Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ τώρα, ή θα μας καταπιεί όλους!

Αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο. Όλοι πλέον να γνωρίζουν ότι οι δήθεν πρόσφυγες είναι παράνομοι εισβολείς από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, (αφού Σύριοι είναι πλέον ένα πολύ μικρό ποσοστό), όλοι να γνωρίζουν ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του ISIS και συνεχίζει να στέλνει τους Ισλαμιστές στην Ευρώπη, όλοι να γνωρίζουν ότι σε όσες χώρες έχουν πάει οι Μουσουλμάνοι τις έχουν μετατρέψει σε βόθρους (όπως ακριβώς είναι οι χώρες τους από τις οποίες κινδύνεψαν τις ζωές τους για να φύγουν), όλοι γνωρίζουν ότι περιοχές της Αγγλίας, της Σουηδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Δανίας και του Βελγίου (και προσεχώς της Ελλάδας) είναι γκέτο Μουσουλμάνων όπου επικρατεί η Σαρία και ο μεσαίωνας, και απαγορεύεται ακόμα και στην αστυνομία να πλησιάσει, όλοι γνωρίζουν ότι για τους Μουσουλμάνους η γυναίκα δεν έχει απολύτως καμία αξία, είναι ένα σκουπίδι…. και παρόλο αυτά… συνεχίζουμε να τους δεχόμαστε μέσα στη χώρα μας! 
 
Δώσαμε, και ξανα-δώσαμε ψήφο (βέβαια, αρχίζω και πιστεύω ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι νοθευμένες, γιατί δε γίνεται ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει τον Σύριζα με όλα αυτά που γίνονται. Δε γίνεται να υπάρχει έστω ένας Έλληνας που να συνεχίζει να τους στηρίζει). Δώσατε και ξανα-δώσαμε ψήφο στους ανθέλληνες, τους ψεκασμένους, τους εθνομηδενιστές και τους εθνοπροδότες. Αλήθεια, αυτό θέλουμε για την Ελλάδα; Ισλαμοποίηση; Δε θέλουμε ελευθερία και δημοκρατία; Δε θέλουμε ιδανικά και Ελληνισμό; Δε θέλουμε παραδόσεις, ήθη και έθιμα; Τι θέλουμε; Ισλάμ; Μεσαίωνας; Σκοταδισμό; Σαρία; Οι Αρχαίοι Έλληνες θυσίασαν τα πάντα για να σταματήσουν την Περσική εισβολή. Δώσανε τα πάντα για να σταματήσουν τη σκλαβιά και τον σκοταδισμό.
Εμείς γιατί ανοίξαμε τις πύλες στους Μουσουλμάνους;
Τι, δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι κακοί; Μπορεί, αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι, και στις Μουσουλμανικές χώρες η πλειοψηφία κάνει κουμάντο. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που δε βρίσκεται ακόμα στο μεσαίωνα. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις γυναίκες. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες. Δείξτε μου μία χώρα στην οποία πήγαν Μουσουλμάνοι και σεβάστηκαν τον πολιτισμό της χώρας αυτής. Σας προκαλώ, δείξτε μου μία χώρα! Γιατί δε βλέπουμε την αλήθεια. Μία χώρα ζητάω.

Μην κουράζεστε…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Αλλά, παρόλο αυτά, θα έχετε παρατηρήσει πλέον ότι όσοι μιλούν έναντι της Ισλαμοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, στοχοποιούνται. Χαρακτηρίζονται ακρο-δεξιοί. Χαρακτηρίζονται φασίστες και ρατσιστές. Όποιος πει οτιδήποτε για το Ισλάμ, καταστρέφεται από το σύστημα. Δεν μπορείς να πεις οτιδήποτε. Ή δέχεσαι την Ισλαμοποίηση ή είσαι φασίστας. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Αν πας εναντίον, όλα τα ΜΜΕ (τα συστημικά ΜΜΕ φυσικά, θα σε καταστρέψουν).

Βέβαια υπάρχουν και μερικοί, όπως ο Τράμπ στην Αμερική, που τους έχει γράψει όλους και τα λέει έξω από τα δόντια. Μερικές φορές τραβηγμένα πράγματα, μερικές φορές πολύ σωστά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις και καλπάζει προς την πρωτιά. Είναι αστείο πάντως, όταν έχασε στην Αϊόβα από τον Κρουζ με μόλις 4% (Κρουζ 28% – Τραμπ 24%) η συστημική σελίδα News247 (εγώ θα προσθέσω εκτός από συστημική και άθλια-ξεφτιλισμένη σελίδα) έγραψε στην πρώτη σελίδα της: Συντριβή Τραμπ στην Αϊόβα. Νικητής ο Κρουζ, με το βλέμμα στο Νιου Τζέρσι. Δεν είναι η μόνη, το ίδιο έκανε και το nooz.gr και πολλές άλλες. Συντριβή, το 4% το θεώρησαν συντριβή. Το πιο τραγικό είναι όμως ότι στη συνέχεια, όταν ο Τράμπ όντως συνέτριψε τους αντιπάλους του με 10% διαφορά στη Νιου Χαμσάιρ και 10% διαφορά στη Βόρεια Καρολίνα, το news247, το nooz.gr και πολλά άλλες άθλιες συστημικές σελίδες ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτές οι ξεφτιλισμένες σελίδες και αυτοί οι ξεφτίλες «δημοσιο-κάφροι» σε ενημερώνουν τόσα χρόνια! Ούτε μία αναφορά για την όντως συντριβή. Τίποτα. Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι!

Βέβαια, ο Τράμπ δεν είναι αρεστός γιατί θέλει να χτίσει τοίχο μεταξύ της Αμερικής και του Μεξικού, θέλει να φέρει τις δουλειές πίσω στην Αμερική από την Κίνα, θέλει να συντρίψει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), και θέλει να απαγορεύσει την είσοδο των Μουσουλμάνων στην Αμερική. Είναι φασίστας; Είναι ρατσιστής; Μπορεί, αλλά δημοκρατία δεν έχουμε; Άρα αν ο λαός της Αμερικής τον θέλει, τι πρόβλημα έχουν όλοι οι δήθεν «προοδευτικοί» και οι αντι-ρατσιστές; Γιατί δεν ακούτε επιτέλους το λαό; Αν κάνετε στην Ελλάδα δημοψήφισμα για τη λαθρομετανάστευση, τι πιστεύετε ότι θα βγει; Αν είχαμε στην Ελλάδα όντως ελευθερία λόγου και δε χαρακτηρίζατε φασίστα όποιον μίλαγε έναντι των λαθρομεταναστών, τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν οι Έλληνες; Τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν όλοι οι λαοί αν είχαμε πραγματική δημοκρατία και πραγματική ελευθερία λόγου; Αλλά δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για αυτούς, ούτε πραγματική δημοκρατία, ούτε πραγματική ελευθερία λόγου έχουμε. Όποιος μιλάει κατά των σχεδίων των ισχυρών… καταστρέφετε. Είτε είναι ένας απλός πολίτης, είτε κάποιος που προσπαθεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής.

Δεν είμαι με τον Τραμπ, αλλά για άλλη μία φορά βλέπω υποκρισία, βλέπω λάσπη, βλέπω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο από όλα… είναι η υποκρισία! Για μένα, η βία είναι ίδια, από όπου και αν προέρχεται… και όταν καταδικάζεις τον ρατσισμό έναντι των ξένων, θα καταδικάσεις και τον ρατσισμό έναντι των Ελλήνων. Αλλιώς… είσαι για φτύσιμο. Δεν είναι μόνο οι ξένοι άνθρωποι, είναι και οι Έλληνες. Άρα, όταν εγώ υποστηρίζω τους Έλληνες, κράτα τις φασιστικές και ρατσιστικές ταμπέλες για σένα, γιατί οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι αντι-φασίστες και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι αντι-ρατσιστές.  

Ο Τράμπ έχει φάει και αυτός πολύ λάσπη από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ, όλοι οι προσκυνητές των ισχυρών είναι εναντίον του. Ο Τράμπ δεν πρόκειται να γίνει πρόεδρος της Αμερικής. Εκεί, είναι όντως νοθευμένες οι εκλογές. Αποτελέσματα ηλεκτρονικών εκλογών δεν αφήνονται στα χέρια του λαού.
Είπαμε, αν οι εκλογές άλλαζαν στην ουσία κάτι, θα ήταν παράνομες.
Έχουν και τέτοιο σύστημα στην Αμερική όπου μπορείς να πάρεις πιο πολλούς ψήφους, και να χάσεις. Όπως βγήκε ο Bush πρόεδρος, ο οποίος είχε πάρει λιγότερους ψήφους αλλά κέρδισε. Άρα ο Τραμπ δεν πρόκειται να κερδίσει, και αν το σύστημα δει ότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον δεύτερο, θα τον εκτελέσουνε. Όπως εκτελέσαν τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζον Κένεντι, δύο πρόεδροι που τα έβαλαν με το σύστημα.

Άρα, έχω καταλάβει ότι, όποιον τον πολεμά λυσσαλέα το σύστημα, σημαίνει ότι μάλλον κάνει κάτι καλά. Κάνει δηλαδή κάτι που ενοχλεί τους ισχυρούς, και αυτοί με τη σειρά τους, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα (ΜΜΕ, Αριστερές και Τρομοκράτες οργανώσεις, ΜΚΟ, κλπ) για να τον βγάλουν από τη μέση.
Γιατί έχουμε πει: Δικτάτορες, τρομοκράτες και κυβερνήσεις δεν «πέφτουν» ποτέ όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Όσο και να υποφέρει ο λαός. Θα πέσουν μόνο όταν πάνε έναντι των ισχυρών.
Άρα, ο Τσίπρας, που εξυπηρετεί συμφέροντα και εκτελεί τα σχέδια Ισλαμοποίησης, θα παραμείνει στην εξουσία για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Θα αλλάξουν ακόμα και εκλογικό νόμο προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Θα παίρνει στις εκλογές 5% και θα κυβερνά. (Εξάλλου τώρα, με 18% καταστρέφει την Ελλάδα).

Άρα, ή αντιδρούμε στα σχέδια του Τσίπρα, του Καμμένου και όλων σιχαμερών πολιτικών, ή καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ και βλέπουμε την Ελλάδα να μετατρέπεται σιγά σιγά σε Μουσουλμανική χώρα. Βλέπουμε δηλαδή να έρχονται οι βιασμοί γυναικών και παιδιών, βλέπουμε να έρχονται οι μαντίλες και οι αποκεφαλισμοί, βλέπουμε να έρχονται οι Έλληνες Τζιχαντιστές και η Σαρία.

Πιστεύτε δηλαδή ότι το Ισλάμ θα πάει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (όπως έχει ήδη πάει σε Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο, κλπ) και να μας κάνουν εμάς τη χάρη;;
Αυτό πιστεύετε;;;
Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ τώρα… Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!
 
Πηγή "Στρουθοκάμηλος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να γδέρνω, να μαδάω.
    Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς,
    αυτό που … πολεμάω!

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να παίρνω χορηγίες,
    επιδοτήσεις, αρπαχτές,
    κονδύλια, αργομισθίες.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    και στη δεξιά μου τσέπη,
    να βάζω όσα ο λαός
    σε μια ζωή δεν βλέπει.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    χρυσά να ‘χω κουτάλια
    κι όταν μαζί μου διαφωνούν
    να σπάω και κεφάλια.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να έχω ασυλία.
    Θολές παρόλες να πετώ,
    να γράφω και βιβλία.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Ένα με τους παρίες,
    κοστούμι Αρμάνι να φορώ
    δίπλα τους στις πορείες.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    ξερόλας τελοσπάντων,
    κήνσωρ, Ιεροεξεταστής
    και τιμητής των πάντων.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Μονά-ζυγά δικά μου.
    Ο πιο στυγνός δικτάτορας
    να ωχριά μπροστά μου.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να μένω στην Εκάλη.
    Φασίστες, ρατσιστόμουτρα
    να είναι όλοι οι άλλοι.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να εισβάλω στη Βουλή.
    Να καταλάβω … έδρανο,
    να κοιμηθώ πολύ.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    την ανεργία να σκίσω.
    Δούλους πολλούς, εισαγωγής,
    τον τόπο να γεμίσω.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    να σπάσω τα ταμπού.
    Κόκα, παρτούζα κι αστακοί
    να γίνουν του συρμού.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    για να υμνώ τη φύση.
    Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές,
    να καλλιεργώ χασίσι.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    και να πουλώ κουλτούρα.
    Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά,
    ξεράσματα και ούρα.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να βγάζω και φιρμάνια.
    Να κάθονται όλοι προσοχή
    στη γκέι περηφάνια.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να βρίζω τον Χριστό.
    Αλλοδαποί θρησκόληπτοι
    να μ’ έχουν για αρχηγό.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    τις εκκλησιές να κλείσω,
    μπούργκες να βλέπω ολόγυρα,
    πολλά τζαμιά να χτίσω.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    και πολυπολιτισμικός.
    Τις παραδόσεις τού Έλληνα
    να θάψω δια παντός.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Μοντέρνος, ριζοσπάστης.
    Δανδής και ανανεωτής.
    Φελλός κι απεργοσπάστης.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να είμαι χιπ και τρέντι.
    Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί,
    να μ’ έχουν για αφέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χριστιανική εκκλησία προσφέρει επισιτιστική και ανθρωπιστική βοήθεια σε εκατοντάδες ή χιλιάδες δυστυχισμένων (λαθρο) ή «νόμιμων» μεταναστών και προσφύγων. Θα προτιμούσα να την συνεδοίαζε με χριστιανικά κηρύγματα, με «προσηλυτισμό» υπέρ της Ορθοδοξίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δαπανάμε εκατομμύρια ευρώ για έργο ιεραποστολής της ορθοδοξίας στην Αφρική και αλλού, και δεν υπάρχει αντίστοιχο έργο στις χιλιάδες μουσουλμάνων εποίκων (εισβολέων) στη χώρα μας. Αν οι χιλιάδες φανατισμένοι, παρανοϊκοί, αφιονισμένοι «πιστοί» του ισλάμ, πείθονταν να εγκαταλείψουν τις μαλακίες για ατέλειωτο σεξ με εκατοντάδες «παρθένες» στον ανύπαρκτο παράδεισό τους όπου τους περιμένει μια (τάχα!) ζηλευτή θέση, ανάλογα με τον αριθμό των ανύποπτων «άπιστων» που θα φονεύσουν, αν εγκατάλειπαν αυτήν τη θρησκεία που κηρύττει και επιβάλλει το μίσος μέχρι θανάτου σε ό,τι θεωρεί διαφορετικό, τότε θα είχαν κάνει ένα σημαντικό βήμα από την κτηνώδη, προς την ανθρώπινη κατάσταση. Εάν μέσα στις χιλιάδες μουσουλμάνων, η δειλή και τρομοκρατημένη και ανίκανη εκκλησία μας, κατάφερνε να κάνει μέλη της έστω και μερικές εκατοντάδες μουσουλμάνων που θα είχαν απαρνηθεί το ισλάμ, αυτό θα λειτουργούσε καταλυτικά σε πολλά επίπεδα. Πρώτον, θα έσωζε αυτούς τους δυστυχισμένους από την πλάνη τους και το χαμηλό επίπεδό τους, τόσο από θρησκευτική, όσο και από πολιτιστική άποψη. Δεύτερον, λόγω της εξύψωσης της συνείδησής τους, θα μπορούσαν να ενταχθούν ευκολότερα στην ελληνική κοινωνία. Τρίτον, επειδή το ισλάμ, μέσα στην εγκληματική μισαλλοδοξία του που κηρύσσει το μίσος, θα τους απειλούσε με θάνατο (από τους φανατικούς-δολοφόνους που διαθέτει), μια τέτοια προσπάθεια προσηλυτισμού θα δρούσε αποτρεπτικά ως αντικίνητρο στην τάση να σταλούν μουσουλμάνοι στην Ελλάδα για να μετατραπεί, μακροχρονίως, σε ισλαμικό χαλιφάτο. Τότε το κίνητρο του Σόρος ή κάθε τέτοιου θα είχε εξασθενίσει, εάν έβλεπε ότι οι μουσουλμάνοι που χρηματοδοτεί να εισβάλλουν στη χώρα μας, τελικά γίνονται χριστιανοί !!! Και νομίζω ότι λίγοι από εμάς θα έφερναν αντίρρηση σε «ελληνοποίηση» πρώην μουσουλμάνων, αν γίνουν χριστιανοί, δεδομένου ότι ο κίνδυνος δεν προέρχεται από το διαφορετικό χρώμα, τη φυλή ή καταγωγή, αλλά από τον παρανοϊκό τρόπο που εφαρμόζουν και εξασκούν μια θρησκεία που δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα, όταν διδάσκει και εφαρμόζει αρχίζοντας με ακρωτηριασμό ή κόψιμο μέρους των .... γεννητικών οργάνων αρρένων και θηλέων, με κόψιμο δακτύλων, χεριών, ποδιών, αποκεφαλισμούς, μαστιγώματα, λιθοβολισμούς και μάλιστα όχι από κάποιον «δήμιο» αλλά με συμμετοχή του φανατισμένου όχλου που διπράττει αυτές τις ακρότητες εν ονόματι κάποιου «φιλάνθρωπου και ελήμονα» Θεού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία δεν προχωρά σε προσηλυτισμούς. Τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Ακόμη και στο εξωτερικό έχει ιεραποστολέςε, που παρέχουν κοινωνική, εκπαιδευτική, ατρική και οικονομική βοήθεια, και χριστιανικής διδασκαλίας μόνο με οικειοθελή έλευση των ενδιαφερομένων. Η διαφορά ανάμεσα στον Χριστιανισμό (τον ορθόδοξο) και το Ισλάμ είναι πασιφανής, αλλά η ορθοδοξία σέβεται το αυτόβουλο και την ελευθερία ενός εκάστου, οπότε δεν προχωρά σε κινήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν (από τους άθεους, τους δωδεκαθεϊστές ή και άλλους που μισούν τον χριστιανισμό και μόνο τον χριστιανισμό) ως "επιθετικές" ενέργειες. Κανένας δεν μπορεί να σωθεί εάν δεν νιώσει την ανάγκη να σωθεί. Κανένας δεν μπορεί να βοηθηθεί αν δεν ζητήσει βοήθεια. Κανένας δεν μπορεί να λάβει αν δεν καταλάβει ότι δεν έχει...

      Διαγραφή
  3. πολυ σωστα...κατι ακομα.... η χριστιανικη εκκλησια ταιζει ολον τον κοσμο ο οποιος εχει αναγκη ανεξαρτητως πιστευω...ενω πχ οι ιεχωβαδες για τους οποιους κανεις αθεος η ψευτοδωδεκαθειστης δεν μιλαει παντα τους η παρασχουν τις υπηρεσιες σε καλυτερες τιμες αν ο πελατης ειναι '''ομοπιστος'''....βεβαια οι δωδεκαθειστες και οι αθεοι δεν ασχολουντε με αυτα...αφου εναν εχθρο μαθανε να μισουν μεσα απο το δαυλο , και τα αλλα ψευτοδωδεκαθειστικα περιοδικακαι σαιτς ... τον ορθοδοξο χριστιανισμο....για αυτο καταντησανε δογματικοι αλα κκε....για αυτο και δυστυχωσ δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους...για αυτο και ενω μερα με τη μερα [ οποιος τα εχει διαβασει ηδη απο το 2010 το βλεπει ] βγαινουν οι προφητειες του παισιου αυτοι παλι συνεχιζουν να ειρωνευοντα...γιατι καταντησανε δογματικοι...και ο δογματικος ανεξαρτητως δογματος δεν βλεπει περα απο τη μυτη του..η ιστορια αυτο εχει αποδειξει , οπως και η σημερινη πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]