.
Οι διαρροές επίσης αποκαλύπτουν πως την τελευταία δεκαετία ο Σόρος χρηματοδότησε ακραίες αριστερές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Ο φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Σόρος εκτείνεται σε όλη τη Γη και σε όλα τα πεδία της πολιτικής.

Εξεταζόμενα επιφανειακά τα χρηματοδοτούμενα πρόσωπα και οι ομάδες φαίνονται άσχετα μεταξύ τους. Άλλωστε τι κοινό μπορεί να έχουν η κλιματική αλλαγή με την παράνομη μετανάστευση Αφρικανών στο Ισραήλ; Τι έχει να κάνει η οργάνωση Occupy Wall Street με την ελληνική πολιτική στο μεταναστευτικό;

Κι όμως το γεγονός είναι πως όλα τα υποστηριζόμενα από τον Σόρος προγράμματα έχουν κοινές βάσεις. Όλα έχουν ως στόχο την αποδυνάμωση των εθνικών και τοπικών αρχών των δυτικών δημοκρατιών να διατηρήσουν τους νόμους και τις αξίες τους ως έθνη ή κοινότητες.

Όλα τα προγράμματα του Σόρος έχουν στόχο να εμποδίσουν την οικονομική, ιδεολογική, πολιτική και επιστημονική ελευθερία στο όνομα της Δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της οικονομικής, φυλετικής και σεξουαλικής δικαιοσύνης.
Με άλλα λόγια στόχος τους είναι η ανατροπή των δυτικών δημοκρατιών, καθιστώντας αυτές ανίκανες να κυβερνηθούν, να διατηρήσουν την τάξη στο εσωτερικό τους, να διατηρήσουν τις μοναδικές τους ταυτότητες και αξίες. Η οργάνωση Black Lives Matter, που έχει λάβει 650.000 δολάρια από τον Σόρος, αποτελεί τυπικό παράδειγμα. Η οργάνωση αυτή προσπαθεί να υπονομεύσει την αμερικανική αστυνομία.

Η οργάνωση προβάλει την άποψη πως η αστυνομία δεν εξυπηρετεί το καλό και την εμπέδωση του νόμου και της τάξης, αλλά αποτελεί όργανο καταπίεσης των Μαύρων. Η επιβολή του νόμου στους Αφροαμερικανούς, ακόμα και αν είναι δικαιολογημένη, χαρακτηρίζεται ως ρατσιστική. Η οργάνωση θεωρείται πως ενθαρρύνει τις δολοφονίες αστυνομικών και υπονομεύει το ηθικό των αστυνομικών και κατά συνέπεια την ικανότητά τους να επιβάλουν τον νόμο.

Ο Σόρος επίσης ενισχύει την παράνομη μετανάστευση. Από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ ο Σόρος προωθεί τη μετανάστευση με σκοπό να υπονομεύσει την εθνική ταυτότητα και την δημογραφική σύνθεση των δυτικών δημοκρατιών.

Τα emails που διέρρευσαν αποδεικνύουν πως ομάδες έχουν αναμιχθεί σε εκλογικές διαδικασίες, προωθώντας την εκλογή πολιτικών που υποστηρίζουν την πολιτική των ανοικτών συνόρων για μετανάστες από τον Αραβικό κόσμο και χρηματοδοτώντας δημοσιογράφους που είναι υπέρ της μετανάστευσης.

Οι ομάδες του Σόρος ενισχύουν την παράνομη μετανάστευση σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Επιχειρούν να επηρεάσουν το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο επ’ αυτού και εργάζονται με μουσουλμανικές και άλλες οργανώσεις για να δαιμονοποιήσουν τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους που δεν θέλουν την πολιτική των ανοικτών συνόρων.

Στο Ισραήλ επίσης ο Σόρος αντιμάχεται την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει την παράνομη μετανάστευση από την Αφρική, μέσω Αιγύπτου. Στόχος του είναι να αποτρέψει τις χώρες από το να προστατεύουν τα σύνορά τους. Αν είναι ρατσιστικό για τους Έλληνες να προστατεύουν την εθνική τους ταυτότητα ζητώντας την αποτροπή εισόδου στη χώρα τους εκατομμυρίων Σύρων, τότε είναι ρατσιστικό για την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Σουηδία, τις ΗΠΑ ή την Πολωνία να υπάρχουν.

Επίσης, ο Σόρος υποστηρίζει ομάδες που αγωνίζονται για θέματα όπως οι γάμοι των ομοφυλόφιλων μέχρι την ύπαρξη δημόσιων τουαλετών για τα δύο φύλα! Όσον αφορά το Ισραήλ ο Σόρος αγωνίζεται να απονομιμοποιήσει κάθε τι στην ισραηλινή κοινωνία χαρακτηρίζοντάς το ρατσιστικό και παράνομο. Όχημα του είναι οι Παλαιστίνιοι τους οποίους χρησιμοποιεί κατά του Ισραήλ. Ο Σόρος χρηματοδοτεί μετριοπαθείς, αλλά και ακραίες αριστερές ομάδες στο Ισραήλ, οι οποίες υποστηρίζουν πως η χώρα δεν έχει καν δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

Jerusalem Post
Πηγή MIgnatiou



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]