Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση για ψυχιατρείο!

Το "μπλόκο" Φίλη στους Μητροπολίτες 
και ο "προοδευτικός" Ξυδάκης

Εντολή του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, όπως αποκάλυψε ο μητροπολίτης κ. Άνθιμος:
"Κανένας μητροπολίτης δεν θα μιλάει στα παιδιά και να ελέγξετε τι έχουν κάνει όσοι έχουν επισκεφθεί τα σχολεία μέχρι σήμερα. Αν έχουν κάνει ομιλία ή κατήχηση". 
Συνεπής ο Φίλης στις μαρξιστικές απόψεις ότι η «θρησκεία είναι το όπιο του λαού». Τι χρειάζεται; Δεν φτάνει το όπιο της κυβερνητικής παραπλάνησης;

Να διευκρινίσει όμως, αν μπορεί ο Παππάς να κάνει ομιλίες στα σχολεία για την χειραγώγηση των ΜΜΕ, ο Κατρούγκαλος για τον ανιδιοτελή διορισμό καθαριστριών, ή ο γραμματέας της Νεολαίας για τον παππού του στα κατάπτυστα Λαϊκά Δικαστήρια του ΕΛ.ΑΣ. Πρέπει να τους επιτραπεί να κατηχούν τα παιδιά, για να γίνουν σωστοί σοβιετικοί Βορειοκορεάτες πολίτες.

Είπε ο «προοδευτικός» αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης:
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν, να ενσωματωθούν». 
Τα ίδια είχε πει και ο Λαλιώτης πριν από 15 χρόνια στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

«Τι έγινε που δεν γεννούν οι Έλληνες; Γεννούν οι μετανάστες», λένε και οι δυο ογκόλιθοι της πολιτικής. Όταν λέω πως ο γιος μου θα έχει προϊστάμενο -αν βρει δουλειά- Πακιστανό ή Νιγηριανό, δεν με πιστεύετε. Ο Ξυδάκης φροντίζει γι’ αυτό.

Ρωτήθηκε Σύρος πρόσφυγας, γιατρός, για τους λόγους που επιλέγεται η Ελλάδα κι όχι κάποια εναλλακτική διαδρομή από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Βουλγαρία, κι απάντησε:
«Είναι ο μόνος δρόμος που δεν θεωρείται έγκλημα να περάσεις τα σύνορα. Όποιος πρόσφυγας προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα της Ουγγαρίας, κινδυνεύει με τέσσερα χρόνια φυλάκιση.
Στα σύνορα Τουρκίας-Βουλγαρίας, υπάρχουν αστυνομικοί που θα μας κλέψουν, ώστε να μας αποτρέψουν να περάσουμε. Θα μας πάρουν τα χρήματα, τα τηλέφωνά μας κι ό,τι βρουν επάνω μας. Την έχουν πατήσει άλλοι συμπατριώτες μας πιο πριν και τώρα ξέρουμε. Όσο για την Αλβανία, υπάρχει μια κανονική μαφία στα σύνορα».
Ο μητροπολίτης Πειραιά, έκανε μια διαπίστωση, που αμφιβάλλω αν απαντήσει κάποιος κυβερνητικός:
«Στο Καστελόριζο υπάρχουν 900 συνάνθρωποί μας από το Μαρόκο που πήγαν στο Καστελόριζο και όχι στην Ισπανία που είναι 30 χλμ από το Μαρόκο (…) ήρθαν στην Ελλάδα γιατί η άφρον πολιτική της παρούσας διακυβερνήσεως τούς είχε πληροφορήσει ότι στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις έγγραφα και να πας στην Ευρώπη».
Κατάλαβε η κυβέρνηση τι άλλο προσφέρει στην Ελλάδα εκτός από Μνημόνιο, που ήταν αποτέλεσμα των πιο αποτυχημένων διαπραγματεύσεων που έγιναν; Είτε κατάλαβε είτε όχι, συνεχίζει την ίδια πολιτική προς δυστυχία μας.

Οι ζημίες που υφίστανται οι αγρότες στη Βουλγαρία εξ αιτίας του ρωσικού εμπάργκο τροφίμων έχουν φθάσει στα 167 εκατ. δολ., είπε η Τάνεβα, υπουργός Γεωργίας στην Βουλγαρική Ραδιοφωνία. Δήλωσε ότι η Βουλγαρία ενδιαφέρεται για την αποκατάσταση των σχέσεων, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της, αλλά μόνο ως μέρος της ΕΕ.

Καλλισθένης εν Δήμω
Πηγή Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. δεν ειναι για το ψυχιατρειο.....για το εκτελεστικο αποσπασμα ειναι......
    ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........

    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ;
      ΠΟΙΟΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ;
      ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  2. Στην Ειδομένη οι αγρότες φοβούνται να πάνε στα χωράφια τους για να καλλιεργήσουν. Η καταστροφή είναι σε τουρισμό και αγροτική παραγωγή είναι ολική. Οικονομική καταστροφή και φόβος. Μπράβο Kim!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή ωρέ Έλληνες...
    Ακόμα μία Άνοιξη και θα' ρθει ο Κούλης
    με την πατριωτική (χαχαχαχαχα!) ΝΔ για να μπει μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]