Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη των ευρωπαϊκών... (απ)αξιών

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Σαν λαός εκτός των άλλων έχουμε το θλιβερό ελάττωμα να μην θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα..

Η εμμονή μας στις ευρωπαϊκές α(πα)ξίες μονό βραβείο ματαιοδοξίας για τις επιλογές μας θα μπορούσε να διεκδικήσει. Με μια συνθήκη Σέγκεν που στην ουσία έχει καταργηθεί από πολλές χώρες της Ευρώπης, (όπως και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση) και που αύριο θα μας την καταργήσουν θέλουμε δεν θέλουμε, καθώς εκεί στους εταίρους έχει επικρατήσει στο θέμα του προσφυγικού το… «ο προστατεύων εαυτώ προστατευτείτο», η χώρα μας οδηγείται σε απερίγραπτο χάος.

Η αποδοχή μας της παρουσίας νατοϊκών πλοίων στο Αιγαίο, δήθεν για να αποτρέψουν ή να περιορίσουν τη έλευση περισσότερων προσφύγων που έρχονται ακόμα και από το… Μαρόκο (μόνο ηλίθιοι και κρετίνοι το πιστεύουν αυτό), μόνο σαν παρωδία μπορεί να παρομοιαστεί, καθώς ο πραγματικός λόγος της παρουσίας αυτών των πλοίων ήταν άλλος και όσον αφορά την Τουρκία… «ούτε μύγα στον κόρφο της»!

Έχουμε γράψει επανειλημμένα στο παρελθόν αλλεπάλληλα άρθρα επικαλούμενοι τις ίδιες τις τουρκικές πηγές για να αποκαλύψουμε ότι το κύκλωμα αυτό των προσφύγων είναι καθοδηγούμενο από την τουρκική μαφία και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με την συνδρομή της τουρκικής ακτοφυλακής, καθώς αποφέρει εκατομμύρια στα τουρκικά ταμεία, αλλά… «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!

Ναι, αλλά, θα μου πείτε, τι μπορούμε να κάνουμε;
Υπάρχουν πράγματι πολλές ενέργειες που θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια, αν είχαμε μια χώρα ανεξάρτητη και κυρίαρχη.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αντί να είναι σε συναγερμό για την κατασκευή των περίφημων Hotspot και κυρίως οι ελληνικές φρεγάτες, έπρεπε να πάνε να προστατέψουν τα εθνικά μας σύνορα που δέχονται μια κυριολεκτικά εισβολή πολλών επιπέδων.
Ποια ήταν και ποια είναι η αποστολή τους;

Κατ’ αρχήν, το πρώτο βήμα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό μόλις ένα πλοίο δουλεμπόρων εισέρχονταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, να έριχναν προειδοποιητικές βολές και αν δεν υπήρχε αποτέλεσμα, εν ανάγκη να προχωρούσαν σε βύθιση ενός τέτοιου δουλεμπορικού πλοίου (ότι έκαναν Ισπανοί και Ιταλοί και ότι με ωμό τρόπο μας πρότειναν να κάνουμε οι Βέλγοι… «εταίροι» μας), αλλά να περισυνέλλεγαν αμέσως τους ναυαγούς έτσι ώστε να μην είχαμε απώλειες ανθρωπίνων ψυχών, που τώρα πνίγονται κάθε μέρα στην προσπάθεια τους να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

Να είστε σίγουροι ότι μετά από μια τέτοια δυναμική αντίδραση, αυτομάτως, αν δεν σταματούσαν θα μειώνονταν εντυπωσιακά οι «αποστολές» των προσφυγών προς την ελληνική πλευρά και η άλλη πλευρά θα το… σκέφτονταν καλύτερα.

Ποιος όμως θα τολμούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια;

Έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα και αύριο θα βλέπουμε τα αμέτρητα εκατομμύρια να εισβάλλουν και να εγκλωβίζονται οργισμένοι σε μια ανοχύρωτη και χρεοκοπημένη χώρα, καθώς οι άλλοι «εταίροι» μας όχι μόνο θα μας τους εγκλωβίζουν εδώ, αλλά θα μας κουνούν και το δάχτυλο γιατί… δεν είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας!!!

Έτσι μετά την μνημονιακή καταστροφή της ευρωπαϊκής «αλληλεγγύης», θα έχουμε τώρα και την προσφυγική λαίλαπα να σαρώσει ό,τι απέμεινε, πάλι με την… φοβερή «συμπαράσταση» της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλέπε διάλυσης)!

Ας είναι καλά οι διάφοροι ευρολιγούριδες, ισλαμολάγνοι, τουρκολάγνοι και οπαδοί της «προοδευτικής» ηλιθιότητας και αύριο, προς δόξα όλων αυτών, θα λέμε όχι Ελλάδα, αλλά… ποιος ξέρει τι!

Και μη χειρότερα!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ..." και αν δεν υπήρχε αποτέλεσμα, εν ανάγκη να προχωρούσαν σε βύθιση ενός τέτοιου δουλεμπορικού πλοίου (ότι έκαναν Ισπανοί και Ιταλοί " δηλαδη ουτε λιγο ουτε που μας προτεινεις ...ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ή και που ακομα πηραν και μερος στη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ! Που προτεινεις ναρχισουμε ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ...ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!! Ξερεις κατι ρε χειλαδακη; Εσυ τη δουλεια σου κανεις στο κατω κατω της γραφης. Μαρεσει ομως, ΕΓΩ: ΕΓΩ!! που διαβαζα χρονια τωρα τα αρθρα σου, διχως ο ηλιθιος να καταλαβω το παραμικρο για το ΦΑΣΙΣΜΟ που κρυβες μεσα σου τοσον καιρο! ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ Ο Μ@Λ@Κ@Σ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε τώρα να διαβάσεις κανένα φιλάνθρωπο κείμενο στο U SAy και στα "αληθινά" ιστολόγια, και Ξεσκώτησε μας

      Διαγραφή
    2. Εχεις το γνωθι ευατον .
      Η Πατρις ειναι υπερανω ολων και οποιος παρανομα εισερχεται ειναι υπευθυνος . Και απο ποτε ειναι φασιστας οποιος προστατευει την Πατριδα ; Η πλυση εγκεφαλου ειναι ο εχθρος σου και δυστυχως δεν μπορει κανεις να την γιατρεψει . Αντε τωρα δες τον καθε αυτια που σου δειχνει γυναικοπεδα και σου κρυφει τους αποκεφαλιστες σου .

      Διαγραφή
    3. Απο τοτε που ουτε λιγο ουτε πολυ σου προτεινει ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. Απο τοτε ειναι φασιστας.Θες δε θες να το δεχτεις δεν αλλαζει με τιποτα. Και αν ηταν κατι διαφορετικο απο φασιστας του κερατα τοτε ΤΟ ΠΡΩΤΟ που θαπρεπε να κανει θατανε να προτεινει ΝΑΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΗΝ.ΕΘΝΗ με την ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ για τους προσφυγες και να αναλαβουν τις ευθυνες τους για την απομακρυνση των προσφυγων απο κινεζικα γαλλικα και ρωσικα συνεργεια , οπως ακριβως εγινε και στις περιπτωσεις του κοσσυφοπεδιου και της Βοσνιας ερζεγοβινης μετα απο αιτημα ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ , και να μην τσαμπουναει τις παπαριες των χρυσαυγουλων περι ...βυθισης δουλεμπορικων και "να περισυλλέγουν αμέσως τους ναυαγούς " για να χρυσωνει το ΧΑΠΙ για χαπατα σαν και του λογου σου. Αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!

      Διαγραφή
  2. @ΦΑΣΙΣΤΑ 6:45 ΜΜ : Αντε τωρα συνεχα την αναγνωση του MEIN KAMPF που παρατησες για να μου απαντησεις στα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και Ξεσκωτησε μας με τη σειρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]