Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν έχουν ιδέα περί Ορθοδοξίας

Οι προσκυνημένοι του Σόιμπλε και οι ανυπομονούντες να στηθούν στα τέσσερα για να υπογράψουν τα τελεσίγραφα των τοκογλύφων και να τα επιβάλλουν στον εξουθενωμένο λαό μας δυσφόρησαν που είδαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να γονατίζει στον εσπερινό του Αγίου Πνεύματος και άρχισαν να εκστομίζουν ύβρεις και σκώμματα τόσο σε βάρος του πρώτου πολίτη της χώρας όσο και εναντίον του ιδίου του τυπικού αυτής της λειτουργίας, που προβλέπει τις γονυκλισίες!

Φανερώνοντας την πλήρη άγνοιά τους για την παράδοση του τόπου μας αλλά και για τους συμβολισμούς και τα μηνύματα που στέλνει στους ανθρώπους κάθε πράξη μιας χριστιανικής τελετής, οι δοκησίσοφοι «αμφισβητίες» και αρνητές του χριστιανισμού ισχυρίστηκαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι που δεν... χρειαζόταν ούτως ώστε να «επιδειχθεί» στα «συντηρητικά στρώματα» του «πληθυσμού». Γι' αυτούς «συντήρηση» είναι η ένωση με τον Θεό και η ευλάβεια, ενώ «πρόοδο» αποτελεί η απελπισία του κενού και ο τρόμος ενώπιον της επέλασης του μηδενός στο οποίο πιστεύουν.

Φυσικά, προτού διατυπώσουν δημοσίως αυτές τις ανοησίες δεν φρόντισαν να ενημερωθούν για τη λειτουργία του εσπερινού του Αγίου Πνεύματος, που ο λαός μας αποκαλεί «της γονατιστής» (μια και προβλέπει γονυκλισία σε τρία σημεία της λειτουργίας) αλλά η έλλειψη κατάρτισης ουδέποτε τους εμπόδισε από το να μεταδίδουν στην κοινή γνώμη τις νόσους της αθεΐας και του αντιχριστιανικού μένους που ταλανίζει τους ιδίους.

Την ίδια στιγμή που ενθαρρύνουν, επιδοκιμάζουν ή τουλάχιστον ανέχονται ακόμα και τα αιματηρά αυτομαστιγώματα των μουσουλμάνων στο κέντρο των πόλεων, στο πλαίσιο της «ανοχής» και της «πολιτικής ορθότητας», κατηγορούν κάθε επίδειξη χριστιανικού σεβασμού στα θεία ως... τζιχαντισμό! Θα επρόκειτο για πλήρη παράνοια αν δεν ήταν καθαρή εμπάθεια αλλά και απάτη.

Ας συμβιβαστούν οι προαναφερθέντες με την ιδέα ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε τους μοιάζει ούτε θέλει να τους μοιάσει. Υπάρχουν πάμπολλοι, ευτυχώς, που δεν προσκυνούν το χρήμα, όπως κάνουν οι επαγγελματίες «προοδευτικοί».


Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]